Fyfan vilken mardröm

Igår kväll var det konvent alltså. Första problemet vi gick när vi kom fram till lokalen också skulle börja ställa i ordning var att 2/3 delar av narikka lapparna fattades. Vi fick sätta igång och klippa upp egna av papperstallrikar då istället , fungerade nog hur bra som helt men lite tråkigt är det endå att såna saker inte finns när man betalar hur mycket som helst för hyran.

Kvällen kickade igång och det var riktigt skoj ända tills ca. 23.30. Huvudvärken slog till som en orkan. Hade haft ont i halsen och så där lite smått huvudvärk hela dagen men nu shit vad ont det gjorde. Fick gå bort från dansgolvet för partylamporna ilade i pannan. Gick till Narikkan och satt med folket där. Efter att jag suttit en stund och steg upp för att ge jackor åt folk bara snurrade det i huvudet , en hemsk spykänsla gjorde sig hemmastadd och fysjutton vad dåligt jag mådde. Flydde fältet och kände mig hemsk som lämnade skitjobbet åt de andra.

Skulle egentligen åka hem till Cecilia med Jenny och sova för att sedan idag åka tillbaka till lokalen och städa , men fick nog ringa åt stackars mamma som var tvungen att hämta mig. Resten av kvällen satt jag och såg typ död ut och kunde inte göra ett dugg. Jag tackar er alla som försökte hjälpa mig på något sätt och jag är hemskt , hemskt ledsen över att jag inte hjälpte till på kvällen och städade undan men det gick bara inte.

När mamma äntligen kom , var en mardröm till väg hem ännu framför. Jag försökte sova men det gick inte för huvudet bultade så hårt , vägarna var kringliga så vi hann bara till Gamla Vasa så var jag helt hundra på att jag skulle spy. Den där känslan var något hemskt , jag har aldrig i hela mitt liv mått sådär dåligt jag önskar det inte till någon annan människa , inte ens min värsta fiende. Som tur somnade jag på Alskatvägen och sovde ända vägen hem. Föll genast ner i sängen , slängde i mig huvudvärkstabletter och somnade.

Som tur är huvudvärken borta ganska bra idag men nu är halsen dubbelt sjukare och näsan täppt. Usch vad jag inte vill bli sjuk. Inte nu , har massor jag måste få gjort.

Nu väntar jag på att min älskade bror skall laga pizza åt mig. Bästa medicinen för sjuklingar.

Vi hörs när jag  mår bättre. <3

Kommentarer
Postat av: erica

oj stackarin!! krya på dig nu murm! <3

2010-11-20 @ 21:23:16
URL: http://eriicaz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0