31-05-10

Yes klänningen är klar och den blev nästan precis som jag ville ha den ! :) Så slutresultatet får ni se på lördagen !
Beställde tid till skönhetspunkten idag också så ögonbrynen får jag fixade på onsdagen och håret blir säkert färgat på onsdag eller torsdag och efter det börjar jag vara fit for fight ! Dåå kan jag ta sommarlov !

Skall ladda upp för finska uppsats och matematik förhör tills imorgon och efter det så är det bara chill kvar.

Sista måndagen på vårterminen är avklarad


'






Sommar sommar sommar

Cyklade som sagt iväg till Sandö --> Paradise beach på gymnastiken idag. Natta , Cessi och jag tog årets första dopp också. Tänk så duktiga vi var. ;)
Det blev också invigning av Beach-Volley , så nu känner jag verkligen på mig att det här kommer bli världens bästa sommar. ! Det måste det bli !


Glow

Den här låten kommer gå varm i mina högtalare i sommar.


Mariehamn

SHIT SHIT SHIT jag bara MÅÅÅÅSTE på Rock Off i sommar! Måste Mååste Måste!

-

Nyduschad och taggad inför sista skolveckan ! Imrn skall vi cykla iväg till Sandö ifall vädret är någålunda bra , så det blir alltså en riktigt rolig gymnastik timme. Det var väl så att man måste ta ett dopp där också tror jag så det blir vär " sist i är en badkruka " ;) Det skall då inte bli jag !

Dagens nedräkning: 6 dagar till sommalov !




( ser sjukt trött ut på ena bilden eftersom jag inte har något smink på mig )

Måste ta mig i kragen NU!

Varför lockar tex städning ALLTID när man borde läsa på prov? Har gjort otroligt många försök att öppna Labyrint nu men varje gång så börjar jag fundera om man kanske borde kolla en film istället , dammsuga , sticka ut på en joggingrunda eller varför inte sova ?
Man borde ju satsa det sista nu men det finns liksom inga krafter kvar. Allt går in i ena ögat och ut genom andra ! ;) 
Ofattbart att det är sommarlov nästa helg , det behövs verkligen! ! !



Shit man har sett ut sådär någon gång också ! :D
Så roligt att kolla genom gamla bilder !


M.A.C

Köpte ju M.A.C smink när jag var i H:fors men har inte visat vad ännu , så här kommer det.








Maskara som ger volym och förlänger fransarna.
Nude färgat läppglans.
Eye Shadow / Highligter.


Tell me about your feelings

Så sjukt fin låt !


Time changes everything, even you and I have changed
The rain, the winter spring has made us fade away
I still remember everything, that ol’ December, the fears, the cold
I really wonder how you feel on these nights so alone


I hope someday you’ll see me
I hope someday you’ll spot me in the crowd
Take my hand and kiss me
I hope someday you’ll say my name out loud


Tell me about your feelings
Tell me about your stories
Look into my eyes and come on closer
Make me immortal with a kiss


Tell me about your feelings
Tell me about your stories
We know it’s over, so tell me it’s over
And life will be better in spring


Eric Saade

Nej fy sjutton alltså vad den där Eric Saade är söt ! Äääh man bara smälter ju ! Varför är inte han med ?? :D



Usch hur kan man va så söt?

What's the point of doing anything if you'll never notice


-

Vilken "vacker" lördag vi har idag. Nu skall jag dra på mig löparskorna och bege mig ut för en liten kort joggingrunda. Sedan blir det plugga på prov , prov , prov ....
Hade en fantastiskt trevlig fredag tillsammans med bästa Rosanna & Cessi igår. For till Saluhallen efter Sushi och sedan vidare hem till mig. Ingen 10 poängare för min del faktist med sushi.  Sedan fjantade vi oss till max!

Nu: ---> ut i solskenet ( önsketänkande ) !
Ciao



Sysysy

Har kämpat och på med klänningen nu och är faktist tveksam över hur resultatet kommer bli men hoppas på det bästa.

Hade tutor möte efter skolan och där kom vi fram till att vi absolut inte orkar ha fler träffar innan hösten så chill chill chill , ibland blir man bara så lycklig. ;)
Skrev även Engelska uppsats idag vilket som kändes att det gick helt okej faktist. Skulle skriva ett tal där jag skulle försöka övertyga en kund om att min produkt som jag sålde var super bra och produkten skulle få ett så bra pris som möjligt. Produkten blev världens grymmaste sminkuppsättning haha ! ;D
Kanske det blir en försäljare va mig till slut  , vem vet ?! 

 

Eller kanske jag skall satsa på en karriär som tandkrämsmodell ? ;)
Colgate smile (y)


The man in the moon

Jag skrattade och jag grät. Den här filmen hade allt vad en film skall ha ,
så otroligt fin. Jag säger bara det SE DEN OM DU INTE REDAN SETT DEN!


Waka Waka

If you get down
Get up
When you get down
Get up
 

Shakira som gör fotbolls-VM låten Waka waka ( This time for Africa ). Finns både som engelsk och spansk version.






Avslutningsklänning

Något i den här stilen kommer avslutningsklänningen se ut tror jag. En djup "urringning" på ryggen och troligtvis helt vanlig kjoltyp nertill. 

                                              


Usch

Jag gillar verkligen inte det att jag nu måste sitta två timmar i skolan utan att göra någonting när jag vet att jag just nu kunde få ligga och sovam , bara jag bodde liiite närmare skolan , suck !

Det närmar sig


California Gurls

                         

Katy Perry & Snoop Dogg

Har varit vid villan med hammare & kofot i högsta hugg. Anton & Anna skall göra om i vår gamla villa så vi har rivit lite tak och väggar. Nu skall jag börja leta efter ett mönster till en eventuell klänning till skolavslutningen. Har världens bästa tyg att sy av så och en tanke i huvudet om hur jag skulle vilja ha den så får se om det blir till något! :)



Kommentar


För det första vill jag säga tusen tack för kommentaren , och ja det är jag på bilden! :)

För några dagar sedan satt jag faktist och klippte ihop några bilder på folk som någon nångång sagt att jag liknar och nu fick jag ytterligare en person att lägga till i listan ! Det är jätte roligt när ni kommenterar och säger vem jag liknar. Haha som förra årets skolavslutning när vi gick runt på Hoviska så var det en som berättade för mig att hennes kompis sagt att hon sett en som liknade Audrina Patridge otroligt mycket och det var tydligen jag. Så släng in en kommentar om det är någon mer ni tycker att jag liknar ! ;)




Kristen Bell var den nya som kom till i listan. ( Måste bara tillägga att min bror hade sett en film förra helgen och när han såg genom modell bilderna så sa han att jag liknade en i filmen men han kom inte på vad hon hette men det avr just Kristen Bell som han menade ;) )
Andreas Carlsson fick sin plats där eftersom Cessi tycker att jag har samma smile som honom ibland ! ;)

Familje Geni

Vi hade strömavbrott här i skogen igen och den här gången var strömmen borta i typ 2 timmar , suck. Får se om det är samma nästa måndag också , i såfall skall jag se till att inte vara hemma just då !
Har spelat FamiljeGeni med Anton & Anna nu och varenda gång har vi lika roligt. Anna måste nog få något fel på Anton och mig för vi är helt knäppa men kul har vi ! :D
Tex. Anton fick en fråga om någon fågel med störst område med vingarna.
Jag: "Hejarklackston" Eeett K ett O ett N , D , O , R
Anton: ääh jag vet int jag?!
Anna: Meen Antoon Kondor hon sa ju de just!
Anton: Aijaa ! Eeett K ett O en KORSNÄSBO ! :D

Alltså jag skrattade så att tårarna sprutade !

Tyvärr så blev det Anna som segrade , men grattis grattis ändå ! :)


Shrek 4 forever after



Det här måste vara min lucky day ! :D Yes yes yesss upptäckte nyss att det kommer en Shrek 4 och den kommer i 3D , jag bara måste få kolla den ! can't wait! ;)

-


Summerland

Blev att stanna hemma idag. Har fortfarade sjuk hals och snuvig osm bara den så tänkte att de var lika bra att stanna hemma och försöka bli frisk för en gångs skull. Måste försöka  plugga lite på finska idag också eftersom att det är prov imrn och jag hoppas verkligen jag blir godkänd. Fattar inte att det kan vara så svårt ?!
Kollade just klart sista avsnittet Summerland , snyft. Varför finns det inte en säsong till ?  Det var ju så otroligt bra !




Borde också ta itu med bloggdesignen också men jag bara orkar inte nu!

Avatar för första gången



Jag har nyss kollat Avatar för första gången med Anton & Anna. Måste säga att den filmen var nog otroligt bra gjord. Fast jag har varit väldrigt tveksam till den filmen så var den nog lätt värd att kolla nu till slut iaf. :)

Haha det var bara anton som lyckats fastna på bild ! :D

Det blev Antons gårkväll i bilder det här ! ;D







En rolig kväll

När vi väl kommit hem till oss så satt vi där ute och grillade en stund och sedan förflyttade vi oss in och började dansa. Mina jobbiga knölar på fötterna är helt sjuka idag efter allt dansande men det var det värt.
Min kamera har gått sönder nu också , typiskt. Men skall försöka få in bilder på datorn därifrån så lägger jag upp dem lite senare. Nu ligger jag i sängen och kollar Summerland avsnitt efter avsnitt och så kommer denna dagen fortsätta.

Ciao

Beach

Oj så skönt det varit på stranden idag. Simppe & Bembot kom och gjorde oss sällskap runt 3 tiden men då var solen redan borta så ganska snabbt packade vi ihop och for in till stan en sväng där Cessi köpte en långklänning från H&M som vi lagt undan tidigare på dagen. Så nu skall jag agera sömmerska och sy upp den åt henne eftersom den var aldeeeeles för lång. ! ;) Lilltjejen ! :D
Nu skall vi fixa oss lite och sedna hoppa på moppen och köra ut till Södra Vallgrund. Blir grillning och sånt där smått och gott tillsammans med Anton & Anna och resten av det gänget. Så jag tror att bara Cessi får sig duschad nu så kommer det bli en rikti trevlig kväll.







Jordgubbar = Sommar

Yes vilken tur att vi har så här vackert väder idag. Det betyder naturligtvis att Cessi och jag kommer bege oss till stranden och för att steka. 
Anton skjutsade just in mig och Cessi till Smedsby så snart cyklar vi iväg. Och vet ni vad jag är helt grymt sugen på jordgubbar så det är hemskt. Jag bara måste få äta såna snart ! 

 

Den här låten betyder otroligt mycket för mig




Always & Forever


Snurris & sprättis

Nu är de båda i kanin himlen. I morse när jag vaknade sa pappa att den andra hade dött också. Så nu är de båda begravda , en i en KOFF låda och andra i en högtalar låda så nu får de festa hur mycket de vill.
Och de får vara tillsammans igen.
Man märkte redan igår på kaninen att hon var hängig och hon hade slutat äta så saknaden efter sin bästa vän var nog alltför stor så hon ville nog inte leva utan henne längre.

Den första dog troligtvis av fetma och den andra av svält men huvudsaken att de är tillsammans igen.

Puss på er albinokaniner , jag kommer nog sakna att ha er skuttandes i buren fastän jag "hatade" er. 
Vila i frid Snurresprätt & Lilleskutt nu har ni det bra <3



-

Min favorit Cecilia är påväg ut till skogen idag. Hoppas stenhårt att hon packar sig hit lite tidigare än sist , för om hon segar idag kommer jag svälta ihjäl , vi skall nämligen dra på oss kockhatten och fixa käk idag. Får se hur det går haha , husmor japp japp.
Skall plocka undan lite här i rummet också så att vi ryms in , skall också försöka få mamma iväg skickad till villan där pappa redan e så har vi huset för oss själva också ! :)



2008 ?!


-

Oj vad jobbigt det är att få något gjort när näsan är täppt som bara den. När man skall äta känns det ju som att man sprungit ett maraton lopp innan eftersom både luften och maten skall genom munnen. Just nu är min näsa lika röd som en tomat så jag vill inte se hur den ser ut innan den här förkylningen är över. Men så länge som jag inte har feber är jag super glad. Och eftersom jag bestämt mig för att inte bli sjuk så kommer jag inte bli det heller! :)


Nej nu jäklar flyttar jag !

När jag så glatt och lyckligt fick tillbaka internet igår hinner jag bara komma in från gården idag så är det strömavbrott , tummen upp eller ? :o Mamma berättade den glada nyheten att vi inte skulle ha någon ström på 3 timmar , som tur kom den tillbaka rätt snabbt !  Nej FEEET diss till Södra vallgrund ! ! !

holiday in the sun

Så himla skön skoldag har det varit idag. Hade två håltimmar just precis när solen är som starkast så då satt jag ute och solade med Ella , såå skönt. Sedan hade vi EKS-möte och då bestämde vi oss för att ha mötet ute i solen så då fortsatte solningen. De två sista timmarna var det engelska där vi gjorde klart ett strukturprov och eftersom jag vra klar nästan en timme innan vi slutade så satt jag i solen tills mamsen kom efter mig. Så en hel massa sol har det blivit idag ! (y) ;D


solsolsol

Drog genast på mig bikinin när jag kom hem och gick ut och solade , man måste ju passa på nu så länge som solen är framme. Man vet ju aldrig när den försvinner!
När jag vaknade i morse så frågade jag mamma vad det var för väder idag så sa hon att det var ganska fint , liite kallare än igår!  Och jag som tyckte det var lite kyligt igår drog ju på mig "läder" leggings och en varm tröja
-----> fick ju varmt som faan alltså !

Måste bara tillägga att jag hade begravning för min kanin som jag trodde var odödlig ( men som tydligen var dödlig ) i lördags. Anton & Jag tog varsin kanin ( lilleskutt & snurresprätt , obs. det var två tjejer ) när jag gick i trean , och i femman började vi fundera hur länge kaniner lever. Vi läste nånstans att de lever vanligtvis i 6 år men eftersom vi trodde att våra kaniner var besläktade med varandra så väntade vi oss nog att de kanske skulle leva 4 år. Nu 7 år senare vinkade den första. Nu är det bara en stackare kvar och får se om inte den lillskiten lever 7 år till! :o
R.I.P


Ännu en gång får rubriken bli Äntligen!!

Och denna gången på grund av att vi fått tillbaka internet efter att vi varit utan här i skogen i 5 helt sjukt jobbiga dagar. När man blir utan så inser man verkligen hur dator beroende man är ! Har haft grym abstinens efter Facebook haha :D

Har fått hem bilderna från fotograferingen nu också och vilken otrolig tur att bilderna inte var så hemska som jag först trodde.


Närpes City

Mamma masserade just min nacke så nu känner jag hur huvudvärken sakta men säkert börjar krypa längs tinningarna. Suuuper , jag hatar min nacke , så jäkla spänd så det finns inte!

Imrn åker mami och jag iväg mot Träskböle för plocka upp mommo och senare iväg mot Närpes City. Eftersom jag stack iväg till Helsingfors på morsdagen så skall vi ta igen det och fira imrn istället med mat hos M&M och shopping i NC haha :D Får åka och hämta ut mamsens födelsedagspresent imrn också som äntligen är klar , så får se hur det blir på väggen nu då.

Nu tar jag natten night night! :)

Ny header

Har suttit i evigheter och kämpat med designen på bloggen nu. Jag blev så otroligt trött på den förra och dessutom var den för vintrig. Så tills vidare får den här Headern duga! :)


Nu skall vi gråta till Titanic












Special Surprise

Fick hem ett brev från Portugal idag ! :D
Jag blev så glad när jag läste det , skrattade som nån galning ! Gillade verkligen brunhetsskalan som var på det ! haha , skrattar ännu!  :D

Så 1000 tack Camilla , Sofie & Erica ! ;)



Snart kommer Cessi , happydaaay ! :D


Cessi gissar bajset

Shit alltså vi har haft roligt idag! :D
Klockan 10 for alla ettor iväg med buss till Björköby. Där delade vi upp oss i två grupper så hälften gick nån vandringsled först och några gick upp i ett torn. Leden var sååå tråkig bara skog inget kul att titta på. Jag försökte lära Cessi att man håller i trädgrenarna när man går förbi dem så inte de som går efter får dem i ansiktet men det gick nog inte helt fram.

Blondheten finns nog kvar i henne fastän hon låtsas vara brunett! ;)

Cessi: Vaaaah ??? Jag trodde du höll i kvisten för mig jag ??? Gjorde du int de ??? :o


Cessi pekar på högar med skit och frågar:
- Vad är det där ?
Jag: Skit
Cessi: Men varför skiter djuren på stigen?
Jag: För att vi är i en skog --> djurens WC
Cessi: Men vadådå di måst ju plocka upp efter sig ! :o























takida - Curly sue


20:58

Överlag känns det som att den här dagen gick helt åt skogen. Till att börja med har man gått och varit lite små nervös hela dagen sedan när man väl stiger över tröskeln där man skall fotograferas möts man av en "make-up artist"som man verkligen undrar var det påriktigt. Okej sminket gjorde hon bra , men helt vanligt. man fick ingen WOW ! upplevelse men.
sedan till håret.

Flyttade stol från sminket och satte mig ner. Håret plattades ner ( tro det eller ej men mitt hår gick tydligen att få ännu mer platt än vad det redan är ) Såg ärligt talat ut som en slickad katt!
Jag tänkte nog bara att men herreguuud ?! Man brukar lägga volym i håret men här plattades det och sprayades så att det var riktigt fast efter huvudet. ----> KATASTROF!

Nåja bara att se nöjd och glad ut och förflytta sig till kameran.
Efter klädbytet skulle håret lockas med en plattång av hon som fixade hår och smink.
Människa har du alldrig lockat håret med en plattång förut? Tyckte ju nästan synd om henne , i den stunden önskade jag nog bara att Cessi varit där.
Reultatet blev ett kråkbo till hår. Skulle ha gjort det 1000 gånger bättre själv.

Tänk vad sådana faktorer som smink och hår gör mycket till ens självförtroende. Det sjunker genast om det är dåligt. Så fotograferingen känndes inte alls bra heller men får nu se när bilderna kommer. Har lite kvar att fixa med här i Helsingfors innan modellkarriären är över. Det känns verkligen så nu , usch.


Framme i Helsinki

Nu är jag framme i Helsingfors. Tåget från Seinäjoki var försenat med 40 minuter och framme i H-fors så upptäckte vi att inga matbutiker var uppe så det blev lite panik med maten där men det ordnade sig till slut. Här har vi hunnit städa lägenheten också efter ett fönsterbyte , så dagens goda gärning är avklarad! (;

Nu återstår det bara att blåsa upp luftmadrassen och sova skönhetssömnen så är jag redo ! :)

Night Night ! :)

Arg

Ååååh jag har kämpat hur länge som helst nu med att försöka få ett program som fungerar till telefonen på datorn. Men nej det vill sig inte riktigt som jag idag. Så nu blir det inga nya bilder och inga nya låter till telefonen ! (n) Jag som har väntat som en dåre på att få en ny ringsignal eftersom att jag inte aldrig hör när det ringer med den som jag har nu !
Skitskitskit!

jag och min rosa resväska

Nu är det återigen dags för mig och min sötnos att åka ut på äventyr.



Sötnosen ;)






var det den här låten som gällde

NU:




Är det den här (;


det viktigaste


" you know i never wanna hurt you "





uusch känner mig som en smättad fluga . Det blev bara 5 timmars sömn inatt och det känns dumt att lägga sig klockan 8 på en fredag. Huvudet värker och jag känner hur en förkylning är på gång. Nej snälla nån INTE NUUU !


Something new



Vero Moda


Fredag

For in till stan idag med mamma och hämtade ut tågbiljetter till och från Helsingfors. Och om det blir hemfärd på måndagen så får jag direkt tåg till Vasa så allt kommer ordna sig. (y)

Tog en liten shoppingrunda på samma gång men måste ännu och köpa skor innan jag är redo för måndagen.


Nu måste jag skriva ner en lista på vad allt jag ännu måste fixa. Har lyckats söndra mina hörlurar till mp3:an så det måste jag iaf ha.


Nuu kör vi!

Blir konvent ikväll då. Nuu jäääklar ska vi ha kul ! :D



Clamos

Nu är det klart. På söndagen kommer jag åka ner till Helsingfors tillsammans med min morbrors fru som studerar där. Sover hos henne till måndag och på måndagen bär det av till Clamos. Har tid klockan 13.00 och då skall de fixa smink och hår och sedan blir det fotografering. Hinner antagligen på en liten shoppingrunda medans jag är där också ! :)
Men vad sjutton skall jag ha för kläder på mig under fotograferingen ? Och ännu värre vad skall jag ha för skor ? Har inte ett skit här hemma så jag vet inte alls vad jag skall göra. Känns lite onödigt att åka in till Vasa City och shoppa också om jag ändå shoppar i Hesa på måndagen. Nåjaa det löser väl sig !

Vet inte ännu riktigt när jag kommer hem. Antingen på måndag själv eller på tisdag med Carina. Herreguud om jag tar tåget själv. :o Kommer ju sluta med att jag sitter på ett tåg till Sibirien eller nåt. Iaf kommer det inte sluta bra ! Så vi hoppas på att jag får åka hem med Carina på tisdag. Då blir det extra mycket shopping så det håller vi absolut tummarna för.

Det här kommer bli så otroligt kul. Visst jag kommer säkert vara sjukt nervös men det klarar jag väl. Lite problem kommer det också bli med kommunikationen. Ingen svenska talas vid Clamos så det blir väl finska/engelska för mig då. Det att jag inte kan finska skall inte sabba för mig nu !



Den här dagen tar ju aldrig slut!

Nu vill jag bara krypa ner i sängen , sova och drömma något gulligt. Men innan jag gör det tänker jag hoppa in i en varm dusch och tömma hjärnan på en massa onödiga tankar !
Imrn är det en ny dag med nya möjligheter , Love it!
 



När jag en vacker dag flyttar ut från det här stockhuset och flyttar in en lägenhet tänker jag tapetsera Torres på väggen , hur snyggt skulle inte det vara ? :D


Don't you know you're beautiful


De glada nyheterna

Kommer troligtvis sticka ner till Helsingfors den tionde eller den artonde maj för att provfotograferas för Modellagenturen som jag fick PR jobbet i botniahallen från.
Eftersom jag inte har modell bilder från förr så måste jag först få det fixat både så att Clamos får bilderna och så att jag har något att visa ifall jag vill söka in till någon annan agentur. Så det är det jag skall ner och göra nu då.

Det känns konstigt att jag får chansen till det här JUST NU när jag för 1 år sedan satt och drömde om att få just den här chansen. Trodde liksom aldrig att det var möjligt!

Det känns också lite tråkigt att jag inte får sitta och prata och vara glad över det här med den som alltid har trott på att jag skulle klara av det här och också gjort så att jag själv trott på mig. Allt ändras så snabbt . . . .


Nu tänker jag ta storstädning för man kommer snart inte in i rummet. På med hög volym bara så går det ! Vad skulle jag ha gjort utan mina vänner som köpte dom perfekta högtalarna åt mig ?! ;D

Popkalaset



Biljetten är äntligen fixad ! :D

Yippii Darin , Lorentz & M. Sakarias & Takida i sommar då ! Som jag har längtat!


050510

Hade klockan att ringa på 08.00 idag så att jag skulle hinna fixa naglarna och räkna lite matte innan jag for till skolan. Hade den vanliga sovmorgonen idag och eftersom pappa lovat mig att han skjutsar på onsdagar bara han är ledig så fick jag sova. Nåja klockan ringde , ingen var hemma --> jag somnade om. Klockan 09.00 kom pappa in i rummet och frågade om jag tänkte vakna nåt idag så de var väl bara att flyga upp ur sängen och börja fixa sig då. Alltså det är så typiskt att man aldrig kan stiga upp när man planerat. Men då sängen alltid lockar mer än spegeln på morgonen!

Blev en rätt så lugn dag och jag blev positivt överraskad när det gick så bra i finska läsförståelsen. Tänk om finskan ändå kunde fixa sig för mig nu nu NU ! Behöver den mer än nånsin!


040510

Har varit och yrat på stan idag med Kim och medans han var på ärende så blev jag en tröja rikare. Sedan gick vi hem till honom en stund tills han skulle iväg till skolan och jag hem för att färga mamsens hår.

 

Från Gina Tricot  9.90

( Fick helt super bra news idag , tihiii är så happyyy !  Som jag har väntat på det här (; )


Fattar ingenting?!

Om det är som det ser ut så fattar ja inget?
Vad har jag gjort?
Jag vet att det inte är rätt att sitta och vara arg och lessen före jag vet hur det egentligen är men just nu kan jag inte hjälpa att mina känslor kokar över. Det finns en gräns och den har jag nått nu !
Det tar så jävla ont!

Jag hoppas så otroligt mycke att det inte är som der verkar! :s

"Thought about everything you said
And now I know why, well
I was wrong, see I never meant to be
I said, I never meant to be
Your favorite breakup song
Well love turns into hate
And your persistent, well it's persistently
Killing me, cause I remember when
I could run to you and your arms would be wide open and you would Carry me

This can't be happening
It's just not fair
Will someone someone wake me up
This is a nightmare

You said you would be there"


I´m so lucky lucky

Eller hur Cessi ? ;)

Hade helt grym huvudvärk idag i skolan så de blev inget löptest för mig idag. Det skulle nog ha varit skönt att få det undan men men ingen vits att springa när huvet skulle ha sprängts och blivit utspritt på trottoaren!
For iaf från gy timmen lite tidigare och in till mammas jobb där jag satt mig ner och tog det lugnt en stund sedan gick mamsen och jag på stan. Fick med mig hem 2 par brallor , en klänning och ett bälte. Fikade på Café de Paris och sedan for vi till motonet efter något som pappa skulle ha.
Huvudet känns inte riktigt bra ännu men lite terapi efter shoppingen blev det nog ! ;D








You leave me breathless ♥




Hos Cessi igen

Anna&Anton förde mig till Cessis på samma gång som Anna förde Anton till bussen. Nu kommer han vara borta 2 veckor igen ! (n)

Ikväll sticker vi iväg och kollar match. Hoppas nu bara att det inte börjar regna!




Bild från Valborg


home is where your heart is

Kom just hem från en trevlig kväll vid Cecilias´Inn. Stupade genast i säng och lyssnar nu på gulliga låtar och hoppas på att John blund fångar mig snabbt ikväll , vilket jag tror han gör! :)
     Blev så jäkla sur!!! Helt nyss så surrar årets första krank förbi mig. :@ Så den tänker väl irritera mig hela natten nu också före jag får den klobbad! 

 

Everyday you wait , is another day you´ll never get back again

Night Night


Gunvald <3

Rosanna , Cessi och jag ligger hemma hos Cessi och kollar film och har myslördag idag. Vi kollade just den nyaste Beck filmen och herreguuud vad Gunvald är BÄST ! :D
Snart skall vi kolla nån skräckis också minns inte vad den hette.

Det här är något Rosanna skulle kunna säga ! ;)



RSS 2.0