sweet dreams


Brunhetstävling

Haha det är helt sjukt , jag skrattar så mycket åt den här bilden! :D Pappa är rädd för solen och jag är en sån som aldrig får nog av den -> det här blir resultatet.!

Grattis Socker 18 år

Jag kan ju berätta orsaken till varför hon kallas socker av mig. Det var så här. En varm sommarkväll någon gång för länge sedan befann sig ett gäng tjejer i Fagerö där de fick syn på Danny där han stod med resten av sitt gäng och fäktades med vasstrån. Vi var så jäkla nervösa och visste inte om vi skulle våga gå fram till honom men vi gjorde det. När vi sa våra namn till den super härliga killen uppfattade han Sockans namn till socker och därefter har det lämnat.

Vårt snygga födelsedagsbarn!

Grattis finis!

Onsdag

Igår grillade vi och pratade massa i hovrättsparken sedan gick vi till Strampen. Klockan 12 var jag så trött redan så jag körde hemåt medans de andra fortsatte till Olivers. Bilder kommer senare ikväll.

Vi har haft ännu en dag med strålande sol vilket jag är så glad över. Det här underbara vädret vi har i Finland får mer än gärna fortsätta. Resultatet är dock en uttorkad och bränd simlärare. Jag har dessutom fått knallräda ögon , vet inte om det beror på blåst och för mycket solljus men fint är det inte. Jag hoppas det går ner mot helgen.

Kika in senare får ni se nåt sjukt!



Tisdagens

I nuläget är jag aningen sönderbränd men det går över.Trodde inte jag kunde bränna mig i solen men 8 timmar vid vattnet tar ut sin rätt.

Skall ut för att fira Socker som blir 18 år ung men det blir nog lugnt för min del. Så nu skall jag möta upp sötnosar i hovrättsparken senare utgång. Ha en skön tisdag.


When it gets hard, you gotta stay strong

don't let nobody break you down


Simskolan

Skulle inte ni också vilja jobba som simlärare i detta väder?! :) Jag har varit så rädd att det skall vara regningt , blåsigt och kallt nu när simskolan startar men nej vädergudarna är med oss. Jag ser fram emot en solig och varm simskola nu istället med många barn som lär sig simma och många som blir glada över sina prestationer de klarar av till sina märken.
Jag kan inte låta bli att tänka tillbaka på den tiden när jag själv gick i simskolan. Jag bodde i vattnet och jag visste precis vad jag skulle göra för att klara märkena. när jag var 11 år tog jag primusmagister och blev islängd i vattnet av kompisarna , precis så som det skall vara. Jag kommer så bra ihåg hur glad jag var första gången jag klarade av att dyka de där 25 metrarna och när jag voltade från en meter , det var något jag var så himla rädd för att göra men jag klarade det.
Nu hoppas jag att jag får se den glädjen i barnen som skall vara elever på min och Saras simskola. Det kommer vara det bästa jobbet jag någonsin haft , super roliga 2 veckor har vi framför oss! :)

Midsommar

På fredagen efter jobbet mötte jag detta passligt förfriskade gäng på villan. Jag gjorde dem sällskap med en drink i handen på den nybyggda terassen.
Mina älskade RayBans återuppstod på den andra dagen.
Glasen gjordes midsommarfina.
Dimman kom men försvann lika snabbt.
Pilkastnings battle! Tyvärr är resultatet ni ser felaktigt. Fick till det riktigt ordentligt och ni skulle ha sett mig pricka tia efter tia.
Min midsommar var väldigt lugn men fick se de andra ha roligt och även jag fick skåla i lite skumppa och vin. Nu blickar jag fram emot nästa helg som kommer bli oförglömlig , det kommer bli så galet roligt! :)

Glad Midsommar

Jag önskar alla midsommar firare en väldigt glad och trevlig midsommar. Själv har jag precis ätit sill , rökt lax och sallad så är riktigt laddad inför jobbet . Solen hittade ju till och med fram , ingen midsommar utan solen.

Pussar & Kramar


Eric Saade ♥


Rabarberdröm

Denna dröm måste vara bland det godaste jag ätit i pajväg någonsin. Mamma slängde ihop den och jag tröståt likaså gjorde Anton och Anna ( vet dock inte om det var som tröst de åt ) Och oj hörni den smakar så himla gott att jag kommer drömma om den inatt. Min mage är så mätt så mätt men det var det värd.
Rabarberpaj med tjockt täcke av maräng + grädde och kanel

Det var en regning sommar vi har

Med gårdagens lockar , gråa träningsbrallor , stor regnjacka och regnigt väder lyckades jag ändå locka fram ett smile i spegeln. Mamma och jag har varit en sväng via villan och gjort i ordning lite inför imorgon. Bror skall festa för fullt på hans sida av ön samtidigt som mamma och pappa skall fira på sin sida jag skulle gärna hänga på om jag ändå kunde...



Loppisfynd

För en euro fick jag detta konjaksglas som kommer brinna fint på kvällarna i sommar. Med snäckskal som botten blir det hur fint!

Nya kuddar

Fixade snabbt ihop ett par super snygga kuddar som kommer passa perfekt inne i omklädningsrummet vid villan. Hittade tyget inne på Anttila där jag också fyndade den röda bordsduken som kommer ta sig i en helt annan form så den passar in i rummet efter att jag varit framme med sax och symaskin.
De är verkligen hur snygga som helst!

Ciao , come stai?

Igår blev det en liten krogrunda efter jobbet. Det var väldigt lite folk ute men det var trevligt och mysigt ändå. Jag var så trött efter min 11 timmar långa arbetsdag så spenderade mestadels av kvällen på terassen vid F . Träffade på ett gäng italienare som vi presenterade för vår egna italienare Kevin , mycket roligt. Fick dessutom briljera med mitt lilla ordförråd italienska , mycket förvånade blev de!

Fick dessutom plussa på ett ansikte till look-a-like listan , den här gången med namnet laura vandervoort .
Det diskuterades hejvilt om vad jag liknade henne.


Hard working

Befinner mig i jobb till 20.30 ikväll. Så just nu står jag förmodligen bakom disken och tar mot beställningar och övar min superba finska samt drömmer om vart tatueringen skall placeras..

Sveriges Deckardrottning

Sofie Sarenbrant toppar listan över favoritförfattare nu. Vill ni ha spännande läsning i sommar skall ni satsa på böckerna vecka 36 och I stället för dig , riktiga pageturners båda två. Samtidigt som jag syndar lite godis så är jag helt fastklistrad i denna boken.

Jag tycker att du är söt

När Adele - Rolling in the deep remixen sakta tonade ut från steel fm och jag sa tyst för mig själv medans jag slukade raderna i skvallertidningen "om Bruno Mars - Grenade kommer nu fäller jag en tår , det passar sig inte nu!" och easy come , easy go that's just how you live... hörs ur högtalarna tittar jag stillsamt upp och skakar på huvudet. Näe det kan bara inte vara sant..
Skall möta upp John Blund för att gå på date. Vi skall drömma om framtiden! Puss gonatt :)

M a l a x

Idag har lilla röda stått parkerad i Malax där jag hälsat på Robban & Phoebe. Vi har slappat och kollat Prison Break nästan hela dagen vilket har varit skönt med tanke på att jag kommer slita i jobbet hela helgen. Lukas & Rasse hälsade på en stund och sedan också Chriba. Var även ner en sväng till Åminne och checkade in båten som börjar bli riktigt fin nu. Men var är alla soliga dagar?

nr1

Fick en sån där lite gullig kommentar idag om att jag har världens sämsta blogg. Den tackar vi Robban för! :D Jag beklagar och jag skall försöka göra en förbättring. Jag skyller lite smått på min pärla till kamera som har gett upp. Tycker det är så himla tråkigt med blogginlägg utan nya foton så detta skall jag bli bättre på.
Hittills i sommar har jag inte haft en enda dag där jag bara slappat , därav en lite bortglömd blogg. Det har varit full rulle hela tiden och jag kan inte fatta vart tiden rinner iväg. Jag skulle ju vara klar med pappas födispresent vid det här laget men där finns det massor att jobba på ännu. Imorgon jobbar den här tösen och på torsdag har jag åtminstone två möten/dejter , trevligt så!
För att inte glömma att jag inleder min karriär som simlärare på måndagen , jag njuter. :)
projektet

Midsommar i förväg

Pussar och kramar till er som följer denna bloggen , värmer mitt hjärta ! :) Efter en hård träningsvecka far jag nu till strampen och senare för att fira midsommar eftersom jag arbetar på själva aftonen.

Sara Lumholdt - Enemy


halvmaran

vitaminerna är nersvalda likaså den hemgjorda lchf glassen. Med 21 km bakom mig känner jag mig starkare än nånsin , wow det här är härlig känsla. Tänk att foten höll , jag är så nöjd så nöjd. Måste dock skaffa mig en mp3:a snabbast möjligt , jag kan säga 21 km med endast fågelkvitter är charmigt de första 7 kilometrarna sedan behöver man nog pepp!



Jag har världens bästa farmor

Idag har jag och fammo hälsat på min kusin med sambo och deras 2 veckor gamla pojke , sån gullunge. Sedan for vi in till stan på ett bankbesök samt ett stopp vid troligtvis stans bästa shop på vasklot. Där plockade jag åt mig allt som föll mig i smaken och fammo betalade , jag diggar henne!
| två jackor från odlo | shorts boomerang | tights odlo |

Måndag

Igår rullade lilla röda iväg mot favoritkillen Isac. Vi skrattade och hade det bra hela dagen , den lilla busen är så glad och nöjd hela tiden! Nämnde jag att han är världens sötaste?
När det var dags att åka hemåt var jag med om min bilmardröm nästan. Rutorna immade fast och jag såg absolut ingenting , körde kanske 70 km i total dimma innan jag kom på att veva ner rutan lite då såg jag ju lite åtminstone de resterande 70 kilometrarna.. Fy för hjärtat den bara bråkar nuförtiden...
Min lilla prins!

Pitbull ft. Marc Anthony - Rain over me


Love is the most beautiful gift one can give to another.


Ge av dig det du vill ha av mig


A winning smile makes winners of us all

Både torsdag och fredag har gått åt att jobba. Gårdagen var en pina pga värmen. Ni kan tänka er att stå inne i ett kök hela dagen med full mundering på sig , inte roligt skall jag säga. Idag gick det betydligt bättre och den här dagen har varit så rolig. Timmarna bara flög förbi. Har hunnit vara ute på sjön och solat idag också , och himmel så härligt skulle kunna stanna hur länge som helst.
Vet ni jag är så otroligt glad just nu. Något bättre kunde jag inte önska mig! :)

Onsdagen

Fick finbesök till villan på onsdagen av R & P. Det underbara vädret gjorde sitt och vi fick ligga i solen och njuta hela dagen.
Phoebe fick springa av sig och jag vet inte hur mycket hon simmade , sådan sötnos!

God Morgon

Här finns inget som heter vila ut eller sova till klockan 10 när man är ledig då jag annars hade väckning för att inte missa solen som lydigt visar sig även idag! :)
Pappa ringde klockan 8 och stod på andra sidan havet och behövde hjälp att kuska över plankor. Undrar hur han hade gjort om jag stängt av telefon som han då alltid förespråkar (?!) för där stod han utan båt och en hel last med trä.Nå nu har jag kört min del idag och bärt så svetten runnit och eftersom min pappa aldrig kan sitta stilla så har han återvänt hem och jag kan lägga mig ner i solen och njuta.
Puss på er! :)

Smultronställe

Nu mår jag bra! Det är så vackert här , jag njuter för fullt och trivs så det kittlar i tårna. ♥

Villaliv

Efter en dag på stranden åker jag nu iväg till villan för att ha det mysigt och avkopplande. Skall dessutom sätta igång ett projekt som blir födelsedagspresent åt pappa som blir 50 i år! :)

Säg att jag är konstig men jag åker själv ut för att njuta. Finns det något bättre än att vara ute vid vattnet och bara va? Det är sommar för mig !




( Bara för att jag är så lycklig på den här bilden ! )



Lycka för mig

Av detta blir jag varm i hjärtat. Nu kan jag sova gott , god natt!

Remember this

Jag är så otroligt glömsk så för att underlätta problemet sitter jag nu och skriver ner lappar till mig själv. Jag har så mycket skoj på g i mitt huvud så jag kan inte annat än le när jag blickar framåt. Som ett exempel skall jag träffa min fina Camilla imorgon vid stranden. Så nu skall vi hoppas på strålande sol imorgon. ! :)


Spinning + Core 75

Jag kan inte beskriva min energi idag , den är max och ännu lite till. Benen snurrade i 190 på spinningen och magen brännde på core. Idag var en sån dag när jag fick ut allt , mina ledsna tankar är nu som bortblåst och mitt glada humör är tillbaka , varför ödsla dagarna åt ledsna miner när man kan ta vara på dem och vara glad istället. Spara inte på glädjen , missbruka den!

Vet ni idag slog det mig hur mycket jag älskar den där sista låten av varje pass. Den där korta fyra minuten som är så otroligt viktig. Den smakar alltid lika bra oberoende hur den låter , konstigt nog är den alltid kanonbra. Ni vet den där känslan när man känner sig duktig och berömmer sig själv över hur bra man tränade idag. Det är så skönt när man ligger där på ryggen och pressar knät mot golvet så det knakar sådär härligt i ryggen.
De här minutrarna är minst lika viktig som själva träningen , åtminstone för mig. De ger mig möjligheten att glömma bort hur trött man var under det intensiva och man kommer istället ihåg hur känslan efteråt var som är hur skön som helst. Skippa aldrig avslappningen , den behövs!


Måndag

Den första riktigt lediga dagen har spenderats ute i solskenet. Har hjälpt pappa att starta en bil så nu kan även jag starta med hjälp av startkablar , check! Sedan blev det biltvätt så nu skiner lilla röda igen. Dagens deckare är skriven av Sofie Sarenbrant och heter Vecka 36. LÄS DEN , man kan inte lägga från sig boken , otroligt spännande. Nu måste jag dock slita mig för gymmet och två söta tjejer väntar.

Skolavslutning

Efter vår egna avslutning rusade Erica och jag iväg på Benjamins studentfest där vi serverade. När vi arbetat flitigt i ett par timmar knackade vi på hemma hos Simppe där vi njöt av att skolan äntligen var slut. Där fixade jag även till mig världens fulaste brännmärke på kinden , så går det när man spelar fotboll en sån här dag.

 

Senare drog vi in till stan och ställde oss för att köa en timme in till Fontana som blev proppfullt under kvällen. En väldigt lyckad avslutning och super start på sommaren ! :)

 



Elevkårsstyrelse middag

På fredagen samlades elevkårsstyrelsen för att fira året som gått över lite mat på Fransmanni. Vi fyllde våra magar med super god mat och förlängde livet med skratt.
Senare på kvällen förflyttade vi oss till ett soligt men blåsigt Strampen. Kvällen till ära blev det vatten för min del och skrattanfallen fortsatte. Kvällen avslutades med några från det segrande Lacrosse teamet och hemfärden blev plötsligt spännande när en älg hoppade fram ur skogen.


Aldrig förr..

.. har så många tårar droppat ner från mina kinder. Jag är så arg , ledsen och besviken. På vem? Jo på mig själv...
Varför göra så otroligt dumma beslut att man efteråt inte kan göra annat än hata sig själv.
Jag var så glad , jag hade allt jag bara kunde önska mig!
När orden inte räcker till kommer tårarna.

Jobb

Har ännu en bra kväll bakom mig , bilder kommer senare ( de få som jag han knäppa ). Nu kallar jobbet hoho slutar 20.30 om jag inte helt minns fel?

Och GRATTIS till alla som blev studenter och fick sin yrkesexamen ! :)

Sommarjobb

Jag har två sommarjobb i sommar. Det ena är servitörsjobb på Compassen , en jätte mysig restaurang här i skärgården. Så skall jag vara simlärare i sommarsimskolor här ute också. Det kommer bli helt super , jag älskar att dela med mig av min vattenglädje till andra!



Dancefloor

Aj om inte jag är sjuk i mina muskler idag. Vid varenda rörelse gör gårdagens träning sig påmind. Ser ni en stel pinne som rör sig så är det troligtvis jag..
Gårkvällen var väldigt bra , en av dem bästa hittills. Hur mycket som helst härligt folk var ute och dansgolvet fick smaka på ett härligt gäng tjejer. Väntar redan på lördagens utgång och SKOLAVSLUTNING!!
En 16 åring som väntar på att få gå ut grundskolan. Oj så tiden går , 1 år kvar så tar vi studenten ! :)

tre

Utgång med bästa gänget. Blir att fira lite skolavslutning redan idag eftersom jag jobbar på söndag så vi ses i mörkret! :)

Pappa tipsar

Här ser ni pappas förslag på kvällens skoval. Vad tycker ni skulle det gå hem på dansgolvet en utekväll i Vasa med lenkkare ? :D
Voi voi söta pappa!

010611

Efter en Starbucks latte och några minuter i solen körde jag iväg mot Roparnäs och brors palats. En kväll på Strampen med Anna blev saldot , massor med skratt och kalla drycker blandat med sol nere vid havet var just vad som behövdes. En kväll som skall göras om helt enkelt.

RSS 2.0