Oj äntligen är den här dagen över

Idag kan man lugnt säg: "Vaknade imorse så var den dagen förstöd!"
Hade först Bokrecension som gick riktigt bra!
På jumppa var det MK-test å fyy vad nervös jag var inför det ! Herreguud det är bara ett test men ändå kan man jaga upp sig på det där viset. Så skönt att det är över nu och skönt att det gick bra , hade inte försämrat mig från förra året (y)
Sådär långt var dagen helt hemsk , sedan hem kasta i sig mat sedan iväg till gymmet som också gick helt skit. Usch nya tag imrn och hoppas på att den lyckas bättre!

När jag kom hem så sa mamma att jag fått en läkartid! Yihooo jag behöver inte vänta ända till maj nu före jag får kolla upp foten så på torsdag får vi se hur det blir! Så åtminstone en sak som var bra idag:)


någonting nytt

Tänkte nu göra något som jag inte gjort tidigare och det är att be er som läser min blogg aktivera er lite!
Jag skulle nu vilja att ni skrev ner 1 sak som beskriver mig eller något som får er att tänka på mig.!Ingen skillnad om ni kommenterar anonymt eller inte BARA GÖR DET! ;D





Lyssnar på NRJ Webbradio

Och ojj vad längesen jag lyssnade på det senast. Och ojj vad bra det är! ;D



Erro&Janny får stå för dagens bild!

Nu är Recensionen klar , eller rättare sagt jag orkar inte med den längre så det får nu gå som det går imrn. Nu skall jag sticka iväg och träna tror jag! :)


God morgon!

Idag skall jag läsa som nån galning och fixa klart den där sjuttons bokrecensionen som jag skall ha imrn. Men känner ingen press fast jag bara läst 30 sidor för nu tänker jag krypa ner under täcket och kolla på de nya avsnitten av Saltön.
Blev nog en riktigt kul kväll igår och jag lägger upp lite bilder senare , måste kolla genom dem först. :)


Skola på Lördag!

For med Anton och Johan in till stan till klockan 11 idag. Orsaken till det var att elevkårsstyrelsen skall måla om elevkårsrummet den här helgen.
Vi var tidigare än de andra där så vi for iväg till Motonet och Gigantti en sväng först. Testade världens fulaste mössa där , Anton sa att han skulle betala 10 € åt mig om jag hade den på mig hela dagen men nej tack skulle nog behöva 100 ggr mer innan jag skulle skämma ut mig på det viset!
For till skolan till 12 tiden och var där till 5 kanske?! Riktigt nice blir det nog faktist.
Efter det hämtade Cessis mamma mig så for Cessi och jag på pizza till Mamma Mia och nu har Cessi fixat mitt hår och nu fixar hon sitt eget. :)

Ikväll skall det verkligen bli en lyckad kväll !


Kom

just precis hem från världens snällaste Christian. :)
Har chillat och kollat Prison Break , å guuud om inte det är spännande !!! Måste ju sitta och hålla för ögonen stup i kvarten och knäppisen bara skrattar ! :@ ;D
Den dagen vi kollar sista avsnittet av det kommer jag storböla!


Puss&Kram


Idag

blir det inte så mycket bloggande för min del. Skall läsa ut en bok ikväll hade jag tänkt så har jag iaf det ut världen.

Snäällaaaa låt det bli PÅSKLOV NUUU !!!



Blev en till gammal bild som åkt upp på Facebook nu.

Anna&Anton&Marielle


Tänker..

..för en gångs skull sova ordentligt. Får min livs första sovmorgon imorgon och det kommer bli så otroligt skönt. Anna och Anton är här nu och Anna skall också till skolan imrn så hon skjutsar mig.
Skall kika in till skolhälsovården imrn också och ta sista hepatit sprutan eftersom jag slarvat och ine tagit den sista. Började redan förra våren innan jag åkte till Grekland men den sista har bara lämnat när det blev så mycket uppståndelse med svininfluensa hit och  svininfluensa dit! Nåjaa hoppas inte det gör något att det blev såhär lång paus! Skall också gåra ett nytt försök att få en läkartid angående foten.

Hade ju planer på att leka duktig och läsa lite men Oth lockade aningen mer så det får bli något avsnitt av det och sedan sova.

Night Night<3


Nails



Har suttit nästan hela dagen och läst och kollar videon om naglar. Grymt underhållande måste jag säga! Men nu är de på plats , hah. Och helt okej blev de för att vara första gången.

Nu skall jag försöka läsa lite så jag får analysen klar tills måndag.:)

Ciao


Mitt paket har anlänt


KOLLA KOLLA KOLLA ! :D

Hoppas jag lyckas göra det här själv nu då. Skall iaf börja att kolla en film som var med i paketet.


Helt slut

Alltså jag är helt slut idag! Orkar inte göra något alls. Genast jag stiger upp vill jag bara sätta mig ner igen!
Tror nog min kropp skulle tacka mig om jag tog en vilodag snart men har nog inte tid med sånt!
Just nu känner jag mig så otroligt stressad men över vad vet jag inte?! Jag bara är det.

Idag har iaf ett paket anlänt till Vasa som är mitt !
En tidig födelsedags present av fammo är det. Tihii nu vill jag och hämta ut det! ;D



Fick bli en gamling till bil idag !


Måndag

Var och visade upp foten idag men blev nog inte det minsta klokare.
För det första så måste jag gå via hälsostationen i Replot för att få tid till en läkare eftersom att läkaren vid skolan är på semester för tillfället och för det andra"brukar man inte göra något åt den sortens skada jag har".
Jomen visst det litar vi på!
De sa också att jag kunde gå till en fysioterapeut och därifrån kunde jag få inlägg. Men nej tack inlägg har jag haft i två omgångar ( det hjälpte inte ) och jag tror inte en fysioterapeut kan trolla bort en brosk knöl heller?!
Så får se hur jag får det här ordnat nu.

Nu skall jag börja läsa en bok av en finlandssvensk författare. Boken skall vara analyserad och recenserad tills nästa måndag. Heja Marielle , det här gillar vi! (y)


Varifrån har alla läsare kommit?

Shit vad glad jag blev när jag kollade hur många som har hittat in hit idag! :D
Jätte super roligt!
Ingen mega summa men ni är ett par fler än vad det brukar vara. Fortsätt så! :)
Nu skall jag börja ta natten tror jag så jag orkar vakna imrn.



NIGHT NIGHT <3


Hoho vilken söndag

Har gymmat och slappat idag -> super kombination. Det är just så söndagar skall vara.
Körde rätt hårt på gymmet och maxade det hela med avslappning i massage stolarna! (y)
Har bara legat och slappat sedan jag kom hem , kollat två filmer och har äntligen fått klart skrivet mina CV:n.
Får bara vänta med spänning på resultatet nu då.

Vi skall till simhallen från jumppan imrn tror jag. Det blir ju nice , har inte varit och plaskat där på super länge , det blir väl upp till bevis om jag sjunker eller inte ! Tror nog det blir bäst om jag har på mig en simring eller nåt!?

Nu skall jag njuta så gott det går av de sista timmarna innan den sköna söndagen är över.

Ciao 


Good morning sunshine

Japp japp idag skiner ju t.o.m. SOLEN , yihoo bättre söndag blir det inte.

Igår kom Anton inslängandes med årets första kinderägg! Han tyckte att han måste köpa ett åt hans lilla lillasyster , så snäll å gullig han e då !:D



Och tänk att vi vaknar så här tidigt idag igen! Till skillnad från igår så var det Cessi som väckte mig halv 9 idag , så nu är vi kvitt ! (; 


nu blev det spa-kväll

Har fixat klart med mysbelysning och käk , så nu skall vi slappa till max.

Ha de gött ! :)





Jesus på Waynes!


Har...

...varit i stan med Cessi nu. Hade ju tänkta fara och kolla på match men det blev ändrade planer. Var på en Latte till Waynes och planerade kvällen lite. Vi bestämde oss för att ta en till mysig chillkväll hemma hos mig med ansiktsmasker , skön musik , bastu och levande ljus. Låter det inte nice ? (;
Så efter waynes så sprang vi snabbt och köpte allt vi behövde och är nu hos Cessi igen. Hon hoppade just i duschen , så skall vi packa och äta sedan bär det av till urskogen.

Haha C och jag fick värsta skrattattacken idag också.När vi var i CityMarket och funderade på om vi skulle köpa doftljus eller inte så sa jag:
" ähh ja e ju rik ja!!! "
Så blev det paus i typ 5 sekunder så säger båda exakt samtidigt:
"SEN NÄR DÅ? :D"

Tyckte det var rätt kul ! Vi två tänker alltid precis samma! :D

Lägger upp lite bilder senare så hörs då!


Funderar på vad cessis hund skall heta i framtiden

Hon har alltid sagt att hon skall ha en långhårig chihuahua som skall heta Tiffany och kallas Tiff. Men nu började vi fundera på vad hunden skulle heta om det var en kille?!
Så vi började fundera på olika klädmärken:
Dolce skulle ju vara rätt lyx (;

eller varför inte Harley Davidson ! ;D






Sedan hittade vi ett märke som heter KSUBI började inte tänka på annat än Päivän Subi vid Subway!
Stackars HUND !!!



Men en sån kommer hon ha !


Cessi , Rosanna och Marielle har färgat håret

For till Cessi genast efter gymmet och hon började färga mitt hår. Rosanna kom efter en stund och då var det dags för färgning av hennes hår och till sist så fick Cessi färga sitt eget hår haha. Hon är vår egna frisör/hårstylist så därför fick hon sköta hennes egna hår själv!;D

Blir bara slapp kväll ikväll med prat och kanske film. Riktigt skönt blir det.
Sover här inatt och imrn blir det troligtvis att kolla fotismatch.


Varför snöar det?

Man blir ju bara på så dåligt humör när det är sånt här väder! USCH USCH USCH , vill ha sommar , sol och vackert väder NU NU NU  !

Har varit i stan hela dagen. Ella , Cecci , Nina , Sofia och Sandra kom in till stan till 3 tiden så gick vi till Amarillo och åt. Det är super kul att vi tjejer som hängde ihop från gamla klassen i högstadiet fortfarande träffas nu som då! :)


Sofia&Cecci



Cecci&Nina



Sofia



Ella& Sandra

Kände mig tvungen att köpa en väska idag också , så den blev det.


färdig gymmat

Tränade faktist helt bra idag fast det blev på egen hand. Kände först av hur slut OCH hur sjuk jag var i musklerna när jag kom hem men det är bara positivt.

Imrn blir det fullt upp:
8.50 - 13.20
Skola
13.20 -  In till stan + 9D återförening
efter det gym och hem med papsen
19.00

Det slog mig den tanken idag också att jag tror jag skall börja kolla upp mina fötter igen och se om det finns något jag kan göra med mina missbildade knölar som finns på båda fötterna som gör att jag inte kan anstränga mina fötter så riktigt länge innan knölarna värker som bara den. Har blivit opererad tidigare med det hjälpte ju inte alls så kanske det är dags för nya tag nu!?

Uppdatering: Cessi upplyste mig idag om att det blivit felskrivet. Det skulle såklart stå 13.20 - och inte 13-20 !


Sitter...

...I skolan och väntar på att mamsen skall komma och hämta mig.
Den här skoldagen har ju typ känts som världens längsta. Så skönt att den är över nu.
Nu är min nästa fråga bara den att blir det BodyCombat , Spinning eller egen träning på gymmet idag?! Hmm..


Vet ni vad?!

Jag ser inte alls fram emot mina två håltimmar imrn på morgonen! Suck.. Tänk om man kunde få ligga hemma och sova en timme extra eller så , men nej upp och hoppa för att ta den enda buss som går från den här hålan. Nåjaa bara att bita ihop.

Imrn blir det hur som helst GYM GYM GYM ÄNTLIGEN . För lång paus nu igen! Okej knappt en vecka men ändå skönt blir det.



Sweet dreams


Den här blev nu min

Lazi Jacket EUR 74,00, Vila - NELLY.COM

Gjorde beslutet att köpa den här jackan till slut. Eller det var fammo som inte orkade stå och fundera längre så hon köpte den åt mig !
Alltid bra att ha henne med! ;D


god morgon

Har tillome tid att kolla in på datorn idag innan jag far till skolan ! Pappa för mig så jag slipper sitta en timme i bussen och ruttna! Så nu får jag trycka näsan i hissa boken istället super (y)

Ha en bra dag
Puss

Har varit hos fammo

Har möblerat om lite åt fammo nu och oj vad man får skratta med henne ! :D
Jag tror jag vet varifrån min dåliga humor kommer nu , haha !
Skulle hjälpa henne att läsa något meddelande på telefonen som hon fått för några dagar sedan och det visade sig vara 3 stycken men hon hade inte klarat av att öppna dem. Nåjaa jag visade henne och försökte förklara att när hon skall välja något trycker hon på den stora knappen i mitten och för att klicka sig till de olika ikonerna så är det ramen runt den stora knappen hon skall klicka på (upp , ner , höger , vänster). Jag tror inte riktigt det gick ända hem men men.  
När vi hade hittat in till Meddelanden så skulle hon då bläddra fram till inkorgen men så kom hon till Utkast
Fammo:
"Ojj neej hjälp di kastar ut me ?! ;o" sedan skrattar hon för fullt. Hon bläddrar ännu lite neråt och kommer till Sända Poster och klickar på den stora knappen i mitten.
Fammo: "TOOOOM ! Varför då? ;D"

haha jag skrattade iaf ! :D
Har nog lätt världens bästa fammo <3


Okej

det är ingen nyhet att David Beckham är i Finland på operation idag! Men Shit om man ändå bodde i Åbo för det är väl där han blir opererad?! Nåjaa hur som helst tänk att stöta på honom , jag skulle ju döö !
Och tänk den "stackarn" som skall operera honom , mina händer skulle ju skaka som bara den jag skulle ju skära av honom fötterna av vad nervös jag skulle va  !  Haha Nåjaa tur att det bara var Beckham tänk skulle de ha varit Torres då jäklar!:D 


Hej

Hemma från stan nu. Skulle ju köpa jackan idag men så blev det inte. Blev kär i 3 andra jackor nu också så nu är det verkligen beslutsångest!!!
Skall försöka bestämma mig tills imrn vilken det blir, har lagt undan 2 iaf.
Far till gymmet om en stund så kanske under träningen så går det upp ett ljus för mig vilken jacka det blir?! ;D

Hittade också massor som jag vill ha i födelsedagspresent tänkte kanske göra en lista senare om jag orkar.

Hörs senare :)


Känner mig kanske inte såhär glad just nu men..




Sunshine

Orkade int sitta ute och vara lat längre så nu skall jag trippa iväg till Fammo och hänga upp gardiner! (;



Bild från igår.

När jag satt ute i solen började jag tänka på den här låten. Lyssnade på den om och om igen i Grekland förra sommaren , bara för att jag får en så härlig känsla av den.  För sommaren !


hihi


Happy Face

Jaaaah ! Jag är så super glad just nu ! :D
Har gjort en deal med papsen nu igen! (Y) Han skall köpa en jacka som jag dreglat efter länge åt mig nu ! hihi jag är så glaaaad ! Hittar tyvärr ingen bild på den men ni får se den när jag köpt den och det blir på tisdag ! ;D


Grattis på 17-års dagen Rosanna <3











Puss <3


Fredag

Hoho vad jag är trött. Kommer nog stupa i säng tidigt ikväll. Har suttit och pratat med Anton & Anna nu hela kvällen och vi har skakat hand på att nån gång i sommar dra iväg på nån gammeldans eller vad sjutton det heter ?! haha så jädrans kul vi kommer ha i sommar ! :D
Skall lägga på någon film nu och sedan soovaa !

NightNight


Fattar.

. ni att det redn är FREDAG?! Det var ju just måndag , vart springer tiden iväg?
Men det är nog inget negativt med det iofs eftersom ju snabbare tiden går ju snabbare ligger vi där på stranden och slappar i stekhet sol och lever livet !
Eftersom jag inte fått in sommarjobbsansökningarna ännu så är det nog dags att sätta fart på det den här helgen så det är åtminstone ett av mina mål!
Påminnelse till mig !



Idag när jag kom hem så lade jag på den här låten Rihanna - Rude Boy och det slog mig att det här är ju nya "vårplågan", döper vi det till ! En typisk låt som kommer att påminna en om våren och troligtvis sommaren också sedan när det blir vinter. Egentligen gillar jag inte alls Rihanna men detta är en låt som hör våren till helt enkelt!


Ouuu shit

Jag har blivt dålig på uppdateringen här nu men det är sånt man får ta.
Har iaf varit på stan med Cessi idag en stund och sedan till gymmet med Jenny. Hade ett skönt träningspass från 4 till halv 6 och sedan ett BodyStep pass till halv 7. Det var faktist riktigt kul det också , bara att det gick nog kanske inte såå bra för mig eftersom det var första gången och hängde nog inte riktigt med på alla snurrar å hopp meen det börjar väl gå bättre med tiden! :)

Nu skall jag slöa resten av kvällen och guess whaaat?! Jag skall kolla OTH för Cessi är så snäll så hon delar med sig av säsong 4 !

Puuss








Onsdagens skoldag över

Skönt skönt skönt.
Tror inte jag varit så här trött i hela mitt liv! Borde kanske lära mig att gå och sova i tid?! Satsar iaf på att lägga mig tidigt idag annars orkar jag aldrig imrn!!!

Väntar som en galning på ett paket som borde anlända vilken dag som helst nu också. Kan snart inte vänta längre !






Spinning

Har varit på ett så grymt skönt och härligt och effektivt spinning pass nu. Känner mig nästan som en ny människa haha ! :D
Det där gjorde gott åt kroppen måste jag säga , nya tag imrn!

Nu skall jag läsa en Novell som Cessi har skrivit åt mig. Får se om det slutar med tårar som sprutar idag också !


Kära vänner

DET HÅLLER PÅ ATT BLI VÅR ! :D

Känslan man får när man äntligen inte behöver sega sig fram i snön med klackarna utan man får höra det härliga ljudet när klackarna slår mot asfalten.
Solen har börjat titta fram och man får ta på sig SOLBRILLORNA äntligen !
Det t.o.m doftar vår ute nu !

Yippii , happyday , happyface!


hemma ...

efter en super tung skoldag!
Visst hade nog en hel del håltimmar idag igen men uuusch ändåå , jag har nog inte varit såhär trött på läänge!

Tog bussen hem idag och Tony kom med och hoppade av vid HVC för han var så lat så han orkade inte gå till Botniahallen där han skulle ha match. Vi fick grymt bra idéer om att vi nästa år skall fara ett stort gäng till Åre på sportlovet och sen blir det förståss södern när studenten är avklarad. Shit vad det skulle va nice ! Måste absolut göra det till verklighet.

Nu skall jag slappa och sedan blir det GymGymGym ! :)


080310

Vet ni vaad ?!
Den här helgen som kommer så blir världens bästa Rosanna 17 år ! Tänkte bara att jag måste vara ut i god tid ! (;

Men annars så har den här dagen varit riktigt skön! Chill skoldag med endast 2 lektioner där läraren var på plats sedan till gymmet på gymnastiken och skönt skönt skönt var det att få krypa in i den där bubblan igen ! :)



känner

mig som världens sämsta människa! Har en sån hemsk känsla i magen och jag är nog allt annat än glad just nu.
Hatar hur jag har sårat vissa personer , hur jag alltid måste ställa till det både för mig själv och för andra. Usch Usch Usch.
 Skall försöka få lite sömn iaf och som jag redan sa åt Cessi , Imrn på gymmet blir det hårdträning och jag slutar inte före jag måst rulla nerför trapporna där.

 


Hoppas ni alla haft en bättre dag !
NIGHT NIGHT


Sportlovet är över

Usschh fyy vad jag inte vill att lovet skall vara slut redan !
Har varit så skönt att bara fått göra precis som man har velat och fått sova ordentligt.
Men jag måste nog säga det att jag har haft ett super skönt sportlov och kul har det varit! :)

Kommer precis hem från gymmet också. Tränade rätt flitigt idag men lyckades också sparka smalbenet på en maskin så nu har jag en megabula som kommer värka så sjuttons imrn. Men det är sånt man får ta.


god morgon

Har fått sova ut ordentligt inatt för en gångs skull!
Har visat Anton lite stretching , det tar viss på det där med milin.
Har haft modevisning med massa klänningar för mamsen.
Har pratat typ 1000 ggr med Cessi i telen redan idag.
SKALL kolla sista avsnittet på säsong 3. OTH!


Superkul att ni kollar filmen så flitigt !

Tummen upp ! (Y)

Nu är broder toker hemma och Anna så kanske man borde pina dem med spelkväll eller nåt hehe. Familje Geni kanske ?:D Vem tror ni är det lilla geniet i familjen?! Helt klart jag!

Nåjaa nu ropar OTH på mig. OCH shit jag hatar att vara såhär fast i en tv serie. Bara längtar tills jag kollat sista avsnittet !


Det vi alla har väntat på är nu här

Hade verkligen en super rolig kväll igår.  Började hemma hos Cessi med att klä ut oss till Fjortisar. Så jäkla kul , men måste nog säga att jag trivs bättre att bara vara Marielle. (;









Nåja sen så bestämde vi oss för att åka till Kvevlax med ett gäng osm skulle dit så snabbt bort med fjortissminket och iväg, och där satt vi och skrattade och dansade resten av kvällen.











Jag måste bara säga att jag gillar den här bilden ! Blir på grymt bra humör av den (;


Kollade genom bilder och inspelningar hos Cessi i mårse när vi vaknade och jaa-a det var nog kul trots allt .
Och BOOOOM Nu är den äntligen här ! Cecilias & Marielles film!
 
Här är det vi alla har väntat på :D


Karlsson på taket

Som sagt så har jag nu varit och lekt Karlsson på taket. Gjorde en deal med pappa att om jag skottade bort all snö från taket så skulle jag få money. Så nu är det gjort men shit vad tungt det var , så nu fick jag ju dagens träningspass också på samma gång.
Nu skall jag nog slöa med OTH innan jag fixar mig klar och far till Cesus.


Äntligen

tittar solen fram. Man blir ju bara så mycke gladare när man slår upp ögona på morgonen och solen lyser upp hela rummet. Så nu skall jag dra på mig kläder och ta och gå ut med hunden en stund.

Ciao


...



Ligger i sängen och funderar stenhårt om jag skulle orka vakna 7 imrn och sticka och träna men det beror lite på om min hosta har försvunnit tills imrn för om det är som det är nu imrn så tror jag inte det är en sån super idé men vi får väl se.
Har gjort en lite kul grej idag också får se hur det går nu . Håll tummarna för mig ! :)

Nu tänker jag iaf säga God Natt & Sov gott ! :)


fy för huvudvärk

Har en sådan grym huvudvärk just nu så det känns som att jag skulle kunna spy vilken sekund som helst. Datorn är ju kanske inte bästa stället att fördriva tid på då ! Skall nog sova en stund nu tror jag.
Gud jag kan hata att ha huvudväärk!
Man får ju inget gjort då. Kan inte ens hålla ögona öppna!


Hemma

från stan nu.
Har blivit total förälskad i ett bar skor , det bara kliar i fingrarna efter dem nu VILL HA VILL HA VILL HAAA ! Hittade också en läder jacka , jeans och några tröjor men nepp inget av dedär har jag med mig hem , allt lämnade i butikerna. Anledningen är att jag inte känner mig värst rik just nu. Det får bli mitt en annan gång.

Hade tänkt lämna i Smesby men kom på att jag har ett och annat att göra här hemma så det blev så då att jag for hem. Så nu blir det att skriva några jobbansökningar och sådant.




mammas jobb

Har sprungit genom så gott som alla butiker i stan nu OCH shitt jag vill shoppa massor ! Har blivit förälskad i ett par skor men som nog troligtvis bara blir en dröm.
Rosanna , rebecca och Cessi kommer väl in till stan till 1 tror jag så då skall jag väl hjälpa dem att förstå något av matte tror jag !


kass kass kass

Har hållit mig borta från Bloggen några dagar nu. Har helt enkelt inte orkat !
Har väl egentligen inte gjort något speciellt heller.
Hade en mardrömsdag på måndag så den har jag raderat från minnet redan.
Sprang runt på stan typ hela dagen igår , for och tränade en stund och sedan tillbaka till stan. Cessi och jag var så jäkligt trötta så vi gick int till Gloria och satte oss i trappan och snackade och filmade lite till vår film. Hoho
Sedan var det myskväll med Christian. Kom hem därifrån idag och fy sjutton vilket väder vi har. Man såg ju absolut inget när man skulle över bron. HATAR SNÖ OCH VINTER!!! VILL HA SOMMAR OCH SOL !!!





Den här låten åker in på mp3: an som träningslåt!


RSS 2.0