Glada Vappen



Känner på mig att den här kommer bli en kväll som man sent glömmer ! Jag är taggad till 1000 så nu kör vi !
Glada Vappen alla och ha en super trevlig kväll ! <3


Summer feeling



Sakta men säkert kommer sommar känslan krypande måste jag säga! Snart bara 5 veckor kvar?! ;)

"In vino veritas, in aqua sanitas "


Smink

Var snabbt in till stan idag och köpte lite nya ögonskuggor och saker. Har kollat som nån galning på tutorials på youtube nu så jag blev så taggad att köpa nytt! (y)










Fick Lumenes Day Cream på köpet


Rebound

Hörde en sjukt bra låt för några dagar sedan när jag lyssnade på NRJ webbradio men hittade inte den sedan när jag letade. Så nu har jag letat och letat massor och idag när jag slog på nrj igen så kom den och nu vet jag vilken det var! Och kan ni tänka er det var nya singeln av Rabih & Eddie  - Rebound. Sjukt alltså vad bra den är! :D


Don´t touch this

Har varit hos Cessi hela dagen och gud vad vi har fjantat oss ! :D
På nåt vis så kom vi in på samtalsämnet min rumpa                  igen så la vi på Can´t touch this och dansade för fullt.
Vi hade på webcam med en som inte fattade ett skit vad vi sysslade med så sa vi att det var MC power då slog det oss att gubben som sjunger can´t touch this heter MC Hammer !
Det är alltså vår nya signaturmelodi ! haha :D


Alltså jag är ju sämst på att stava !

Varenda inlägg som jag gör måste jag gå tillbaka och ändra stavningen på minst 1 gång ! Alltså jag är typ sämst i världen på stavning. Så bara så att ni vet , om det finns ord som ser helt konstiga ut så är det bara helt normalt ! :D
Ber om ursäkt nu fö att det inte blir rätt alla gånger men som jag brukar säga så lever mitt tangentbord ett eget liv och ändrar på det jag skriver så vad kan jag göra åt det ! ? :D

Nu natten Night Night ! :)


Gabriel Brandes




Trevligt besök

Helt plötsligt kommer pappa och ropar åt mig att mina nå kompisar är på gården och när jag går och kollar ut genom fönstret så kommer Cessi och Raffa gående. Vilken trevlig överraskning det var! :D Raffa har fått körkortet idag så snäll som han är körde han ut ända hit till världens ände så de båda fick hålla mig sällskap! Nu körde de just iväg så håll tummarna för att de inte kör av bron eller nåt ! ;)



Tisdags underhållning ! Så bäst ! :D Tobbe är helskön :D


Citat

" JAG VET INTE MYCKET OM FOTBOLL.
MEN JAG VET VAD ETT MÅL ÄR,
DET ÄR JU ÄNDÅ DET
VIKTIGASTE OM FOTBOLL "

Victoria Beckham

Mamma kom och visade det där åt mig och sa att det är nog otroligt vad ni kan vara lika och vara födda på samma dag ! :D


Var är sommaren?

Varifrån kommer all snö? :o En månad kvar till sommarlov ( okej lite längre ) och det SNÖAR! Nej nu är det nog något som är heeelt fel!Man blir ju deprimerad. 
Och hur kommer vädret vara på Valborg då? Regna , snöa?
Då skall man ju inviga sommaren , skall man inviga den med halare , vinterskor , mössa , halsduk , vantar , regnrock och paraply eller? Nej nu har det nog slagit slint för han där uppe ! :@




Never Back Down

Gömmer mig bakom brorsans keps och sticker ut på en joggingrunda. Var till simhallen från skolan så inget smink är på så nu ser jag helt trött ut och man vet ju inte vem som kommer ut ur skogen här ! (;

Blev så himla taggad nu när jag har kollat Never Back Down , vet inte hur många gånger jag kollat den filmen nu ! :D


Söndag

Då var den helgen över. Har inte alls hunnit med mycket men men har väl gjort lite nytta i Botniahallen iaf hoppas jag. :)
Tiden gick så himla trögt idag , när jag stod och skulle försöka få utdelat reklam var jag helt på en annan planet. Typ drömmarnas land?!
De som hade sin utställning bredvid st1 hade helt underbara bilder på segelbåtar och sommarstugor så jag stod hela tiden och stirrade på dem och bara svävade iväg till sommaren. Han som ägde det företaget var också så härlig! El-Sören ab! Kom ihåg det namnet , han äger , så rolig ! :D

Nåjaa en och annan sur svens språkig har också kommit till mig. De 2 gubbarna som var försäljare från st1 pratade ju som sagt inte ett ord svenska så när kunderna gick från dem kom de och härjade åt mig att
" Vaför står du å delar ut reklam på bara finska , du borde skämmas! Säg åt din chef att tryck reklam med både finsk och svensk text vi är ett tvåspråkigt land ! "
Men herreguud vad kan jag göra åt saken jag är för fan på deras sida, jag tyckte också att det är fel att reklamen bara fanns på finska,  men för vissa går det inte hela vägen hem att en liten oskyldig tjej som är anställd för att göra PR för ett finskspråkigt företag inte kan hjälpa att hon måste stå och dela ut FINSK reklam !!

Men måste bara tillägga att st1 försäljarna borde tacka mig galet mycke för att jag räddade skinnet på dem några gånger eftersom att dom där sura svenskarna kom och hackade ner på mig och att jag nu faktist bara pratade svenska så att de hade nån som kunde kommunicera på deras språk iaf!

Nåja nu har jag avreagerat mig lite.




Dessa 2 bilderna får sprida glädje till detta dystra inlägg.



Siren

Världens bästa bror kom hem med Paris Hilton parfymen som jag snålat efter hur länge som helst nu !
Taack Anton du är bäst! <3




Takida

Äääää jag blev så jäkla glad i morse när jag läste att Takida kommer till popkalaset i sommar! Det här kommer lätt bli sommarens händelse! Tänk bara Darin , lorentz & m.sakarias , Takida på ett och samma ställe!!!! Har väntat på Darin comeback i  3 år , Takida 2 år och lorentz i typ 1 år! Så äntligen :D dessutom alla på samma ställe! :D

 

Fortsatte mitt försök att övertala pappa att köpa en pool och han kom fram till att han hatar mina cocker spaniel ögon! :D
Hur som helst har vi nog en bit att kämpa ännu !


7 timmars PR för st1

Har stått i botniahallen sen klockan 10 till klockan 5 idag och gjort reklam för st1 värmepumpar !
Haha kan inte ett skit om sånt där men det var bara att skratta och va glad så gick det nog bra. Dessutom talade inte killarna som har hand om värmepumparna ett enda ord svenska och min finska är ju som den är men jag gjorde mitt bästa och lever gör jag ju ännu!
En till dag väntar imrn sen är det över. Det är super enformigt men vad gör man inte det kan ju bidra till något bra! Och det är väl inget fel med att vara ansiktet utåt för st1 heller ?! ;)

Hur jag hamnade på den här mässan som PR människa har jag egentligen ingen aning om men jag skickade för ganska länge sedan in uppgifter till en modell agentur i Helsingfors som heter Clamos. De har mycke PR uppdrag osv.
Hade inte hört något från dem förrän igår när jag fick ett samtal från hon som har hand om Clamos och hon frågade om jag ville ställa upp och göra reklam för st1 på mässan i botniahallen. Så dit hamnade jag nu då.


Aussie

Blev läggdags tidigt för mig denna fredagkväll. Hade nog planerat en natt i smedsby men planerna blev ändrade! Nu kommer jag befinna mig på mässan i botniahallen hela dagen istället!



Fick hårinpackning av Anna i födelsedagspresent och det doftar helt gudomligt ! Så nu skall jag hoppa in i duschen och testa det och sedan säger jag nog god natt ! :)


Fredag

Nu sticker jag iväg till stan på drogfri ungdom band tävling där Rosannas lillebror är med i finalen och tävlar. Så nu skall ni alla hålla tummarna för dem ! :) Go TRASH







Blev den spetsiga ikväll !

Ha en bra fredagkväll

Ciao


Forever

Just nu sitter jag och har näsan tryckt i finska läsförståelse häftet!
Blir nog lottoraden snart !








'


22 april



Heey det är fredag imrn ! Det måste ju betyda att det är dags för byte av nagellack ? :D
Nu skall NightClub på!


siempre y para siempre



Nu skall det bara köpas en ram så har jag världens hetaste tavla ! :D


Fernando Torres

Slocknade tidigt igår och vaknade typ 10 imorse så nästan 12 timmars sömn blev det. Det är så skönt att känna sig så utvilad! Så idag är jag återigen på ett strålande humör ! :)

"hold on don´t go  baby no no , you don´t need to worry"





Vet ni vad det där brevet betyder ? :D

Joooo !! TORRES har anlänt :D

Far snart iväg till skolan för två lektioner och på samma gån skall jag plocka upp honom <3 hihii


Vad kallt vi har det i finland

Kommer precis hem efter att varit och kollat fotbollsmatch. ( VPS - AC Oulu ) Matchen slutade 3-1 till VPS , bra jobbat (y) !! Men fyyy vad kallt det var! Sitter och skakar ännu. Väntar bara på sommaren då man får sitta och kolla match då solen skiner och brillorna är på !
Men trots kylan hade jag och Cessi helt galet kul ! :D Jag har nog inte varit på ett såndär humör på lääänge ! Skrattade åt precis allt , tur att gubbarna som stod runt oss var finska så de inte fattade vad vi snackade om ! :D

Efter skolan idag for Cessi och jag till kosmetologen så nu är ögonbrynena fixade äntligen!
Och vet ni vad ?!
Joo , jag får sovmorgon imrn! (; Har bara lektion 2 sista timmarna så far till skolan till 13.30 ! Sååå skönt ! :)



Nya brillor blev det också idag !


30 min --> 4h

Bestämde mig för att jag skulle sova i ca en halvtimme för jag var så galet trött och så frös jag super mycket. Nåja det går inte så bra att bara bestämma sig för att "jaa nu sover jag en halvtimme ", här vaknar jag nu 4 timmar senare och har inte fått något uträttat idag! Så nu blir det att sticka ut på en kvällslänk ner till havet.

Ciao


Ingen lärare på engelskan .. Igen

Rosanna och jag har varit helt sjukt trötta hela dagen idag så lektion 3 när vi hade håltimme sa Rosanna " Ojj kan int läraren ha migrän igen så vi slipper ha engelska å jag får far hem å sova! "

Efter lektion 5 kom Tony och sa att " läraren är borta idag så vi har INGEN ENGELSKA ! "

Det här är så happy day! :D

Nu skall jag bara hitta på något att sysselsätta mig med i en halvtimme till så är det min tur att åka hem och sova !


Film musik

Sitter och lyssnar på filmmusik från spotify och försöker bestämma mig för vilken film som har den bästa musiken.
De här 3 är iaf på toppen av min lista!
Pearl harbor
Shrek
Titanic



Oj jag måste bara bjuda på ett barndomsminne :D
När jag var liten kollade jag alltid på den här serien som hette Noaks ö! Den var nog en av mina favoriter helt klart ! Men varje gång filmen började fick jag knipa mig så jag inte skulle börja gråta för jag tyckte musiken var så sorglig , eller jag tyckte så synd om alla djur som hamnade till den där ön! :D Så därför la jag upp just den låten hit ! :D


...

Den andra månaden på gymmet är nu över och jag har planerat att träna själv i två veckor innan jag skaffar ett nytt. Får hoppas att inspirationen finns. Tänkte åtminstone kicka mig ut på vägarna på en joggingtur ikväll.
Första dagen på den sista perioden för årskurs 1 är också avklarad. Bara 7 veckor kvar nu så är det sommarloov !!!



Ganska passligt med håltimmar har jag också den här perioden! Bara att de är på heeelt fel ställen , skulle vara 1000 gånger bättre om de var i slutet av dagen men men.

Fick sommarjobb idag också , skulle vilja ha ett annat men nåjaa man tar vad man får :)


Tänkte allmänbilda mig lite

Om Anton skulle se det här skulle han svimma tror jag! :D Men jaah idag under hissa timmen fick jag en riktigt bra idé! Min bror är en hissa nörd och kan allt , han ägar också 1000 filmer som handlar om det som vi läser om i hissan så då tänkte jag att vad är bättre då än att jag för en gångs skull skulle sätta mig ner och kolla genom dom där filmerna ?! Någon skada gör det ju iaf inte :D Så nu har jag letat efter några filmer iaf så får han plocka fram fler nästa gång han är hemma ! (y)
Ärligt talat ser jag inte fram emot det här !


Breathless







Night Club / Hong Kong



Fick en prinsesstårta av Cessi !



Av tjejerna fick jag världens bästa present tack tack tack för den . Älskar den stenhårt <3





Och killarna var inte så dåliga de heller ! ;)







Var jäklit frestad på att trycka den i ansiktet. Har alltid velat göra det men som tur lyckades jag hålla mig , men kanske nästa gång?! :D











Började kvällen med fotismatch














Del 2 kommer imrn ! :)
Tack Cessi för bilderna !


Har beställt

Skickade efter ett foto från Ifolor just. Skall göra en tavla åt mig och på den tavlna skall den här gubben vara :D



Kommer bli så nice ! (y)

Jag tog inte ett enda foto igår så nu måste jag vänta på att Erica och Cessi skickar några åt mig :)
Men hade en super rolig födelsedag , bästa hittills! Och ojj vad fina presenter jag fick. Tusen Tack till er ! <3

Laddar upp bilder som sagt senare på det jag fick och bilder från kvällen , men just nu skall jag kolla film. Another cinderella story!

Ciao


Happy birthday Marielle & Victoria



36 år



17 år

Hittills har min födelsedag varit perfekt ! :D (Förutom den förbannade snön som vräker ner ! :@ )
Sitter med sötnöten Jesus nu och taggar med grym musik ! (;


Stort Grattis till Cecci !




7 timmar kvar som 16-åring



Det närmar sig. Bara 7 timmar kvar så är det bara 1 år kvar till allt det roliga ! (;
Väntar på att släkten skall komma och fira mig nu , så det blir en lugn dag idag.
Lyckades kamma hem 7- , 7 och 7+ i provena från den här perioden så jag är helt nöjd.

Dagens händelse: Samhällsläraren skall dela ut våra prov och berättar lite ur det har gått. " Jaaa , helt hyfsat ha de väl gått , di flesta ha fått riktigt bra vitsord å några ha försöka bli underkända men misslyckats! "
Han e helt knäpp :D


Födelsedagspresent



Jumpsuiten från H&M


Sommar känsla



Har tossat och på i stan idag igen. Köpte ett par brallor och en jumpsuit som jag ÄLSKAR! Hittade också ett bar högklackade som var grymma , påminner lite om ett par som Sarah har i SATC , men dem får bli till en annan gång. :)


Lyser som guld för kärlekens skull



Helt sjukt , för en halv timme sen kunde jag inte sitta still , så la jag på Lugna Favoriter och nu ligger jag helt livlös i sängen och stirrar på en prick i taget!  Dags att ta natten japp japp :)
NightNight


14.4.2010

Sista provet för period 5 är nu avklarat och enligt min bedömning så är jag helt klart godkänd! (; Men shit vad det känns skönt nu när allt jobbig är över nu få rman slappa några veckor före det är dags för slutspurten på den här terminen. Jag kan inte fatta att det är så nära sommarlovet! Hoho så grymt :D

Idag var det då återigen dags att välja mellan BodyCombat och tamtadam Spinning och såklart blev det spinning! ;D Ångrar det dock inte , söta öden vad bra det var , benen & fötterna krampade och det kändes i varenda muskel i kroppen , och nu är jag som en duracell kanin tack vare att pappa köpte en ED åt mig :D Ett dåligt drag från hans sida!

Nu skall jag städa och vara duktig så länge som energin räcker !

Måste bara tillägga att jestas ändå , det här måste vara världens bästa träningslåt , det är inte riktigt rätt version men hittar inte den rätta så den här får duga ! ;D Varje gång jag hör den här när jag tränar så tar jag alltid i ännu lite hårdare och får ett big big smile på läpparna fast hur slut jag än skulle vara ! :D






Ciao :)


13.4.2010

Mamma och jag sitter och drömmer iväg nu. Vi planerar hur vi skulle vilja ha det på gården och dit hör en Swimmingpool!
Så nu skall vi börja prata snällt med papsen så han kanske nångång kunde gå med på det. Det är typ en chans på miljonen men det är alltid värt ett försök! :D
Alltså fasen vad kul det skulle vara , tänk på sommaren bara att få ligga hemma på gårde och steka i poolen. För att inte tala om vilka galet roliga poolpartyn det skulle bli haha ;D



En sån skulle ju inte sitta helt fel! ;) Men okej drömma får man ju , en enkel liten skulle duka hur bra som helst!


Gym/Ben&Jerrys

Efter gymmet kunde jag inte hålla mig borta från en Ben&Jerrys eftersom det varit så mycket tal om det tidigare idag , så nu är jag hel nöjd och glad och taggad att läsa på prov eller?!




Vilken fantastisk dag

Fick vara lediga två sista timmarna idag eftersom vår lärare hade migrän , tur i oturen! så Rosanna , Erro och jag satte oss ute i solskenet. Det var helt sjukt vad varmt det var! Tänk typ 2 veckor sedan hade vi minus 20 nu är det plus 20 om inte mer! Äntligen kommer sommarn! :)
Erro och jag kom in på väldigt intressanta glass diskussioner också. Resultatet blev att tungan föll ur munnen av hur galet snåla vi var på att springa iväg till Piffi och köpa Ben&Jerrys. Det hela slutade lyckligt med att Erros pappa kom efter henne och jag gick iväg ock köpte 2 par skor till sommaren. Likadana båda två bara att ett par var vita och ett par var svarta.

Nu äta sedan iväg till gymmet
Ciao


Grattis mamma och sibel

Massor med grattis kramar till Mamma och dammtussen på deras födelsedag idag , grattis grattis grattis! <3









Lurvbollen blir 4 hela år idag men tur för henne att hon har världens babyface fortfarande! ;D


Everywhere I go Imma have my own theme music

I wanna be a billionaire so fricking bad
Buy all of the things I never had
Uh, I wanna be on the cover of Forbes magazine
Smiling next to Oprah and the Queen

Oh every time I close my eyes
I see my name in shining lights
A different city every night oh
I swear the world better prepare
For when I’m a billionaire






Galet skön gymträning

Hade inte tränat riktigt ordentligt på länge nu men idag , jäklar då small det. ;D
Och oj vad man blir på bra humör när det är sådant härligt väder ute! Älskar våren <3




Vilket super fint väder

Herregud , kollade hur varmt det var ute snabbt innan jag stack till skolan i morse och shit det var ju + 10 !!!
Lälllälläää sommaren är verkligen påväg nu! :D
Riktigt lugn skoldag och hissa provet gick bra tror jag. Det kom iaf precis det jag hade läst på. Så nu skall jag börja plugga på sista provet för den här perioden och det är geografi , dessutom sista obligatoriska geografikursen i gymnasiet tror jag ?! sååå nice nice när det är över.
Skall bara slänga i mig mat nu sedan bär det av till gymmet. Börjar sista veckan på månadskortet nu så nu skall det tränas. Förhoppningsvis köper pappa ett till åt mig ännu måste bara blinka lite snällt! (;


Till mamma

Mamma fyller år på tisdag och jag fick uppgiften att komma på något att köpa till henne eftersom Anton är fast i Dragsvik. Egentligen är det inte så svårt att komma på något passande till henne men jag ville ändå ha något som betyder något. Så efter ganska mycket funderande så kommer resultatet troligtvis bli detta.

En text på väggen
" I det enkla bor det vackra "


Pizza my heart

Kollade den här filmen igår med Anton & Anna. En riktigt gullig film. En film där allt går precis som man vill. Anna satt tex. och sa deras repliker och hur det skulle gå innan det hände eftersom filmen är likadan som en miljon andra! :) Men riktigt bra är den ändå och gud vad man blir sugen på pizza när man ser den haha :D


Pluggar Hissa

På onsdag tänker jag fira att proven för den här perioden är över! Pluggar hissa som bäst nu och försöker få inpräntat Grekernas handelsvägar , orsaker till Romarrikets fall och Kinas alla jobbiga dynastier. Om det ändå fanns en kurs som bara handlade om Andra Världskriget , då skulle iaf jag plugga flitigt!

Måste pausa med lite OTH för att få lite motivation.



Tänk

Att det bara är en vecka kvar tills min födelsedag. Det har gått helt galet snabbt , det är inte alls längesen jag satt och tänkte att det var 9 veckor kvar!

Och tänkt att om en vecka är det ett år sedan jag trippade runt i högstadiet med Sweet sixteen t-skjorta och "fjortisband" i håret! Haha jaa-a det var nog en dag att komma ihåg. När jag vaknade på morgonen lyssnade jag surprise surprise , om och om igen på den här låten! :D Kan ni gissa vilken?! jag tror ni kan ;)




if you only knew

Alltså jäklar , sitter å lyssnar mig döv på Shinedowns låtar nu. Aldrig att jag skulle lyssnat på sån musik förr men nu e jag helt förälskad!

Känner mig lite sådär halv dålig så blir bara att ligga här hemma ikväll. Tänkte kanske kolla någon film med Anton och Anna , får se :)


Think Twice

Snart far vi iväg på 70-års kalas då. ;)

haha måste bara berätta vilken konversation mamma , pappa och jag hade imorse ! :D

Mamma säger åt pappa: Jaa-a jag undrar nog hu du ha kuna få en flicka som e så söt?
Pappa & jag säger samtidigt: Haha , jaahödu vi sku säg desamma ti dig :D
Pappa: Allt fint hon har ha hon ju fått av mig , allt skit e från dig tex. missfoster fötterna , nej förresten di e nog från mig di också. Men jaa int kan ja gör nå att hon har så vacker pappa! :D


Vero moda

Då var det över. Sorgligt men sant. Har varit en otroligt spännande dag och oj så rolig! :)
Modevisning är ju som droger , när man väl gjort en vill man bara göra fler och fler! Jag tänker lätt gå fler om jag bara får chansen.!
Har absolut ingen aning om det gått bra eller dåligt , om man hållit takten eller inte men just nu bryr jag mig inte så mycket , gjort är gjort och jvla kul var det! Dessutom ramlade ingen så det var ju ett + ! ;)

Har inte så mycket mer på hjärtat nu , bilder kommer nog upp någon dag men Cessi har min kamera nu så får se när jag får den! :)

Hörde också att några hade filmat hela grejjen men vet inte riktigt om jag vågar se det ! Hoh. Nu tar jag natten , måste försöka vakna någon gång imrn också för klockan 12.00 bär det av till Töjby för att fira mommo.

Night Night!

 


( den här målningen har totalt 2 stycken idag trott varit en tatuering! )


hittills ....

.... har jag hunnit vara med om att;
- Få en häftig sminkning
- Få håret uppsatt i en galen knut
- En gubbe frågade mig om jag hade en äkta tatuering över ansiktet ( jag visar vad han menade ikväll eller imrn när bilder kommer upp )
- Tänkte fastna i hissen när jag skulle hämta mat. Slapp inte ut på första våningen , inte heller på källarvåningen men tredje våningen blev min räddning som tur.

Får se vad mer som händer! (;


tonight's gonna be a good night

Usch vad det var segt att vakna i morse! Kämpade mig iaf upp och nu är jag vid mammas jobb och taggar med NRJ webbradio. ;D

Har en väldig bra känsla om den här dagen , den kommer bli en klar 10 poängare !

Have a nice day ♥


Sååå galet taggad!

Kom precis hem från övning nr 2 som gick riktigt bra. Allt börjar sitta nu så inget att oroa sig för. Skall nog gå helt smärtfritt imrn , ingen som faller ner från catwalken ;)
Jag undrar bara hur jag skall kunna somna inatt?! Har ramlat ur sängen en gång redan och kan verkligen inte sitta still , måste lugna mig nu!
Imrn blir det super tidig väckning , måste åka med mamma till jobbet så jag kommer befinna mig i stan från klockan 08.00. Usch usch jobbigt!

Så nu säger jag bara god natt <3


Gym , övning , hem

Skall ta en tripp till gymmet idag hade jag tänkt. Sedan klockan 20.00 blir det övning . Vi får troligtvis se hur allt kommer se ut imrn och så , så det blir spännande. Sedan blir det raka vägen hem och kolla OTH.
Har tagit ledigt från skolan imrn så det blev bara en dag i skolan denna vecka för mig. Härligt härligt!

Tänkte redan nu säga att Modevisningen är imorgon i Vero Moda klockan 15.00 och 18.00! Kom och kolla!

Ciao


Oj vilken slö skoldag

Verkligen skönt att börja första skoldagen efter påsklovet såhär lugnt!
Först modde timme som aldrig tog slut , hela timmen satt man och stirrade in i väggen.
Sedan hissa , gick genom provsidorna som tog 3/4 av lektionen.
Efter det provskrivning som gick förvånansvärt bra! Skrev om hur det går till när man bildar nya lagar och sedan definitions uppgifter som jag chansade på. Jag har typ bildminne så jag tackar Anton grymt mycke för han hade skrivit ner en definition i boken och det var speciellt skrivet så när jag satt där och funderade fick jag dendär bilden i huvudet och pang så kom jag på vad det stod där (y) Nice! ;D
De två sista timmarna gick jag med Emma och Jontta till Högstadiet där det var Talangjakt.



FashionShow

Nu är jag hemma från första övningen inför modevisningen som jag tror blir super!
Testade våra kläder och övade hur vi skall gå och sådant. Kläderna duger väl , kanske inte riktigt "jag" men ääh skit i kläderna man får ju vara med och göra något kul iaf . ;) Och sista outfiten d.v.s. party outfiten är grym! Den skulle jag kunna ha själv!
Men måste bara säga att det var hur kul som helst och det kommer bara bli bättre!!! Hoppas rytmen och allt sitter som den ska på fredag!

Nu skall jag plugga lite mera och sedan sova!
Puss , kram , Night Night


4 saker

Berätta 4 saker som du kallas
- Marmy
- Marmelad
- Mermaid ( Ariel )
- Barbi



Berätta 4 sanningar om dig själv

- Är typ världens klantigaste människa
- har en grym ormfobi , usch får rysningar bara jag tänker på det!
- skrattar hela tiden
- var världens blygaste i lågstadiet


Berätta 4 saker som du gjort idag
- Blivit väckt av mamma som ropar: Marielle " OJ " Westerlund vet du vad klockan är?!! du kan inte sova längre!!!
- Ätit Pizza
- Gjort ett försök att plugga
- Fallit ur sängen när jag skulle plocka upp datorn!


Berätta 4 saker som du har på dig just nu

- Mjukisbrallor
- T-paita
- underkläder
- Halsband




Skriv ner 4 saker som du hatar
- ORMAR
- personer som sviker
- finsk musik
- att bo i urskogen

Skriv ner 4 saker som du älskar
- vänner + familj
- Sommar och sol
- Godis (y)
När man kämpat stenhårt för något speciellt och känslan man får när man når dit!



Fyra personer som du tycker skall göra denna lista

- Cecilia ( Cessi )
- Cecilia (Cecci )
- Erica
- Lycke & Lina


Living in a world so cold

Jag stannade hemma en dag till. Kändes så otroligt onödigt att åka till skolan. Förkylningen blir bara värre så nu är jag smått orolig. SKall iaf ignorera det med hjälp av surprise surprise SAMHÄLLSLÄRA!
Får se hur det här går eftersom jag inte riktigt har koll på politiken!
Vad är tex. skillnaden mellan Regering och Riksdag?! Det blir att ta hjälp av allas vår vän Google nu!
Problemet med mig och mitt provläsande är det att alla detaljer kommer jag ihåg , som tex. årtal och datum men det som är viktigt går liksom in i ena örat och ut i andra!

Nej men det här fixar vi , det kommer gå strålande!


 


Hmm

Hur skall jag göra imrn?!
- Stanna hemma och göra allt för att inte bli sjuk eller ..
- Åka till skolan för en lektion + någon slags tema dag?!

Ligger fortfarande i sängen och dricker finrexin och äter tabletter som skall desinficera halsen ?! Hoppas det här hjälper för jag hatar att äta mediciner !

 



.

Idag har mitt huvud gått på högvarv ändå har jag inte fått något uträttat. Fortfarande 20 sidor kvar före provsidorna är avklarade. Vet inte alls hur den här veckan skall räcka till. Har alltför mycket att göra nu. Varför skall allt bara komma på en gång?!
Detta gäller allt: Finns det 1 finns det alltid 2! Hängde någon med på den ?
Men jag har ju iaf något att se fram emot! ;D


Nrj Morgon

Pappa kom och slog på lampan klockan 7 och usch vad ont i halsen jag har. Så det blir att ligga hemma idag och hälla i mig massa varmt för sjuk FÅR jag INTE bli nu , inte den här veckan nej nej det finns inte! ;o

Så idag har jag Knappen & Hakim nrj morgon och samhälls boken som mina bästa vänner! (y)


Sista lovdagen nu då!

Jaa-a då har detta lovet svävat förbi också. Damn tiden går snabbt nu!
Skall snart sticka iväg till gymmet och sedan kanske det blir att gå på bio med mamsen för hon vill och se Remember Me själv känner jag mig inte riktigt lika lockad att gå på den men men blir väl bra.

Idag hade jag planerat att plugga super flitigt på samhällslära provet eftersom det kommer bli tight om tid den här veckan att hinna och jag har det på torsdag men tror ni jag pluggat? Nej nej ! Det började med ett avsnitt OTH som slutade med 5 avsnitt! Så typiskt mig.



Så fin låt

Cessi och jag brukar alltid sitta ch drömma om vilken låt som skall spelas på våra bröllop. Hon är 100% på att Chantal Kreviazuk - Feels like home skall spelas på hennes , den här är nog en av kandidaterna för mig!



Dana Glover - It is you

Soundtrack till Shrek!
Första gången jag såg den filmen var förra hösten just innan skolan började igen efter sommarlovet. Det var Anton som tyckte att jag skulle kolla och ojj vad gullig film! Och den där låten som spelades , oj vad jag älskade den. Hade upptäckt den ungefär en månad tidigare och den spelades varm från datorn.
En dag när jag satt i bussen påväg till skolan lade jag på den i mp3:an och vet ni vad?! Jag var tvungen att knipa mig så att jag inte skulle fälla en tår den dagen.
Den väcker otroligt många fina minnen och när jag hör låten så svävar jag iväg till förra sommaren och bryggan vid hovrättsparken den 22.8.2009.

Glife 2009-08-23: "Träffade på ett gäng svenskar på Vasa torg , de gick runt och gjorde uppdrag så vi var med i ett av dem! ;)"
Minns ni det ? ;D


Det var en gång Två galna syskon

Nu har Anton och jag suttit och gapat för full hals till taio cruz - break your heart och kört nån mask/chicken dans samtidigt. Både lät och såg nog för jävligt ut men vi fick konstaterat att vi är så sjukt knäppa , normala är vi bara inte! :D



minst 2 år gamla bilder!


There is only one happiness in life, To love and be loved


040410

Hoho vilken dag igår!
Först fixade vi något smått att äta hos Rosanna med Cessi och Icka och efter det for Rosanna och jag ut och yra. Kom hem halv 7 i mårse och när vi klev ur taxin och kom till ytterdörren vid Rosanna säger hon: "Nu jävlar Marmy e vi så i skiten! Vad FAN ska vi göra nu ?! :o" 
Haha såklart var ALLA nycklar inne i huset och ingen reserv fanns! :D Så typiskt oss.
Nåja där står vi då halv 7 på morgonen och slipper inte in och varmt var det ju inte heller och ingen var hemma.
Efter mycket funderande så gick vi och knackade på till en lägenhet där det fanns en universal nyckel. Stackars gubbe som öppnade , där kommer två vilsna tjejer som inte slipper in! Haha men det ordnade sig till slut och vi slapp in och sova. Så minst sagt händelserik kväll men såå kul ! (:
Vaknade 1 tiden och plockade undan lite grejjer och sedan hämtade mamma mig. Så nu skall jag bara ligga och lata mig resten av dagen! :)










3 April

Oj det var så härligt vid villan. Super varmt i solen och bara så skönt. Anna och jag solade och Anton grillade korv:
Förrätt : korv
Varmrätt: Korv
Efterrätt:
KORV :D



Nu skall jag sticka iväg till Smesby.
Later


Iväg ut på isen

Bara Anton och Anna kommer hem nu så far vi iväg till villan en sväng. Det är så fint väder idag perfekt för en sväng ut på isen (:
Fem påskhäxor har vi haft på besök också + 1 Påskhare. Det är ju nog ganska kul med påsk ändå !


Dag 2 hos Emil

Som sagt det blev en dag 2 hos Emil. Blev en riktigt lyckad kväll. :)
Rosanna och jag stack ut på lite egna äventyr och yrade också men kul hade vi! Så hittills har Påsklovet varit TOPPEN! (;












Glad Påsk



Skall väl så småningom börja leta mig in till stan igen då.
Ha en riktigt kul kväll nu det skall iaf jag ha! :)
Kramar


Igår

Var hos Emil en stund igår kväll och bara chillade. For hem till Cessi rätt tidigt och började kolla Lilja 4-ever men somnade efter en halvtimme!
Cessis pappa förde mig till gymmet till 12 tiden och nu är jag hemma och skall göra mig klar inför kvällen.




Gjorde iaf ett försök att få Cessi på bild
(Förlåt att din bild är ihopskrynklad men bara för att visa att du också var där ;D )


Skulle också visa mina talanger på Playstation men jaa det gick väl som det gick ! Dödade iaf 1 gubbe (y)(;


Till City

Blev nu iaf så att jag far iväg mot stan ikväll. Cessi skulle egentligen ha kommit hit men nu far vi och har Chillkväll i stan istället. Blir riktigt nice.:)

Ha de bra <3


And she will have some fun



Äääh ingen idé att vänta

Såg att Cessi redan skrivit om det så jag kan ju lika gärna berätta det nu också! :D
Såå alltså om allt går som det ska så FÅR REBECCA OCH JAG GÅ MODEVISNING FÖR VERO MODA NÄSTA FREDAG ! :D

Om ni vill veta hur det blev så så får ni kika in till hennes blogg och läsa det HÄR!

Alltså ni kan inte fatta hur glad jag blev när Cessi berättade att jag kunde få chansen att göra det. Det är ju inget stort eller så men bara att få göra det så gör mig så himla glad!




1 April

Vaknade hos Cessi 10 tiden kanske och sedan låg vi kvar i sängen hur länge som helst. Gick iväg till läkaren till kvart före 1 och jestas vad bra väder det är idag. Nu är verkligen våren här ! (y)
Så nu har jag då snackat med läkaren och tagit röntgenbilder så får se nu då om det leder till operation igen?!

Och nu är jag så sjukt glad , kan inte sluta skratta ! :D For snabbt in till stan och fick BÄSTA nyheten någonsin! Hoppas nu bara att det inte är ett aprilskämt fö då dör jag ! Delar med mig av den goda nyheten imrn! (;

Dagens händelse förutom det jag berättar imrn är nog det att när jag satt och väntade på att slippa in till röntgen så kom en liten flicka ( kanske 1 år ) fram och bara skrattade stort åt mig och pekade på min arm och ville känna på min klocka. Hon var så gullig. Det fick mig att komma ihåg vad det är som är så roligt med att vara lekledare i simskolan på sommaren! (; 


RSS 2.0