I don't mean to be rude



Så taggad för kvällen , det kommer bli kanon. Ha en bra kväll vänner. Och ett riktigt Gott Nyt 2011 ! :D

2010



Ett år till har rusat förbi , det känns som att det var igår vi skålade in det nya 210. Ett bra år har det varit.
År 2011 kommer vara ett väldigt händelserikt för mig och för alla 93-or. Det är ju nu allt börjar för oss. Min fot blir opererad den 31 januari , jag blir 18 i april , vi dar iväg på klassresa till Polen i maj...
Nu börjar de sista förberedelserna inför årsskiftet och det firar vi med en klassiker Abba-Happy New Year! :D


Gårkvällen

Efter att ha återhämtat mig från pulkbacken med en varm dusch kom Robban hit och vi hade världens mysigaste med Pearl Harbor. Check en till film jag inte kan låta bli att gråta till.



Eftersom jag vägrade vara med på bild så skulle ju såklart det toket göra narr av mig och göra likadant. Därav denna fantastiskt fina bild på oss. Puss


Onsdag

Igår mötte jag upp Cessi på stan och vi gick till Waynes på en kaffe och snackade massor. Det är konstigt vad tiden går fort när man har roligt för plötsligt var klockan så mycket så vi fick dra iväg mot Smedsby och lite pulkåkning.











Efter ett tag kom vi på hur otroligt roligt det kan vara med ett rör så vi dök in i mörkret och snurrade nerför backen. Sedan spårade det ut totalt och tredje snökriget bröt ut. Team Simppe mot Team Bembot. Gud vad vi har skrattat , mascaran har runnit och hälften av oss lider troligtvis av köldskador.

Vilken onsdag!


feel the wind you have caught my heart





Puss

Nånting fruktigt , Nånting gott

Jag skulle behöva er hjälp nu. Skulle vilja ha en ny parfym , en som doftar lite fruktigt , ingen stark! Så har ni snälla något tips till mig vad jag skall leta efter.

Vilken är din favorit doft?


På söndagsmorgonen tog vi turister bussen hem från blåsiga Närpes. Vi hade så sjukt roligt på lördagen så hela bussresan gick åt att skratta åt bilder. "Hemma" i Vasa igen stod Erica och jag och diskuterade lite i Rewell , och fyfan för de gamla gubbarna som gick förbi oss och stirrade . OBEHAGLIT . sedan träffade jag Robban och vi for iväg till honom.
Där har vi tagit det lugnt , haft mysiga filmkvällar , varit och skrinnat ( kollat på när killarna spelade ) och skrattat. Igårkväll var R & jag duktiga och gjorde "mat" pluspoäng till oss , han kommer nog bli mästerkock ännu !;) Senare var det dags för att gråta lite åt Armageddon. Jag kommer då aldrig sluta gråta till den filmen , lika sorglig varje gång , jag liksom hoppas alltid att pappan skall hoppa in i Freedom igen och åka hem men varje gång blir jag lika besviken när det inte händer...



Lilla Nyår i Närpes














































Julafton

Julafton firades här hemma hos oss med närmaste släkten. Det var hur mysigt som helst , precis som julen skall vara. Vi åt den efterläntade julskinkan och köttbullor så det stod ut ur örona och Kalle Anka gjorde sitt på tv:n. Alla förvånades över hur vackert jag kunde vissla med i Kan du vissla Johanna , nu är jag då inte heller riktigt fullt ärlig det är nämligen så att jag inte kan vissla utan jag låter som en visselpipa. Tro mig fråga mig aldrig om ni kan få höra hur jag visslar , det kan vara skadligt.



Det gömde sig en hel del rosa i paketen i år , undra varför ?! :D
Kommer ni ihåg när jag skrev om dröminredningen till bilen? Hur somhelst så kan ni tänka er att allt det jag drömde om då blev verklighet på julen. Allt det rosa gömde sig i en låda.
Rosa
-bilmattor
-backspegel
-knopp till växelspaken
-rattmuff
-spade och isskrapa till vintern. Hur lyx? :D

Min efterlängtade plattång från Björn Axen fanns också bland paketen och kameran som jag väntat på i ett halvår. Fick också super vackra smycken som aldrig kommer avlägsnas från halsen och armen. Är så glad över alla mina klappar , det måste ju bara betyda att jag varit en snäll flicka i år! :)

Hej hej bloggen.

Och jag är tillbaka. Har varit några dagars paus nu eftersom jag har haft annat att göra men nu skall vi börja igen. Jullovet har hur somhelst börjat helt super med lillanyårsfest i Närpes och mys i Malax.
Nya kameran har varit med så ett par bilder skall jag ladda upp bara jag får dem in på datorn.

Idag har mamsen och jag gått på stan och shoppat lite på mellandagsrean. Fyndade lite kläder och en jacka så verkligen toppen att få uppdaterad garderob såhär inför det nya året.

Kika in om en stund för då kommer bilder från helgen! :)

GOD JUL



Nu snurrar Kalles Jul på tv:n , mamma och pappa fixar julmaten och efter ett tag kommer tomten. Jag önskar er alla en riktigt God Jul! <3


24 december. Spelet är vårt

Vi har som tradition att Anton och jag alltid får en julklapp på morgonen så att vi skall ha något att göra tills tomten kommer med mera klappar och vet ni vad PÄRELABARIN! blev vårt! :D





Så här kan det se ut.

Jag kan lova er att man inte kan hålla sig utan att skratta i det här spelet. Här har vi sjungit opera , talat i falsett , knipit varandra i öronen och talat friarfinska. Helt sjuk men såå roligt !


Välkomnar julen

Gud som vi har skrattat ikväll. Spelade först Rita Gissa med Anton och Anna som jag tog hem segern i som vanligt , sedan kom Robban hit och då skrattar man bara mer. Jag har alltså spenderat den 23:e december med dom bästa.



Nu har mitt hjärta åkt hem och jag tänker krypa ner under täcket och kolla ett par avsnitt Friends innan jag somnar och vaknar upp till julklappar under granen.

Bonne Nuit!


Pyntat granen

Nu har Anna och jag pyntat granen. Tyvärr så jobbar Anton till 5 ikväll så han hann inte vara med i år. Snart kommer också fammo in till oss för den traditionella julbastun och julmys.  






Här har ni ännu en orsak till varför jag kommer stortrivas när jag får flytta hemifrån , jag slipper sitta och äta mad med massa älghuvuden ovanför tallriken för att inte tala om pappas alla uppstoppade fåglar...

Ibland är det inte lätt att vara gammal och underårig!

Jag försöker hela tiden säga åt mig själv att det är julafton imorgon men det klingar inte rätt. Det har gått alldeles för snabbt sen senaste julen. Så mycket har hänt så man har inte riktigt hunnit med. Jag kan inte direkt säga att år 2010 har varit det bästa året hittills men bra har det nog varit.



Mitt år 2010
Januari:
-Min kära bror drar in i militären
-Får OTH-hysteri
-Fick en impulsdröm om att bli modell
-Träningsnarkomanen började växa fram

Februari:
-Tillbringade största delen av årets andra månad vid Cecilias Inn
-X3M var och sände live från Korsholms Gymnasium
- Var på besök till Dragsvik och fick se med egna ögon att det faktist är precis som man tänkt sig i militären.Vi stod och kollade på faneden med snön upp till knäna och minus 20 och snöyra.

Mars:
-Fixade akrylnaglar som jag sedan konstaterade att inte var något för mig.
-Hade återförening med de käraste från högstadieklassen 9D
-David Beckham anlände till Tammerfors , tyvärr var jag inte på plats...
-Många kvällar spenderades med Anton och Anna.
-Filmen om Cecilia och Marielle publiceras för offentligheten

April:
-Marielle fyller 17 och får fina överraskningar av sina vänner
-Får nys om att Darin kommer besöka popkalaset sommaren 2010
-Drar ut på oförglömliga äventyr med Rosanna
-Vandringen fram till en eventuell fotoperation påbörjas

Maj:
-GLOW tatueras in i mig och mina vänners hjärnor och vi blir besatta
-Packar den lilla Rosa och åker iväg till Helsingfors för att göra modelldrömmen till verklighet men onstaterar ganska snart att detta inte är något jag vill hålla på med
-Första strandbesöket
-Grillfesterna inleds

Juni:
-Sommarlovet börjar
-Midsommar firas på storsand och shit vad kul vi hade.
-Victoria och Daniel gifter sig
-JAG FÅR SE DARIN LIVE PÅ POPKALASET , det här levde jag på resten av året.
-Sololja blir min bästa vän
-Jag har världens härligaste jobb som lekledare i simskolan

Juli:
-Bloggen flyttas till NextinFashion
-Sticker iväg på avskedsfest till Närpes
-Saldot för kollade fotbollsmatcher stiger
-OHI on festen i repris vid vår villa blir kanon

Nu gör vi ett litet hopp..

November:
-Bror blir 20 år
-Jag blir kärare än nånsin
-Året går mot sitt slut och helt plötsligt blir detta till ett super år

December:
-Får reda på att foten skall opereras
-Fixar äntligen till håret så attd et inte är så slitet och tunnt
-Fortsätter att sväva på rosa moln

I korthet året som gått. Jag har en känsla av att år 2011 komemr bli dubbelt bättre för då blir denna lilla flicka myndig. Just det bara 4 månader kvar nu! :)


Dan före doppare dan

Och vi startar den här dagen med att konstatera att vi har 25 minusgrader här i Finland. Vaknade av att mamma och pappa tog in julgranen. Sedan fick jag gräva fram värmebyxor och slalomjackan och gå ut och hjälpa mamsen med gårdsbelysningen. Så nu har vi stått där ute och frusit fingrarna av oss men fint blev det. :)



Ögonstenen


I’d catch a grenade for ya



Sitter och drogar denna underbara låt för tillfället.


Girls Night Out

Kom precis hem från en kväll med alla dessa härliga tjejer. Vi har haft det super mysigt på Amarillo och skrattat som få. Det kan inte gå fel med en samling som denna!



Fina Jenny läste upp en dikt hon skrivit själv som beskrev alla oss. Man blev nästan tårögd , så himla vackert.



















Härlig samling tjejer det där ! <3


Ut för att fira julen med vännerna

Efter att ha dragits med bad hair day på skolans julfest blev det att tvätta bort sminket , börja fixa om håret och byta kläder inför kvällen.



Så nu drar jag iväg för att äta med världens bästa vänner på Amarillo.


Julfest



Erica sjöng helt fantastiskt fint i kyrkan.



Tvåorna provsmakar ABI-sofforna









ABINAS julfest i kulturhuset var helt kanon bra. Som vi har skrattat..













Pimp My Bike



Traditionella höjdpunkten!



Så var det JULLOV !


Hur tycker jag en bästa vän skall vara

Klicka för mer information om detta ordspråk! Goda vänner är som stjärnor.... Du ser dem inte alltid, men du vet att de alltid finns där.




Klicka för mer information om detta ordspråk! När det gör ont att se tillbaka och du är för rädd att se framåt, kan du titta brevid dig och din bästa vän är där.

Klicka för mer information om detta ordspråk! En vänskap som kan ta slut har egentligen aldrig börjat. 
I det här ligger en stor sanning. Om man av någon orsak "mister" en äkta vän finner man alltid på något sätt vägen tillbaka till varandra oberoende vad som hänt! <3

En bästa vän skall vara där för en i både medvind och motvind. Hon skall dela både sorgen och glädjen och vara en som lyssnar. Hon skall vara den som står där i alla väder och en man kan luta sig tillbaka på när alla andrat vänt ryggen till.

Vad vore man utan sina vänner <3
Love you



Julmiddag hos mommo & moffa

Har spenderat denna söndag hos Mommo & Moffa med en del av släkten. Lillen var dagen till ära på sitt bästa humör och hade dragit på sig julkostymen. Går det att bli sötare?






Händelserik dag

Efter tredje lektionen och kiosk-kommitté möte stack Cecci och jag till banken och satte in lite pengar till tvåornas klasskonto. Sedan hämtade hennes snälla mommo oss och skjutsade in oss till polisstationen. Vi hade bestämt oss för att en gång för alla reda ut saker och ting efter förra årets skriverier och missöden.
Det som hände har tyngt på mitt hjärta i 1 års tid nu och jag tror det är många som delar samma känsla med mig så det var inte mer än nödvändigt att åka och verkligen få svar på tal. Hur kan en människa ha samvete att förstöra för så många människor. Väx upp ! Är det enda jag tänker säga fast jag skulle vilja säga så mycket mer...

Nåja vi blev väl kanske inte så mycket klokare men nu har vi fått säga våra argument iaf och förhoppningsvis vaknar också någon annan upp snart och inser att det här är fel !



Efter besöket hos polisen drog vi in till stan och gick runt och letade julklappar , eller vänta nu det var ju det vi skulle göra men inte gjorde! Sanningen är den att vi gick runt genom hela stan och pratade , pratade, pratade och pratade. Vi gjorde det vi flickor är bäst på helt enkelt. Men oj så härligt att prata av sig! :)

Sedan mötte vi upp Sockan , Christa , Kasse och Daniela och satte oss ner på Waynes och diskuterade Äldstes Dans efterfesten. Spännande spännande.

Dagens stora MINUS!

Till min stora besvikelse kom jag idag på att på Penkkis och ÄD kommer jag halta runt i gips och stylta mig fram med kryckor , skooj (Y) !


Blogg.se

Igår slapp jag inte in på bloggen så därav ingen uppdatering , skall däremot försöka vara aktivare idag jag har ju ännu några timmar på mig! ;D







Började dagen med musikalkurs. Nu börjar man nog se hur det hela hänger ihop men måste säga att jag är otroligt trött på den kör/solist ansvarige. Det var egentligen sista dagen på själva kursen idag vilket betyder att vi borde ha en hel musikal ihopsatt vid det här laget men icke. Inte ens halvfärdiga och premiären är den 21 januari. Hoppas av hela mitt hjärta att vi hinner.

Jag tror däremot att den kommer bli kanon bra ! Vi har härliga skådisar och det är bra innehåll så sevärd tror jag nog den blir med tiden! :)

död , dödare , dödast


Det är så fantastiskt att komma från frissa stolen och ha nyfärgat och klippt hår. När det är sådär fluffigt ni vet , så det bara flyger. Nu har tyvärr mina slingor gjort sitt i mitt hår och de ryker ikväll. Just nu är mitt hår så dött som det bara kan vara , det är tunt , det har enorm utväxt , det är slitet ... listan kunde göras lång , sånt här hår borde inte få finnas!


Nåja som jag sa så skall det få en nystart ikväll med lite färg sedan imorgon skall jag ta en runda till Cecilia's Inn och försöka reda upp rishögen på något vis. Huh..

-


Jag säger välkommen hem









Dessa bilder beskriver min dag bokstavligen.
Har:
- städat
- pyntat
- bakat
- lyssnat på lugna , sköna låtar på spotten

Så nu är jag redo för julen. Eller nej , jag är fortfarande avundsjuk på er som har juklapparna färdigt , själv har jag massor kvar..

Japp jag lever men jag kommer att dö för en stund

Tänkte börja med att berätta att engelska provet gick kanon , matten vill jag inte uttala mig så mycket om..
Drog iväg med papsen till sjukhuset och tog röntgen bilder sedan följde 1 timmes väntan på att slippa in till läkaren. Medans vi väntade satt jag och frös som en dåre , halsen värkte och huvudet kändes tungt. Slapp till slut in och där konstaterades det följande: Operation i slutet av januari / början av februari någon gång. En sena skall tas av , en knöl skall bort och sedan skall senan sys ihop igen. Man vet inte om detta kommer hjälpa men ett försök skall göras. Opererar bara högra foten till att börja med och om det lyckas så åker jag in för operation nr 2 och vänstra foten senare. Detta leder till 1 månads gips dvs 1 månads break från gymmet , troligtvis ingen bilskola och kryckor. Great , jag är inte på mitt bästa humör idag. Våren måste ju va sämsta tidpunkten för något sånt här , jag måste ju vara i skick till simtävlingarna i april (hoppas verkligen att jag återhämtar mig snabbt och att foten blir stark så att jag får någon styrka i bassängen ), beachform 2011 och KÖRKORTET!
Till råga på allt ligger jag nu i 38 graders feber och är helt slut. Snälla pappa köpte iaf en pizza åt mig som jag tryckte i mig innan febern hann stiga så nu överlever jag någon dags svält.

Så nu kommer bloggen ligga lte död ett tag men återkommer när jag mår bättre igen.

Puss&Kram

take my heart and hold my hand

Första kärleken

Såklart har man varit sådär småkär när man var liten och gick i lågstadiet men det räknar inte jag som en riktig kärlek. Första gången jag påriktigt var kär var när jag gick i 8:an på högstadiet. Jag var så upp över öronen förälskad och jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Så många dagar och nätter som Cessi och jag låg och tänkte och funderade och drömde. . .

Jag hade aldrig tidigare känt såhär för någon och sjutton om inte jag var olycklig mellan varven. Jag växlade mellan att vara världens lyckligaste och världens olyckligaste. Den där pirrande känslan som aldrig försvann och så fort man hörde hans namn så tog hjärtat ett litet extra skutt. Alla gulliga meddelanden som skrevs ner överalls så att mansäkert inte skulle glömma dem. Alla häften och skolböcker som är nerklottade med hans namn och det enda som jag kunde rita var hjärtan. Alla filmer vi gjort med text och bilder. Det är ju rätt gulligt ändå. Den här typen verkade hur som helst aldrig försvinna från min hjärna. Och det är väl så att första kärleken glömmer man aldrig.


Fast jag trodde det var omöjligt så är jag nu kärare än någonsin förr. Fast han älskar att mobba mig för det här så är han ändå världens gulligaste.





Vad gör ni denna lördagskväll?

Sitter just nu och pluggar lite matte , känns nu kanske inte så riktigt motiverande när det är lördag men det är sånt man får leva med. Skönt sedan när provet är över och man känenr att det gått bra. :)



Drar snart iväg på musikal med Jenny. Vi skall och se på Övis treornas If Tomorrow Never Comes. Har hört bra omd en så förhoppningsvis blir det en upplevelse. Efter musikalen får vi se vart vädersträcken för oss , man vet aldrig ! :)

Myskväll med tjejerna

Igår spenderade jag kvällen i Böle tillsammans med Sockan , Erica & Jenny. Vi kollade självklart Idol och jaa vem kunde tro att Jay skulle ta hem segern? Haha  nejmen JAAAAAAA JAY <3 Like a Prayer --> rysningar. Så jäkla bra , hade hoppats på att få höra Jay sjunga Curly Sue med Takida. Kan ni tänka er hur fantastiskt underbart det skulle varit??







Erica & Marielle planerar hur de skall crasha helgens partyn !



Vad tror ni kommer batman & batman att lyckas ? ;)


Julklappstips

Jag & Anton har beställt ett handgjort halsband till mamma i julklapp var det är tryckt hans och mitt namn på och i ringen står det älskad. (Mamma läser inte bloggen så ni behöver inte oroa er för att hon skall få reda på någon julklapp i förtid , dessutom vet hon om det här redan )



Bilden är från scaleas blogg. Kolla in den så får ni se allt vad hon gjort. Underbara smycken och billigt är det !


Är det slut på motivationen?

Eftersom att jag verkligen brinner för träningen och är så otroligt intresserad av hur kroppen fungerar vid träning och fysisk aktivitet så tycker jag att det skulle vara mer än otroligt roligt att försöka sprida min entusiasm ut till er som läser.

Enda sedan jag var liten har jag hållit på med någon form av träning , har prövat på det mesta och även satsat mer på vissa sporter. När jag slutade med simningen för ungefär 2 år sedan var jag jätte rädd att jag inte skulle hitta motivationen att träna på egen hand utan att jag skulle förbli en soffpotatis som inte gör något alls om dagarna. Så blev ju inte fallet för jag hade verkligen bestämt mig för att nu jävlar skall jag bevisa åt alla som sagt åt mig att slutar du simma så kommer du aldrig börja träna igen , att hörni ni här får ni se att det visst går!

Jag skaffade gymkort i 1 månad till att börja med för att se om jag skulle trivas , och ta mig sjutton det gjorde jag. Jag vet att det är svårt att hitta motivationen ibland för jag har varit där i just den sitsen själv. Antingen har jag inte gått helhjärtat in för det jag gjort eller så har dagen inte varit med mig och allt har bara känts jobbigt. Men även de dagarna finns det möjlighet att få till den bästa träningen du någonsin varit med om. Kanske är det just den där lite irriterade känslan som behövs.

När jag skulle hitta motivationen igen så började jag med att läsa om olika grenar och fördjupa mig lite i idrotten. Det är så mycket roligare att träna när man vet vad det är som egentligen händer i musklerna när man tränar dem än om man bara tränar för att träna. Jag rekommenderar varmt IFORM.se som källa för inspiration till allt som har med hälsa att göra. Här kan du hitta löpprogram för alla former av inriktning du känner för. Vill du löpa ett maraton så finns det träningsprogram som guidar dig eller vill du bara förbättra din fysiska kondition så hittar du även färdiga program för det. Här finns också kostråd och tips på hur du maximerar träningen. Ja här hittar du svar på allt du bara behöver veta!

Nu när jag själv gör upp mitt träningsprogram så har min motivation vuxit massor. Det är så skönt att inte känna stressen och pressen för den delen att exakt den tiden måste jag vara där och idag kommer vi träna tills vi spyr. Nu får jag själv känna efter vad kroppen orkar och jag vet att det är mänskligt att ha en dålig dag och då accepterar jag det och tar det lugnare. Det är faktist tillåtet att vila ibland och det är tillåtet att bara ta en lugn och avslappnande promenad ute i naturen. Om man lär sig hitta balansen så hittar man också 100 gånger mer enerki till morgondagens träning. Du kommer aldrig hitta motivation om du tvingar iväg dig till träningen , om du känner det som ett måste så kan du lika gärna skippa träningen.

Med en positiv inställning kommer du få ut dubbelt mer av träningen än om du åker med inställningen att jag vill inte och jag kan inte. Ett hett tips till er som inte hittar motivationen så tycker jag att ni skall kolla in youtube klipp med övningar som representerar just din gren. Där hittar man så mycket positiv energi och idéer så man bara längtar tills nästa pass. Samma sak så har jag alltid haft 1000 gånger mer energi efter att jag kollat t.ex. OS eller EM i simning. Att se såna som brinner för det de gör och att de lyckas så är något otroligt motiverande.

Om det går en längre tid utan att jag slipper och träna så börjar jag klättra på väggarna här hemma. Jag älskar när det bränner i musklerna , när svetten rinner och man för röra sig till super musik. För att inte tala om känslan efter ett stenhårt träningspass. Tänk hur mycket bättre du komemr må efter att du gjort den här tjänsten för kroppen. Alla endorfiner som går på löst är verkligen glädjepiller. Humöret stiger och ev egna erfarenheter vet jag att om jag är inne i en träningsperiod där jag verkligen orkar ta i max så är självförtroendet också inställt på max!

 



Hoppas ni nu fått några tips på var ni kan hitta motivationen ! :) Det handlar bara om att hitta något ni verkligen brinner för och älskar att göra. Då är det heller inte svårt att komma igång. Har ni däremot svårt att hitta er grej så pröva er fram och kolla runt på klipp.


Roliga barndomshistorier!

Oj var skall man börja? Man har gjort så mycket dumt , idiotiskt och knäppt när man var liten ( okej jag ä fortfarande liten ).

Okej nummer 1 nu då!
Det var en sommar jag var kanske 6 år och hela familjen var vid villan. Pappa , Anton ( 9 år ) och jag hade varit ute med båten och vi hade fått syn på en fiskmås som låg död vid strandkanten ca 300 meter från vår villa. Anton och jag bestämde oss för att ta uppdraget på oss och hämta måsen och visa åt mamma & pappa hur duktiga vi var.  

Vi hoppade iväg över stenar och vass fram till måsen , det var nog en del vatten ivägen också men om man bara hoppade på stenarna så klarade man sig torrt undan. Pappa och mamma satt på verandan och kollade på. Framme vid måsen upptäckte Anton att den inte alls var död utan att den sprattlade fortfarande. Han försökte ta tag i den men lyckades inte riktigt. Eftersom jag alltid sett upp till min kära bror så blir man inte överraskad nu när man läser fortsättningen.
Anton ropar åt mig: " Marielle hämt pappa nu , de e BROTTOM! "
Lilla Marielle på 6 år lägger iväg med full fart rakt över vattnet , hon bryr sig inte alls om att vattnet just där gör upp till midjan på henne , Anton hade ju sagt att det var brottom. 
Jag lyckas hämta pappa som genast kommer och hjälper oss och denna annars tragiska historia får ett lyckligt slut. Vad tror ni inte kommer vara resten av mitt livs snackis?
Jo " Marielle minns du den sommare när du sprang genom vattnet när Anton sa det var brottom? " Inte en enda sommar som min kära Pappa glömmer bort detta och varje gång skrattar han så han gråter!


Story nr2

Det här hände för kanske 3 år sedan , mamma och jag var ute på en holme och pressade havtornsbär , eller rättare sagt jag pressade , mamma såg på. Nåja vi hade  hållit på i kanske 1 timme och nu hade jag kämpat mig upp på en sten , lagt igång mp3an och satt mig bekvämt och börjat pressa saft från buskarna. Helt plötsligt faller jag av stenen in bland buskarna. Haha jag har aldrig sett mamma skratta så mycket det var här hon konstaterade att min man aldrig kommer ha det tråkigt! :D


Story nr3

Jag har då alltid varit den som fått sopa upp efter mina klantiga vänner så nu kommer en strandberättelse som kommer gå till historien. Viktoria och jag låg och läste varsin bok på stranden ( när man är på stranden här så får man oftast vara helt ensam pga människobrist i byn;) ) när en finsk familj kom och lade sig bredvid oss. De hade en aning jobbig flicka som hade så otroligt mycket ljud så vi blev sjukt irriterade så när den här familjen sedan packade ihop för att åka iväg sprang tjejen mot stigen som ledde till deras sommarställe och Viktoria ropar JAA SPRING IVÄG! Mamman vänder sig mot oss och jag räddaren i nöden hoppar upp från filten och ropar OKEEJ ! 

Senare samma dag kommer en tant och sätter sig på en sten framför oss och Viktoria får världens skrattanfall eftersom den här tanten beter sig lite speciellt där i sin ensamhet. När hon sedan vänder sig om och kollar på Viktoria som knappt får luft ( jag var nog inte långt ifrån skratten jag heller men som tur kunde jag behärska mig ) så vänder jag mig mot V och säger : Vaah , va står de nu rikti i boken?

Ja ni vet inte hur många tårar jag sitter och fäller just nu , jag hoppas ni förstår det roliga , åtminstone blir det är nu ett evigt minne för mig ! :D


Hey what are you looking for?



Garou - First day of my Life

Fortsätt komma med förslag på vilka svar ni vill ha , jag skall precis börja med första svaret som kommer bli Roliga barndomshistorier! :D


En annorlunda frågestund. Jag ställer frågorna , Ni väljer vilka ni vill ha svar på!

Nu tänkte jag köra en lite rolig grej här på bloggen.
 Här under ser ni några små frågor som jag gjort upp. Om det då är nägon fråga som ni hittar och tänker " hmm det här vill jag verkligen höra mer om" så fyller ni i nummer och bokstav ( ni får såklart lägga in flera stycken frågor om ni hittar flera som verkar intressanta) i kommentarsrutan. Jag kommer bygga upp varje svar så det blir en liten story inte bara en mening så kan jag leta fram några smaskiga bilder också. På det här sättet tänker jag att bloggen kanske blir lite mer intressant för er att läsa. Jag skulle bli så himla glad om ni alla kunde fylla i minst ett önskemål av dessa som jag skall berätta om! :)

1. Barndom

a. Mitt bästa barndomsminne.

b. Mitt värsta barndomsminne.

c. Uppväxt; var , hur , med vem ?

d. Högsta önskan som liten?

e. Roliga barndomshistorier.


2. Träning

a. Olika träningsformer jag hållit på med

b. Motivations höjare!

c. Favorit sport / gren?

d. Förebild inom idrotten!

e. Vilka mål har jag med träningen?


3. Kärlek

a. Första kärleken!

b. Hur skulle mitt drömbröllop se ut?

c. Vad tycker jag är viktigast hos en kille?

d. Beskriv drömkillen.


4. Familj/Vänner

a. Berätta om min familj!

b. Hur tycker jag att en bästa vän skall vara?

c. Vad är det bästa med mina vänner?


5. Resor/ upplevelser

a. Mitt drömresmål!

b. Bästa resan.

c. Bästa resminnet?

d. Favorit land.
e. Bästa konserten / showen jag varit på


6. Drömmar

a. Vad vill jag bli när jag blir stor?

b. Var vill jag bo när jag blir stor?

c. Hur ser mitt drömliv ut?

Så varsågoda välj och skriv ner ! Svaren kommer sedan en och en ( 1 svar / dag ) :)
Om ni så önskar höra något annat utöver detta så fyll i det på samma gång!


Viva la Diva

Kom hem med drömpaletten från stan idag. Fyndade den med Anton igår inne på Kicks och sprang efter en idag efter gymmet. Love it !



Här finns alla möjligheter till en lyckad ögon make-up. Underbara färger till sotningar , highlighter , festligare tillfällen , nude .... Wuhuuu vad här skall testas!

Vill du också ha en så blir den din för endast 19.90 , igår var hyllan full men idag fanns det ca 20 kvar så skynda på om du vill hinna få en ! :)



Provläsning vad är det?

Blir så himla besviken på mig själv när jag ställt in mig på att verkligen läsa mycket på ett prov sen när det vekrligen gäller så bara skiter jag i det. Inte alls bra Marielle ! Men jag har lovat mig själv en bättring tills imorgon och det kommer jag minsann hålla fast vid , ingen dator imorgon före provläsningen är avklarad , punkt!





Orsaken till varför provläsningen avstannat är den här boken. Fick den på lillajul av mamma men började läsa den först igårkväll och jisses jag är helt fast. Så nu skall jag krypa ner under täcket och fängslas av långa vita sandstränder , lyx yachter , undervattens äventyr och förbjuden kärlek , mums! ;)


No way out

Guu så skönt det var att träna idag. Hade motivationen på topp och kändes som att jag hade styrka för två. Körde ett BodyPump pass , ett väldigt roligt sådant. Musiken , serierna ja allt var perfect. Känner på mig att det kommer bli en hel del Pump den kommande gymperioden.
Lite synd är det att jag har så mycke skola att ta igen nu så jag hinner inte riktigt på mina tidigare favorit pass , dvs Combat , skall ge det en chans till så snart jag bara hinner. Men tills vidare blir det en hel del eftermiddagsträning och inget fel med det.

Var på massage idag också , känner riktigt hur min massör skulle vilja nypa mig i örat nu om han visste att jag varit och tränat samma dag. Kanske inte den bästa kombinationen men jag kunde inte låta bli. Men good news , mina skuldror och min nacke är inte lika spänd längre , kan förståss bero på att jag inte tränat fullt ut på 3 veckor men alltid något , man kan ju hoppas att det skulle ordna upp sig nu äntiligen ! :)


GodNatt Bloggen!

Imorgon står massage och shopping med bror på schemat. Vi skall försöka få julklapparna inhandlade och eftersom vi är så fiffiga så köper vi alltid gemensamma presenter åt släkten.



Förra årets självständighetsdag när Anton tog studenten.

Bonne Nuit!


Min Helg

Fredag: I fredags hade vi som sagt den legendariska klassfesten som ni får se bilder från i inlägget här under. Tänker inte säga så mycket mer om den. Helt amazing var det

Lördag: På lördagen hade vi musikalkurs ( dit ingen nästan kom ). Vi skulle öva alla scener eftersom premiären närmar sig men VAR VAR ALLA?? :O Ingen nästan dök upp så vi är lika otränade nu som innan övningen , tyvärr. Kännsl lite smått dåligt när så många inte engagerar sig när det finns såna som verkligen vill göra det här till något bra.



(hittegods ;) " Vad gömmer Jontta i sin väska? ")

Efter musikalen blev det en snabbis hem för att packa lite grejer och sedan iväg till Malax. Var en sväng på lan , som tur hittade jag Christine där så det var inte så farligt att sitta där någon timma.

Söndag: Igår sov vi alldeles för länge. Fattar inte hur vi lyckades sova till 2 , kom oss iaf upp ur sängen och Robban for iväg på talko och jag gick ut en sväng med deras knäppa hund Phoebe ( hon är nog i klass med Sibel hon ). Satt och pratade med Robbans fina mamma och hade det mysigt med massa ljus tills han kom hem igen och vi bestämde oss för att åka och skrinna.
Inte lätt när man har en pojkvän som spelat hockey , jääklar vad lost jag var , långsam som en snigel också! ;) Nejmen vänta bara , snart ska vi nog se vem som snurrar upp vem !
Han tacklade mig en gång ( läs jag skrinnade rakt och flög omkull medans robban var 10 meter bort ) och slog knät så nu är jag invalid.
Låg hela kvällen och kollade Sunes Jul och hade det mysigt.

Jag har haft en fantastisk helg så nu finns det nya krafter till att starta en ny vecka i skolan! :)


Klassfesten i bilder













































Tusen tack alla tvåor i korsholms gymnasium som gjorde den här kvällen till något minnesvärt! Det känns så otroligt skönt att det blev så lyckat när vi i kommittén kämpat och satsat på den här festen. Kan inte säga annat än det här gör vi om! Och hoppas alla verkligen hade så roligt som jag ! :)



Flowin

Var med och tävlade om en flowin matta på  Coach Tommy s blogg. Vann tyvärr inte huvudvinsten ( som ni ser här nedan ) men fick iallafall tröstpris , inte illa det heller. Så får se vad tröstpriset är nu då , spännande!

Flowin mattan verkar annars vara super bra. Det är nån sorts friktions matta som man kan träna i princip hela kroppen med. Kostar tyvärr skjortan så drömma kan man ju. ;)


Blogg

Är hos min sötnos nu bloggar mera efter helgen då kommer massa bilder från klassfesten upp så håll ut! :)

Juhuuu Klassfest

Vi har planerat och fixat så länge nu och äntligen är kvällen här när vi får ha vår klassfest. Det kommer bli å galet kul och jag är så glad över att så många verkligen kommer.



Jultema: så kvällens outfit består av röda detaljer. Röda naglar , röd rosett , rött bälte + tomteluvan. Det här kan int annat än sluta lyckat ! :D


2 December

Skrev nyss psykologiprovet och det gick nog riktigt bra. Armen och handen kramppar som få nu så vet inte om jag skall ta det positivt eller negativt. När jag kom till andra frågan var jag redan så trött så det blev avkortat till tusen så får se om det är till min fördel eller tvärtom. Förhoppningsvis blir resultatet bra så jag får känna att jag gjort något bra nu när jag pluggat så flitigt.
Skall hur som helst snart sticka iväg in till stan och julshoppa.

Ha en bra torsdag eftermiddag ! :)

Tack mia haha se så de kan gå efter att hjärnan tömts på psykologin ! ;) Förhoppningsvis var det ett bra tecken!

Julpyssel

Huh första dagen av period 3 avklarad. Jobbigt måste jag säga , bara läsämnen och tunga sådana. Får se hur detta kommer gå!



Skall fixa till lite julstämning här i rummet , just nu är julgranen på tork så nu skall här bara städas och så småningom skall pyntet i granen , det kommer bli kanon :D

RSS 2.0