I throw my hands up if you believe in me now !

Önskar er alla en riktigt bra lördagkväll. Jag kommer fira med mina vänner ikväll och en krogrunda kommer också få rum. Taggar med grym musik och humöret är på topp. Vi ses !
Pussar& kramar

1000 km

Gårdagen var super. Efter skolan var det gymmet som lockade , SpinnBodyPump tillsammans med Jontta & Richard. När vi var klara med dagens goda gärning blev det mat och prat hemma hos Jontta. Satt där hur länge som helst och pratade om allt mellan himmel och jord. Körde hem en snabbis och sedan styrde den lilla röda iväg mot Solf. Satt en stund på Cristal Lounge med två söta tjejer. När klockan började visa sent så skjutsade jag hem Jere och hans kompis till Sunnanvik där x antal harar tänkte bli påkörda. En mycket mysig hemfärd väntade med volymen på max , ååh så jag älskar att köra bil ! :D

Den här spelas flitigast just nu !


Sibel x 2


If you go I go!

Imorgon börjar den här tösen först halv 11 och hon slutar kring halv 2 tiden (?!) så fast detta smile är väldigt påklistrat så talar det sanning den här kvällen! Sovmorgon + tidig helg , kan det bli bättre ? :D Som pricken över i så skall Jontta och jag köra ett SpinnPump pass imorgon för att inviga helgen och första maj firandet.

Working hard


Simlärare

Jag sitter just nu och planerar simskola för sommaren och jag blir så sugen på att dra igång med det samma. Jag kommer älska mitt jobb , tänk er att få stå 2 veckor i vattnet och lära barn simma. Tänk er att få jobba 8 timmar / dag på en strand i 2 veckor , springa och leka massa lekar och samtidigt bli en pepparkaka. Jag har stordiggat att vara lekledare i 3 år , rekommenderas varmt och kommer nu stortrivas som simlärare det är jag säker på bara jag får kursen undan.


Slut som människa och individ

Dagen började med att jag försov mig 40 minuter som följd av det hade jag 20 minuter på mig att bli klar vilket resulterade i utesluten frukost. Har agerat vandrande lik idag , har inte över huvudtaget varit med på denna jord men nu efter lite äventyr med fammo så känns allt bra igen.
Nu skall jag ta tag i lite skoluppgifter samt simläraruppgifter så skall vi se att jag lägger mig med ett stort leende ikväll. För nu vet ni har en del av mina underbara resande vänner anlänt till somriga Finland. :)

Glädjepiller

Det här skall jag berätta är världens gladaste lilla bebis. När han blir stor kommer han stordigga sin kusin och vi kommer vara mycket goda vänner , så har jag bestämt! Vi tycker mycket om varandra och kommer nästan alltid överrens. Gosigt! :)


B1 & B2

Den söta tösen till vänster om mig gjorde min kväll. Ett kort men väldigt nödvändigt samtal från Portugal kom och mungiporna höjdes till skyarna. Mina vänner är de bästa som finns!! Jag väntar på de varma sommardagarna när man får dra ner till stranden för lite beach volley och bara vara. Dagarna när man sitter i parken och bara snackar massa skit , längtar...

People who are meant to be together, will always find their way in the end

Dagens träning bestod av armar + spinning. Alltså jag kan inte beskriva känslan jag har när jag får befinna mig på gymmet. Jag skulle kunna flytta in , jag njuter och jag mår så bra. Det finns inte en enda dålig tanke i min hjärna där och om det finns så ändrar jag om det till energi och får ut det med träningen. Jag vaknar till liv igen , mitt dåliga humör är borta och jag mår för en gångs skull ganska bra. Man får vara ledsen man får må dåligt och det gör jag med det viktigaste är att jag kan släppa gammalt och gå vidare.
Jag älskar mitt gym , det stärker mig så otroligt mycket!


Bra dag

Vet ni nedräkningen till klassresan har börjat. Om ca 2 veckor drar vi iväg mot Polen och kommer ha en kanon resa med årskurs 2 , kommer bli helt galet!
Just nu saknar jag mina älskade vänner något otroligt mycket. De är och semestrar vid varmare breddgrader och jag bara väntar på att de skall återvända hem. Jag vet åtminstone en som kommer stå med öppna armar när de lägger foten i vackra Finland igen!

26.4.2011

Hemma från en dag i stan. Har umgåtts med Jenny B och planerat lite simskola samt varit på ett super skönt spinningpass.
Nu måste jag vända uppoch ner på huset och försöka hitta lite skolböcker , återkommer!

Match Made In Heaven

Så otroligt vackert..


The sun begins to fade

Drar iväg till gymmet , tömmer hjärnan och bara njuter!


Underbar

Underbar musik från steel fm en dag som denna
Håller tillbaka , känslorna går upponer men jag vill vara stark.

Bara för att

Om man bortser från mina söndertorkade ben efter den långa vintern , så visst är det inte otroligt härligt med sommarvärmen som smyger sig på. Man måste bara dra lite extra på smilegroparna.

På tal om smilegropar , jag tycker det är det sötaste som finns och när jag var liten var jag så sjukt avundsjuk på min kusin som hade såna och hoppades på att jag en vacker dag skulle se mig i spegeln och det skulle finnas en grop där. Jag har bokstavligen stått och tryckt in pekfingret i kinden för att kanske lyckas skapa en liten grop. Och tamigtusan för ca 2 år sedan upptäckte jag smilegropen på högra kinden , hihi så lycklig. Den är inte stor men jag har den! :D


Ett stycke Marielle

Igår blev det en till krogrunda. Startade upp hos Joonas med Simon x2 , Markus & Pate och drog sedan vidare mot Pullo o. Ollis. Ännu en jätte rolig kväll med härliga människor.

Idag skiner solen och himlen är blå , en dag i taget.



What are word if you really don't mean them when you say them

SATC

Anton vid matbordet:


Ser stolt ut och ger high five åt Anna.

Mina tårar har fallit färdigt , man känner sig så dum som tror på en förändring , på att allt skall bli bättre. Men vem är det man lurar , jo ingen annan än sig själv. Alla är värda någon som bryr sig om en , en som tycker om en för den man är och en som ger sitt hjärta och finns där i vått och torrt. Det smalt bort med snön. Jag är ledsen över att det blev som det blev och visst känns det som att en bit är borta från hjärtat men man kan inte ta hur mycket skit som helst. Man kan inte låtsas. Ett halvår var vårat och det var bästa halvåret nånsin men allt har ett slut. Finns så mycket jag kommer sakna så mycket jag kommer längta tillbaka till ,och jag hoppas att de underbara människor jag lärde känna på vägen kommer finnas kvar. De har varit guld för mig. Jag skulle kunna skriva massor men jag slutar här..

Gammalt blir nytt

Gjorde om en enkel topp som aldrig använts pga att den ser ut som en hösäck på.

Sydde in den , fixade en underkjol och tog bort lite band och voila en söt kjol till sommaren.






All we need is love


Happy

Igår slog vi klackarna i taket på Ollis efter ett par varv tillbaka till hembyn för att få alla människor kuskade till krogen. Översteg 200 km sträcket i den totala summa jag körde igår , kan nämnas att vi snuddade vid 300 linjen. Vid Ollis var det fullt drag , vi dansade natten lång och efter ett skobyte var benen som nya igen. Drinkarna bestod av vatten och is , mumma , idag tackar jag mig själv för att jag körde igår.

Efter att ha tryckt i oss förmodligen stans vidrigaste pizza och ha skrattat så tårarna sprutat rullade den lilla röda återigen hem till hembyn där vi alla slocknade. Bra kväll!


Nu skall jag slänga i mig en kanon frulle och gräva långt inne i klädskåpen och fixa om lite kläder , puss & kram !

Kom igen Babe!

Idag har jag varit taxi åt mamsen. Fixat en adapter så att jag kan byta stereo till bilen i något skede och köpt underbara väggord att hänga ovanför sängen. Så fint!
Nu är jag fixad och klar för att möta Vasas nattliv. Ha en bra lördagkväll! :)


23:37

Har agerat chaffis åt Anton & co ikväll. Var en sväng på trubadurkväll till Compass , livemusiken var dock en stor miss men riktigt rolig kväll iaf. Nu har jag knappt någon röst kvar men hoppas på attd et blir bättre över natten för imorgon kör vi all in!



Nu är jag så himla trött. Efter att ha suttit vid ratten nu 3 dagar i sträck börjar det vara dags för lång vila. Så säger god natt och sov gott , imorgon ny dag med nya möjligheter!


These days

- tv:n åkte ut
- plussade på lite värme med tyger
- tände ljusen...

... och rummet är nästan klart.





Alltså kolla bakgrunden på datorn , smälter! :P


Inredning

Städar och fixar om i rummet och det blir så fint. Blir kär i alla rosa detaljer. Tänkt vad lite tyg kan göra skillnad i ett annars så tråkigt rum.


Passion för rosa

Totalälskar min nya LP-skiva i rosa. Just nu i fel omgivning , vill ha en vit IKEA-hylla och en vit vägg bakom sen är det perfekt. Skall gå och rota i pappas gamla skivsamling om jag hittar någon som går i samma stil , gärna e lite häftig svart en så är hyllan fulländad.

Fyndade skivan och home ljuslyktan på loppis och nu bara njuter jag när jag ser mot väggen som gör så att hela rummet skiftar i rosa. Bara väntar tills jag får inreda min egna lägenhet i framtiden !




Solsidan

Igår spenderades dagen hos Anna & Anton. Vi var på fyndis runda , åt massa mat och avslutade med ost, kex , chips och dipp samt Solsidan maraton!
Senare hoppade jag in i den stora svarta och styrde hjulen mot Malax där jag spenderade kvällen med sötnos.

 


Ralph Lauren

Fick en impuls och fixade om en vanlig t-skjorta i ett par storlekar för stor t-skjorta. Perfekt till i sommar.



Tut Tuut!

hihi är så glad för körkortet är mitt. Har inte gjort annat än kört idag och det fortsätter , nu skall här skjutsas folk till krogen och jag kommer säkert vara chaffis hela påsken , är så roligt :D

God Morgon Solstrålar

Jag ligger fortfarande hemma och är sjuk. Min hals värker och jag får inte i mig någon mat , hoppas att det här eländet försvinner snart! Blev åtminstone på otroligt fint humör när jag vaknade av strålande solsken och fåglarna som kvittrar. Om inte sommaren är påkommande , snart kan man slita av sig kläderna , dra på sig bikinin och lägga sig på trappan och bara njuta. Underbart!!!



Denna morgon ser det ut såhär. Vi har ju en bit kvar men håll humöret uppe , vi är snart där!


<3

När man fyller 18 medföljer tydligen några dagars sjukdom efteråt. Har så otroligt ont i halsen och magen lever sitt egna lilla liv likaså huvudet. På självaste födelsedagen låg jag med stegring som har släppt nu som tur. Nu har jag hemlängtan till en varm och gosig famn..


life is something unexpected but though so beautiful



You got to have faith in yourself!


vardagsglädje



Mohombi feat Nicole Scherzinger - Coconut Tree


Presenter

Fick suoer fina presenter av mina underbara vänner. En blandning från nappar till presentkort till vasa day spa och bad för två , härligt härligt! :)
Dessutom kommer jag dofta godast i stan eftersom min bror och Anna kom med Ed Hardy parfymen åt mig , ååh som jag väntat på den och nu äntligen är den min , sommardröm! <3




18 bast

Har firat hela helgen med bästa av bästa människor! På lördagen hade vi tjejkväll hos Elina innan vi drog ut i vimlet. Cecci och jag blev bjudna på super god mat , dricka och härligt sällskap kunde inte ha fått en bättre start på kvällen. Sedan blev det krogrunda. När vi 1 minut över 12 gick in till Ollis hade ett gäng ordnat något åt födelsedagsbarnen. När våra namn ropades upp och vi ställde oss på scenen började det. Kommer ni ihåg vad vi var tvugna att göra på ettan på penkkis? Japp barbielåten kom igång och vi fick dansa till den , så nu har vi uppträtt med den där också ,haha :D
Det var en super kväll som straffade sig nästa dag men det var det värt! Nu tusan är jag myndig!! :D
































Hej hej hej

Började dagen med att ta hem ett silver i skolmästerskapen i simning i stafetten , Joanna , Marielle , Jenny & Sarah var startordningen ocg det var minsann ett bra team! :)

Igår firades jag och Cecilia vid banken i Malax. Åt tårta , skrattade , badade bastu , simmade i poolen ( födisbarnen blev islängda ) och skrattade ännu lite mer. En väldigt rolig kväll med massor av fina presenter , tusen tack alla som var med och gjorde vår kväll! :)

Bilder från kvällen kommer upp imorgon för ikväll , om en liten stund , sticker jag iväg för att fira min 18 års dag på allvar för kan ni tänka er nedräkningen har börjat det är bara 7 timmar kvar ! :D



Simtävling

Imorgon står jag där i min kära simhall på startpallen igen. Det kommer kännas väldigt bra och vårt stafettlag kommer göra bra ifrån sig , ingen skillnad om vi kommer på prispallen huvudsaken vi är med och njuter fullt ut. Orosmomenten inför morgondagen är om mina simglasögon kommer hålla ihop eller inte , de börjar ha ett par år på nacken och det märks , sedan har vi ju också huvudvärken som ligger mig varmt om hjärtat genast jag befinner mig i hallen men vi skall hoppas på det bästa. Kul kommer vi ha det för jag får göra det jag tycker näst mest om att göra , nämligen befinna mig i vattnet! :)




Nu en välbehövlig löprunda och fottest.

Skall andas in våren! :)


18:30

I söndags var jag och spelade innebandy med Anton och hans vänner. Dum som jag är hade jag på mig världens kortaste shorts och jag kan säga det att dessa killar har inte dåliga skott. Fick ett par rejäla smällar och straffet är dessa fina blåmärken. Roligt hade vi och fast det blev förlust åt trion ( Anton , Christian , Marielle ) så tar vi igen det om 2 söndagar! :)


Den nakna sanningen

Vi fyller 18 , neee de e nog int sant!

Har idag suttit med den här tösen och reflekterat lite över helgen men varje gång avslutar vi samtalet med " Nej guuud int fyller vi nu 18 ännu int! "

Jag minns dagen som igår när min bror kom hem med sitt körkort och vi satt i hans bil och han sa åt mig ; "Jaa de hör ju sen till att storebröderna bjuder lillsyrran på krogen sen"
Nu sitter vi där , vid just den helgen 3 år senare och det som kändes så långt borta är här just nu. Jag väntar så otroligt mycket på att jag själv sitter med körkortet i handen och får hoppa in i min röda pärla. Livet leker! :)



Aprilbarn


14 april

Glädje är att vakna lite för tidigt och hinna äta Frödinges Mud Cake som frukost!
Nu en ny dag med nya möjligheter :)




En lång dag framför mig

Kommer ha full rulle imorgon. Skall hinna med en hel dag i skolan , tänkte gå till bilskolan och öva lite teori sedan eventuellt via gymmet. För att visa min stora glädje som kom när vi fick ut periodbetyget idag skall jag berätta att jag smättade en nia i historiekursen som jag var bombsäker att jag skulle vara underkänd i. Ibland är bara turen med en , det gjorde min dag!

Som alla andra år när det närmar sig födelsedag så smyger även i år förkylningen sakta på men jag kämpar för att hålla den på avstånd. Tänker man positivt så blir det bra och det minsann gör jag nu! :)


Grattis på födelsedagen Mamma & Sibel

Har varit och gymmat med mamma som dessutom har födelsedag idag. :) Väldigt skönt att vara ute så här på kvällen när inte så många andra befinner sig vid gymmet. Tog det ganska lugnt idag så att inte musklerna helt ger upp till fredag när det är dags för simtävling nämligen skolmästerskapen där vår skola för en gångs skull får ställa upp med ett stafettlag!


Nu börjar hon igen - hoppas ni följer med på resan




Blev igår överraskad av mamma och Katarina. Eftersom jag var och avslöjade att jag aldrig ridit förut åt en som är hästtokig så bar det självklart iväg mot ett stall. Som liten satt jag alltid och kollade stallkompisar så gissa om jag inte fick lite sådan känsla när vi gick runt och kollade samtidigt som jag inte kunde få Flickorna på klitteholm ur hjärnan! :D 
Jag som är rädd för hästar fick nog en utmaning men det gick bra. Trodde jag skulle flyga av när vi började trava , som tur höll mig kvar just och just ( hästen slängde av Katarina när hon började rida efter mig ). Det var verkligen en rolig upplevelse och jag fick lite av min hästrädsla botad.




 


Kan inte fatta

Vet ni en sak kan jag bara inte förstå. Varför är man inte accepterad om man inte är glad , positiv och uppåt längre? Varför finns det vissa människor som bara måste få skriva och säga fula saker åt andra , man behöver inte bara positiv feedback som litet barn man behöver det hela livet.
Jag har mått så otroligt dåligt det senaste året och det sista jag behöver är människor som slänger ur sig elaka kommentarer , varför sparka på en som redan ligger. Men det är väl det som är grejen , det är dom det är lätt att sparka på och man får själv ingen skit tillbaka.
För varje dag som går börjar jag hitta tillbaka till den gamla glada Marielle men det betyder inte att jag kan ta vilken skit som helst. Mitt självförtroende har pendlat från att vara botten till jätte bra och till botten igen , vissa människor som jag lärt känna under det senaste året har fått se en annan människa än den jag var för 1 år sedan och det är jag både glad och ledsen över.
Jag trodde aldrig jag skulle hamna i en sån sits där jag mår som jag mått nu men jag fick ju se att det händer alla och även den starka. Jag vill inte på något sätt säga att jag är perfekt men jag försöker åtminstone inte trampa ner någon och jag försöker att ge alla en chans. Jag försöker sudda ut jobbiga minnen och jag försöker att hitta mig själv igen men ni får fanimig sluta med spydiga kommentarer det är i slutendan ni som är dom svaga.

Jag har världens härligaste människor runtom mig och såna som peppar och stöder mig det är dem som jag bryr mig om och det är dem som får mig att bli starkare. <3

Vad hände på 1 år?



2010


 2011


Ta mig bort från den här mardrömmen

Drar ett långt streck över bloggen , åtminstone för en tid. Det är för mycket som väller över mig just nu och jag orkar bara inte med all stress och press längre. Nånstans tar det stopp!

BodyPump

Min träningsvärk är obeskrivlig. Varenda rörelse är en pina men här är inga sura miner och 20.15 väntar ett BodyPump pass.
I skolan har jag avverkat ett musklekonditions test också. I magmuskeltestet kan ni tänka er hur magen kändes , det var bara att bita ihop och pressa på tills 1 minut hade gått. Till min stora förvåning gick vighetstestet myycket bättre än jag förväntat mig efter gårdagens gym pass , har inte velat få händerna att ens närma sig golvytan men även här ville kroppen samarbeta. Nu har jag sovit en timme och dragit på mig gymkläderna , har hunnit plugga lite till morgondagens psykologiprov så det här känns som en riktigt , riktigt bra dag.


WSC

Nu sticker jag iväg och tränar för första gången på över 2 månader. Lyckan är total , vi ses där ! ;)




Fredag

Igårkväll blev det mys hela kvällen , hade tänkt åka på Joakim Strands medborgarfest men vi ändrade på planerna. Blev en kväll framför tv:n , pizza och en goding i soffan.
Idag har jag laddat upp för jobb 16.00 - 23.30 , see you! :)


Valdebatt i skolan

Idag har vi hört lite åsikter från några som är uppställda i riksdagsvalet och det var minst sagt spännande. Väldigt intressanta diskussioner och det här trodde jag aldrig jag skulle säga men jag är till och med intresserad av politiken just nu , iaf för stunden ;) Jag tycker det är så spännande och kul att höra olika åsikter och alla ideer som finns.
Jag fyller ju på självaste valdagen och är därmed med i röstningen och min kandidat är vald! :)


RSS 2.0