Det här är en sorglig dag!

För det första är det söndag och för det andra så har jag nu legat och fällt tårar tillsammans med Pearl Harbor. Gråter lika mycket varje gång jag ser den filmen. . .



Dessutom är inte du här med mig nu.
Puss


Far..

..Iväg till simhallen för att utbilda mig.


Show me the way to your heart


Ikväll svarar jag på era frågor ..

Så ni hinner ännu slänga in något. Puss

Bilder från fredagen


































Drömmar blir till verklighet

Fredagen firades med maskerad hemma hos Erica. BLev en jättekul kväll som avslutades i Malax. :)



Vi alla var utklädda i hur snygga "dräkter" som helst , laddar upp masa bilder imorgon så missa inte det. För ikväll orkar jag inte vara vid datorn längre är så trött så jag tror jag smäller igång någon film. Här får ni iallafall en bild på Barbie och Ken ?!, haha.


Barbie förvandlingen har börjat !


Bra jobbat tjejer!

Dagens innebandy turnering slutade med 2 vinster och en oavdjord match vilket betyder att vi är VIDARE! Va gör vi , nu kör vi ! ;)
2 första matcherna dvs första mot Övis och andra mot Vörå gick hemskt hemskt dåligt för min del. Men taggade igen till sista matchen mot Norvalla ( som vi även spelade lika mot ) och jag trivdes som handen i handsken som center , där ta mig sjutton vill jag spela.

Jag är stolt över vårt härliga gäng tjejer. Nu laddar vi om och spelar lika bra plus lite bättre i kommande matcher.

Fredagens program

Imorgon blir det innebandy turnering hela dagen i Botniahallen. Så dit far skoldagen , skönt. Nu är jag trött som bara den så god natt !


Picture Perfect


Påminnelse

Stannade hemma från skolan idag. Mådde inte alls bra på morgonen när jag vaknade. Nu mår jag mycket bättre och har tagit igen lite skolarbeten som jag legat efter med , Skönt.



Tänkte också säga att frågestunden är framme bara någon dag till , tänkte svara på frågorna i helgen så passa på nu , slutspurten börjar ! :)


Bartenderskolan på Kos

Jag har redan i somras skrivit om att min dröm är att dra till Kos en månad för att gå en bartenderutbildning. Jag tror verkligen det var ödet att jag idag fick en inbjudan till utlottning av en gratis månad till just denna skola , så självklart deltar jag (risken att man vinner är ju mindre än jag vet inte vad men i don't care )! Sedan hittade jag också på tv3 att de gjort en serie om just denna skolning. Sitter nog och skrattar massor medans jag ser på de här människorna , väldigt underhållande. Det är också kul eftersom jag var till Kos förra sommaren så man känner igen krogarna de hänger på , Tex. Camillas och min favorit norska baren WEST! Där även jag hittade världens gulligaste norrman , host , eller vänta nu hur var det ? ;)

Check it out !<---- Klicka


BodyCombat

No easy way out . . .
Aldrig förr har jag varit så besatt av någonting som jag är av detta. Jag är helt förälskad i denna träningsform. Om folk säger att Zumba är en träningsform var man har så kul att man inte märker att man tränar så vad är då detta? DUBBELT , TRIPPELT jaa sjukt mycket roligare , effektivare och så otroligt bra träning för hela kroppen. Du stärker både armar , ben , mage , rygg , axlar och förbättrar din kondition med Combat. Pluspoäng till den som uppfann detta !



Fick också ett samtal angående mitt jobb  idag som kickar igång efter jul. Wihii jag är så taggad , det kommer bli så spännande ! :D

Rysningar genom hela kroppen



Så sjukt bra musikvideo , jag satt och rös genom hela klippet. Alltså gud vilken känsla , sådan sanning.

Happy

Idag blev jag lycklig ägare av världens fetaste säng. Alltså den ser så skön ut , vill bara dyka ner i den och stanna där för evigt. Jag könner att jag kommer sova som en prinsessa inatt ! :)



Nu skall jag fälla fast ögona och drömma om morgondagen. Night night :)

Second Chance


Hos Anton & Anna

Efter en runda på stan är jag nu hemma hos min bror och Anna. De satt just igån ett avsnitt Desperate Houswives och jag satte mig vid min bästa vän Facebook. Klockan 7 ?! nej vet inte men nån gång så drar jag iväg till gymmet på Spinn BodyPump ?! Jag tror det var så Anna sa så see ya there! :)

Sitter i skolan...

9.30 hade jag massage , denna gång blev det lättare attack mot musklerna än sist men inte helt snällt ändå. Känner mig iaf inte lika mörbultad. Tillbaka i skolan en timme senare väntade Uppsatsskrivning , tummen ner. Jag skriver iaf om "En promenad med en veteran" eftersom uppsatsen skall handla om kriget. Nästan så jag fick en tår i ögat när jag läste genom den.

Jag har ingen aning om hur jag skall klara mig genom den här dagen , jag är så himmelens trött. Somnade i bussen , somnade nästan vid massören medans värmedynan var på och somnar vilken sekund som helst här på håltimmen. Någon annan än jag som håller med om att måndagar är värsta dagen på veckan?


Och förrästen , fysjutton vad kallt det var i morse, minus 7 visade termometern ute i ödemarken. Det börjar verkligen bli vinter nu , dags att dra fram vinterkappan? :)

Hörs , ha en underbar måndag . . .

All I can say

:)
Puss


Movienight



Nu blir det denna underbara film som avslut på den här dagen. God natt vänner :)

Vilken helg

Skulle jag bara orka skulle jag lägga upp bilder men det kommer antagligen först imorgon. Vaknade nyss och är helt i nattmössan ännu. Får dock se om jag kan somna om inatt?! Nu måste jag göra hälsokuskaps uppgifter (och de är inte lite heller....)

Igår stack jag iallafall in mot stan till Sonja där Emma och Jenny var och vi , läs de , sjöng singstar och snackade om allt jag missat medans tjejerna varit i Helsingfors. Sedan for vi till Petalax och kom hem därifån idag. :)

Nu kallar Kom I Form på mig så adios.

Today's

Dagens: The road goes on forever, and the party never ends.



Dagens låt: Raise your Glass - P!nk
Dagens nedräkning: 176
Dagens lykta: snön som var vit på marken åtminstone inatt!
Dagens most wanted: tjockt hår .

Ibland är livet allt bra !



Jag blir så glad av den här bilden. Fast vi är en trio dyblöta tjejer som står och fryser framför scen på sommarens lätt bästa happening så är glädjen obeskrivlig. Kärlek.


Sneak Peak


Nej se det snöar !

Påväg hem från gymmet idag började snön ösa ner. Shit vilken julkänsla , äntligen säger jag bara! Pallar inte hösten längre ! :)



Så adjö säger vi till värmen och sommaren och välkommen till kylan och vintern!

Har du någon fråga? Vad vill du veta ?

Nu sparkar jag igång en till frågestund. Nu har du chansen att fråga vad du vill , så har du något du undrar över så skriv ner det. Jag kommer låta den här frågestunden ligga uppe ett tag så svaren får ni först om några dagar.



Jag är nyfiken på vad just du undrar. Så ett , två , tre , STÄLL ER FRÅGA !

Torsdag

Gympasset blev till ben och arm träning. Skulle egentligen bara ha kört benen idag men lyckades dra på mig en sträckning så fick hoppa över till armarna då istället. Kändes lite sådär halv tungt idag , hade ingen energi alls att pressa till max , men lyckades ändå få ut så mycket så att jag har skakat i armarna nu hela kvällen.



Den här torsdagkvällen skall jag reservera helt och hållet till att göra ingenting. Åhh vad jag kan gilla såna dagar.
Puss och kram !

Resfeber

Oj hörni nu är jag så himmelens ressugen så det är inte sant. Jag skulle bara vilja hoppa på första bästa plan och dra iväg till värmen. När det är så otroligt tråkigt väder här i Finland kan man ju inte annat än längta bort. Tänk att få ligga i en solstol och steka hela dagen för att sedan mot kvällen dra en runda mot klubbarna som vaknat till liv. Okej jag har absolut inget emot vintern heller , jag tycker faktist det är rätt mysigt med alla ljus och prydnader som hör julen till. Men hösten , det måste ju vara världens dummaste påhitt.



Nu tänker jag drömma mig bort med en reseguid i handen. Jag tänker drömma mig bort till värmen , till glädjen , till friheten . . .

To be what we are, and to become what we are capable of becoming. The secret of life.




Hemmafru?

Började denna torsdag med att ställa mig i köket och dra fram hushållsmaskinen och ingredienser till semlor medans mina vänner troligtvis kommit fram till huvudstaden vid det hr laget. Känner mig faktist som en liten hemmafru men I don't care. Huset är tomt så här dunkar högtalarna för fullt , så skönt att få vara helt för sig själv och göra vad man vill.

Men nu kallar degbunken. Hoppas ni har lika trevlig morgon som mig. ;)




Save me the last dance

Ögona faller ihop , och jag som hade tänkt trotsa klockan inatt , men neej icke icke. Jag är nog verkligen ingen nattmänniska , däremot är jag en pina att sova med eftersom att jag är hemskt morgonpigg. Wakey wakey är inte hemskt ovanligt att höra klockan 9 på söndagsmorgonen om man råkar vara i närheten!



Nu ser jag fram emot en lång och skön nattsömn , behöver vila ut nu efter en tung skolstart. Halva terminen kvar så har vi jullov. Inte illa. Första halvan har gått så otroligt snabbt , fortsätter vi i den här takten har vi gått ut gymnasiet snabbare än vi hunnit blinka. Snart får man börja slå tankeknölarna i bordet och fundera på en klänning också. Nåja vi skall inte rusa iväg alltför mycket nu , det är nog en bra bit dit ännu , som tur , hinner ju knappt med nuförtiden !

Bonne Nuit mina vänner!

Raise your Glass



Super bra låt som ger sån skön feelis & så Combat förälskad som jag är så håller jag nu förstås på att mixa ihop ett eget program till denna låten ! ;)


Ett nödvändigt inlägg

Om ca en halvtimme sticker jag iväg till gymmet och möter upp en hel hög med tjejer som har planerat in ett Combatpass klockan 19.00.
Idag börjar också vårat 2 dagar långa höstlov. Trumvirvel !
Hade små spontana planer på att sticka till Sthlm med Natta imrn , hehe. Man skall aldrig säga aldrig!



Så här bjussar jag på en bild från en av sommaren 2010:s bästa utekväll.


See you soon!

Om ni varit uppmärksamma ni som ännu kikar in på den här bloggen så kan ni kanske se att jag gjort lite förändringar med layouten under dagen. Mycket finns kvar att göras men under en snar framtid så kommer jag återuppta den här sidan och börja blogga på den här bloggadressen.

Ber redan nu om ursäkt för att mitt bloggande kommer vara väldigt dåligt under de dagar som jag fixar med nya designen men när det är klart så hoppas jag på att vi kommer få en ny och trevlig start igen , så sluta inte följa mig. Tack ! :)

Kommer också kicka igån en frågestund här så fort som allt är klart eftersom jag utlovade den för ett bra tag sedan nu. Så under tiden kan ni ju ladda upp era förråd med intressanta frågor att ställa mig.
Så see you soon vänner !


RSS 2.0