1.2.3...

Fredagen: Trots förkylningen drog Anton , Anna  och jag på oss skrinnskorna och for till rinken och skrinnade. Var först tvugna att skotta upp eftersom människorna i denna by inte riktigt sköter sina uppgifter men en halv rink senare så satte vi igång. Har inte skrinnat ordentligt på evigheter men med nyvässta skrinnskor gick det kanon. Efter ett tag kom också Robban och spelade en match med oss.







Efter ett par rundor på isen och efter ett par dyk i snöhögen for vi hem och spelade spel och skrattade.





Är inte de här två något otroligt söta , jag smälter.


Lördagen: Sov bort halva dagen och när vi väl kämpat oss upp for vi till ishallen och kollade Sports A-juniorer kamma hem segern mot HIFK. Efter andra perioden for vi två till RAX och åt med ett härligt gäng Flygare. Hans pappa bjöd på mat och skratt.
På kvällen hoppade vi på skotern och stannade till vid Jessica och André för myskväll och Ruskprick & Knorrhane!
Det är så otroligt kul att åka skoter vet ni. När jag var liten och åkte med pappa började jag alltid gapskratta när det började gå hårdare så igår kände jag mig som en liten flicka igen när mungiporna for upp till himlen så fort han tryckte på gasen , underbart.

Söndag: Vaknade i Malax och det eviga hej då arbetet började. Idag for han tillbaka till Åland efter ett helt perfekt jullov. Saknar honom redan , snart är det nog dags för mig att ta en tur ner till Ålandet för att hälsa på honom.


Kommentarer
Postat av: christa

Åland e så fint! Störtgillar den lilla ön :)

2011-01-09 @ 19:04:33
URL: http://lifeofchribz.blogg.se/
Postat av: christa

sv. Stackaren! Men tur så slipper du dit, de e faktiskt otroligt vackert! Ja ha bara vari dit på somrarna, så ja vet int alls hu vintern där e. Ja fundera faktiskt också på att åka ner här nångång, bara för att få se det igen! :)

2011-01-09 @ 19:14:19
URL: http://lifeofchribz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0