The river flows in you

Jag har inte slupit in på Bloggen tidigare idag. Har tydligen varit något fel på sidan ?!
Hursom helst så har den här dagen varit super jobbig. Vaknade klockan 7 och drog iväg till simhallen för dag 2. Har verkligen kämpat för att hänga med med finskan idag. En massa folk ar kommit och pratat deras värsta finska och jag har stått som ett frågetecken och försökt få dem att förklara på ett lättare sätt. Det gick väl bra till slut men hoh , visste nog inte vad jag skulle göra ibland. Nåjaa klarade mig iaf och sitter nu och faller snart över datorn pga trötthet. Skall sova såå länge imorgon.

 

Slapp kläder och håret ihopkastat i en knut. Det är precis så jag känner mig nu!Det här är nog inte någon riktigt bra dag måste jag säga.


Simhallen

Fick mig ett Gott skratt när jag läste denna kommentaren ! :D
Som vanligt när det gäller Mia! (;


"si på faan du har blogg :D o lika smart som vanlit sir ja ;)

kaffe nån dag?"

Men joodu självklart ska vi på kaffe nån dag ! Vi har brutit vår tradition nu så vi måte göra en ändring på de GENAST !


Har varit i simhallen sedan klockan 4 idag. Så efter skolan for jag in till stan köpte ett par skor och sedan simhallen .  Har aningen huvudvärk nu efter att ha koncentrerat sig på tidtagarklockor och iaf försökt räkna till 1500 meter + alla trummor och visslingar genom stafetten! Hoh skönt med sömn blir det nu iaf! (;

8.50 skall jag vara tillbaka i simhallen imorgon och slipper förhoppningsvis därifrån ganska snabbt! 

Lugnt fredagkväll blev det iaf men det här får räcka för idag.

Night Night!




I´m Going To Bed With A Big Smile On My Face!

What a day!

Allt har verkligen varit mot mig idag! Måste vara min otursdag eller nåt? ;o
Det såg ljust ut på morgonen ända fram tills jag kom hem !
Till att börja med så: 
 - Lyckades jag på nåt jvla vis picka mitt finger i ögat så tårarna rann , mascaran ut över halva ansiktet och en mamma och pappa som gapskrattar åt mig.
Sedan fortsatte det med att:
- Halva bokhyllan faller ut när jag städar.
Jag skall hämta något att dricka åt mig och:
- Jag går in i dörren som jag tydligen inte såg ?!
- Häller hälften av juicen över mig (y)

En sjukt fantastisk dag , jag kan inget annat än le !

Be strong ! Sjöng Brad Paisley just från Spotify hehe Perfect! :D

Men jag måste säga att trots dessa motgångar idag så är jag världens lyckligaste människa ! Hihi ! ♥


För att vara lycklig krävs tre ting:

Något att göra,


Något att hoppas på,


Någon att älska!  ♥


                                                                                   Oswald Chambers




280110

Känner mig riktigt aktiv idag faktist. Var nog nära att lämna hem idag också men kämpade nu mig iväg till skolan ändå! Riktigt skön skoldag blev det och när jag slutade for jag in till stan och mötte Jenny som jag inte träffat på såååå länge så vi hade minsann massor att prata om !
Vi kom iaf fram till att vi kanske skall börja gymma tillsammans som på gamla dagar när vi simmade tillsammans !  Det skulle bli superkul ! (;

Har också funderat om jag skulle flytta bloggen tillbax till Glife?! Måste fundera lite på det..

Nu One Tree Hill! :)



Eftersom jag är så dålig på att ta nya bilder får vi vara nöjda med gamla!


....

Fick ett samtal idag och det blev fixat så att jag skall spendera min helg i simhallen. Ungdoms FM går av stapeln den 29.1 och håller på till 31.1. Det kommer bli riktigt kul tror jag. Då får man ju åtminstone träffa alla från Vasa Simsällskap igen som man inte sett så mycket av nu på ca ett halvår så det blir super kul. Skall inte bara chilla där utan det blir nog att göra nytta också. Nytta med nöje (y) ;D  Hur som helst så skall jag ta tider och såna grejjer , känna mig vääldigt viktig.(;

Ser faktist fram emot detta!

Läste just genom min gamla blogg som jag hade på Glife och ojj vad det är roligt att se vad man sysslade med. Hittade lite roliga bilder också. Bloggar måste ju vara världens bösta uppfinning typ ? :D



Villavslutning för 2 år sedan !


Lata dagar

Är stolt över mig själv nu ! Kollade mitt livs första One Tree Hill avsnitt igår och mer är på gång idag!! :D Snart är jag helt såld för den serien också som alla andra!
Är hemma ännu idag och latar mig, har kollat massor med avsnitt Melrose Place och drar på mig täcke efter täcke eftersom ingen är hemma och eldar och jag skall inte göra ett försök att bränna ner huset!
Skall iaf fortsätta dagen under täcket och se om jag orkar upp till skolan imrn!


Sjuk

Då är jag hemma från skolan också!  Okej jag var två timmar där men sen orkade jag verkligen inte längre. Skrev en textförståelse i engelska sedan hämtade pappa mig. Mitt huvud sprängs snart och jag fryser som nån galning , skulle sitta fint med någon som värmde mig nu! Vågar inte mäta feber!

 


Nu dyker nog jag ner i sängen och sover bort resten av dagen!


Live To Win...

Riktigt skön skoldag var det. hade 3 ordentliga timmar och resten var bara slappt! Har suttit och käkat Chili nötter i massor nu så snart rullar jag fram . Men så får det vara ibland också ! (:

Ikväll blir det att plugga typ 25 filosofer utantill , fantastiskt kul ! :o Det är bara att se det positivt och alltid hoppas man har någon nytta av det en vacker dag! ( haha Cessi där fick du din vackra dag igen ! ) ;) Skall iaf göra det bästa av situationen och tända mysbelysningen i rummet , ha på gulliga låtar och sist men inte minst ..... Plugga !

...Kiss!



240110

Har slappat så gott osm hela dagen idag. Men mitt fantastiskt strålande humör sitter ännu kvar !
Var ut en sväng med Sibel men jag fick vända om ganska snabbt eftersom jag hade så hala skor så jag var på väg att flyga på näsan flera gånger. Nu har dummisen tassat upp till mig också så snart sitter hon och gnäller när hon inte slipper ner. 
Skall börja lära henne trafikvett också! dedär med att gå på vänster sida har inte riktigt klickat för henne ännu! 

Nåjaa snart EN ANNAN DEL AV KÖPING skall skratta åt Tobbe så att tårarna rinner  ! :D

Pussar & Kramar


Sunday

Usch jag är nog inte den piggaste människan just nu ! Hade tänkt sova ut ordentligt idag men nej så blev det ju inte. Täppt näsa som bara den , slut i kroppen och allmännt hängig. Jag får fasen inte bli sjuk nu!
Har haft 4 täcken på mig inatt så jag inte skall frysa. Brr , shit jag hatar vintern. Sommar , sol och värme låter otroligt lockande!

Hade en super härlig kväll igår med film och mys , perfect. ♥



Lördag

Verkligen lyckad kväll igår. Först mat vid Fransmanni där Cessi , Rosanna och jag pratade massor. Efter det drog vi vidare med trevligt folk.  Nice Nice ! Kom hem ganska tidigt så man skulle hinna sova lite också och inte behöver sova bort heeela lördagen. 
Idag kommer ju Anton hem också + att jag tror jag får gömma mig för Anna som varit i solen i en vecka. Jag vågar nog inte visa min bleka vinterhud till henne nu ! ;D
I´m so excited! :)




Syster & Bror






Ojj vad det är kul att kolla bilder från när jag ännu var blond!


Fredag

Skall börja fredagskvällen med mat med Cecilia , Rosanna och Rebecca! Sedan får vi se vad vi gör. Nu skall jag hitta nåt att ta på mig och sedan hoppa i bilen och dra iväg mot stan.
Den här helgen skall bli perfekt! :)
Ha en super bra kväll det tänker iallafall jag ha!
Min fina bror kommer hem ikväll också så honom får man träffa igen efter 2 långa veckor! :)





Bjuder på en gaammal bild nu!


Sibel






Har suttit och busat med Sibel nu. Hon är nog inte en hund!

Nu tar jag natten , Night night !


..

..Har varit på en joggingrunda i minus 20.3 grader..  Riktigt nice.:) Nu blir det varm oboy !

 


Cessi

Jag har nog världens knäppaste kompis! :D

Allt börjar med att vi gör en deal att inte pratar med varandra. Så konversationen ser ut såhäär!

Cessi säger: ...
Marielle säger: .....

osv.

Efter ett tag skickar hon länkar till det här.

I can´t live

Why don´t you talk to me?  Sämsta låten jag hört på länge annars !

När hon skickat dehär håller jag på att falla av stolen av skratt




Man I´m serious

Då får jag denna!

Dedär är en rätt vanlig konversation med henne. Men världsbäst är hon nog ändå! ;D


Hermés Spring 2010

 



 


Hoh..

Ååh vilken händelserik dag det var igår. Slutade skolan 15.00 och drog genast in till stan med Cecci . När vi hade trippat omkring i Makuuni ett bra tag och försökt hitta filmerna vi skulle se gick vi och åt med Ida och Oski. Sen fjollade vi vidare och fortsatte jakten på filmer som till slut blev resultatet L.A Gigolo och The Shawshank Redemption.

Kom hem lite före tolv och började plugga finska ord men det slutade med att jag kastade boken i golvet och lyssnade på musik tills jag somnade. Så skönt att somna till musik !! 

Är hemma idag eftersom jag är helt död av antagligen för lite sömn. Skulle ha åtgärdat det bara inte Cessi skulle ringt och väckt mig vrålandes i andra änden : " Var faan är duu?? Säg int att du också e hemma!!!! "
Satt och skrattade åt henne en stund innan hon gick på lektion och nu skall jag göra en undersökning som jag lovade henne att jag skulle göra!





Emma Watson for Burberry


Jobbig Tisdag

Jaah nu har min dator anlänt och shit jag diggar den , haha :D
Så nu har jag fått tillbaka Spotify också!


Drog ut på en joggingrunda som var otroligt skön. Så härligt att bara vara i egna tankar och lyssna på musik och inte behöva stressa över en massa läxor och skit.
Men när jag kom hem började stormen. Skulle ta tag i finska läxan som var helt hopplös , fick ju hjärnblödning på den ! Skulle ha behövt stresskulor för fler när jag höll på med den! ÅÅhh jag blir arg bara jag tänker på det så nu skippar vi det!

Skall njuta av kvällen nu. Imrn Filmkväll det blir ju mysigt ! :)

 

 


Just nu!

Jag kan inte beskriva den känslan jag har just nu! Den är så obeskrivligt bra.
Just nu kan jag gå och skratta hela dagen och bara vara på bra humör. Allt är så härligt.
Just nu känns det som att inget problem i världen är för svårt för att lösas. År 2010 skulle inte kunnat börja bättre än såhär och jag tror det här året kommer bli det bästa hittills !
Alla jobbiga och tråkiga minnen från tidigare är som bortspolade , just nu ser jag bara ljust på allt!







Denna bild får beskriva glädjen!  ♥



:)

Yippii I en annan del av Köping kommer ikväll då , det bara måste man ju kolla. (;

Har bara latat mig idag och redigerat bilder.
Usch vad jag OGILLAR söndagar. Helgerna går så otroligt snabbt man hinner ju inte med över huvudtaget!
Skidning står på gymnastikprogrammet imrn då , inte riktigt så taggad men det går väl bra.

Night Night på er !



170110



Känner för att kolla Pearl Harbor nu !


Lördag

Efter många om och men så hamnade Cessi , Cecci , Emma , Jontta ,  Tony och jag i pulkpacken vid ruinerna. Efter att vi pulkat och dränkt varandra i snö for vi därifrån som snögubbar , men galet kul hade vi.
Nu sitter Cessi , Rosanna , Icka och jag hos Cessi och vi skall väl snart göra något! :)

Dagens låt !




Happy

Slutade 20 över 1 och for genast till Simhallen. tränade till halv 4 och for hem.
Försöker nu hitta motivation att plugga men det går lite sämre.
Den här veckan har annars gått galet snabbt! Tänk att det redan är fredag imorgon. Vips är vi framme vid sportlovet -> påsklovet --> SOMMARLOVET !!

På senaste tiden har jag verkligen varit på ett strålande humör vilket gör att dagarna går ännu snabbare och är ännu roligare. Ååh vad jag gillar allt som händer nu!

Bildbrist.



Taylor Cole


...

Sjuukt alltså vad skönt det var att träna idag ! Var först en stund i gymmet sedan gick jag och simmade , blev lite på 1 km så riktigt passligt. Jag hann till och men vara och hälsa på min gamla simgrupp , vilka träningar di har hoho. Men nu har jag kommit igång verkligen så imrn blir det simhallen när jag slutar skolan också vilket jag gör 20 över 1!

Nu blir det att plugga lite som jag inte fått gjort tidigare idag.

Jag tycker man får lite tränings känsla av denhär låten därför fick den vara med idag! (;



Två Ljus i Fönstret

Var och kollade Två ljus i Fönstret idag från skolan. Egentligen var det väl en helt okej föreställning men njaaa teater är nog inte riktigt min grej! Varför är allt så överdrivet? Di sysslar ju inte med något annat än att skrika så inte riktigt min favorit !


Drar iväg till Simhallen och tränar idag wohoo ! (:




Såå gullig video!!


Ny header

Cessi har fixat en ny header åt mig så tack tack tack för det ! (;
Jag kommer just hem från skidspåret också. Och shit inte kom jag ihåg att det var sådär tungt! Men oj så skönt ändå. Det var minus 12 grader så kinderna och halsen var nog inte riktigt med men men! (: Lätt att jag skall ut i spåret snart igen !

Nu sitter jag och myser med varm kakao och SOLO!


In the Army now


Den här låten tillägnar vi Anton som drog in i armen idag. Haha måste nog säga att onda jag sitter med ett litet retsamt leende på läpparna men men det är vad systrar är till för. :D










Hade gymnastik i skolan första gången på ett halvår idag och shit vad roligt det var verkligen. Kalla mig galen men jag tyckte det var roligt! (;
Mitt positiva humör håller i sig ännu och det tänker jag toppa med att kolla Never Back Down ikväll !






hej hej söndag

Är på ett strålande humör idag. Har trippat runt i huset och bara skrattat och varit jätte glad.
Gick ut och gå med Anton , Anna och Sibel och vilket vackert väder det var ute. Solen skiner och så skönt när det blir sådär härligt kallt på kinderna.
Oj oj vad positiv jag är idag , yippii ! :D







Det blev The Hills Soundtrack idag!



Och en gullig låt från Ice Princess!


090110

Anton är påväg hit nu sista gången innan han drar till milin. På måndag far han så då blir det nog lite sorglit måste jag säga. Dessutom har jag två historia kurser att klara av denhär perioden och då skulle han verkligen va bra att ha här hemma. Han kan typ allt om historia och det var lite sämre på den fronten för mig ! Men det skall väl gå ändå.

Jag tänkte slänga in en låt som påminner mig om Anton nu och den första som dyker upp i huvudet så är Owl City - Fireflies men den har jag haft här en gång förr så det fick bli den här istället.



Bara för att basen i hans bil alltid slår på när vi lägger på denhär låten! (;
(basen fungerar inte riktigt som den ska nu när det är så kallt ute så det tar ett tag innan den går igång)

+


Den här för att det är en så galet sjuk låt och vi sitter alltid och skrattar åt den! ;D




Lördag

När jag vaknade i mårse så snurrade Lifehouse låten You And Me i huvet! Så det blev snabba tag till datorn och lyssna på den. Jag måste säga att Lifehouse har sjukt bra låtar.



You And Me





Den här är också rätt gullig !

Hoppar in i duschen nu och gör mig klar för lördagen ! :)


Kiruna

Helt sjukt att det kan vara så kallt! När man väl fått snön på marken skall temperaturen gå och sjunka till - 50 så det är i princip lika med noll att snön är på marken man vågar ändå inte sticka ut fötterna utanför dörren. Nej nu får temperaturen stiga!

Har sovt så otroligt dåligt hela natten. Dessutom kan jag lova att det spökar hos oss!
Hur som helst så började allt med att jag gick och sova I TID igårkväll men när jag släckt lampan och skulle sova så vred och vände jag på mig , ja jag vet inte hur länge. ?! Mitt batteri hade fest och knäppte som bara den så när jag väl hade somnat så vaknar jag stup i kvarten av att dendär skiten knäpper! Till på köpet var det fullmåne.
Jag hann gå igenom halva mitt liv igår när jag låg och tänkte också. Det är sjukt vad tankarna snurrar när man som mest vill att dom skall försvinna!

Kom att tänka på Cessis och mitt dubbelbröllop igår så ni kan tänka er hur min hjärna var i drömmarnas värld! (;


Sista dagen på lovet

Pratade just med Cessi och Icka i telefonen så vi fick byta lite nyheter hit o dit.
Uusch jag vill vill VILL INTE att jullovet redan skall vara slut. Det har varit så skönt att bara slappa hela dagarna. Dessutom har jag inte hunnit med allt som ja borde ha hunnit med heller , vilket känns lite sådär halvsnopet. Men man får ta tag i det nu istället då , möjligheterna försvinner ju inte bara för att skolan börjar förståss.

Nu skall jag kolla lite Melrose Place tror jag och försöka få stopp på allt som snurrar i huvudet!


Love

Har suttit och tänkt , tänkt och tänkt till 1000 ikväll. Dessutom har jag klottrat ner massa sidor med text om allt och inget. Ibland kand et vara skönt att bara sitta och skriva , att få ut tankar som snurrar och man tror huvet skall gå sönder av allt som finns där.
Jag skall inte överbelasta blogg.se med min tankar nu men.




Just när jag satt och tänkte att inte den här låten passade in här så insåg jag hur mycket den egentligen tilltalar mig så den blev perfekt!


Misstänkt mord på Finlandsfärja i natt

En misstänkt man anhållen

Vittnen såg när en man blev kastad överbord på en Finlandsfärja i natt.

Polisen rubricerar det som mord.

När färjan anlände till Stockholms hamn greps en finländsk 39-årig man.

Under natten fick Sjöräddningscentralen ett larm om att en man fallit överbord från Viking Lines färja Mariella.

En passagerare berättade att han sett någon kasta en annan man överbord

(Aftonbladet)

Fyy sjutton , man vågar ju snart inte åka med båt över till Sverige längre!
När Cessi och jag var till Stockholm på höstlovet var det en tjej som blev våldtagen på båten ! Hon hade sprungit in till en wc hytt för att vänta på att mannen som följde henne skulle försvinna. Olyckligtvis hade mannen kommit in efter henne til toaletten och gömt sig. När tjejen öppnade dörren och trodde att faran var över så kom mannen på henne.
Varför finns det såna sjuka människor???


...

Nu har folket åkt hem. Jätte kul att träffa dem , vi kom fram till att det åtminstone är ett halvår sedan vi träffades senast!
Vi har suttit och funderat på allt möjligt och var också en stund och kollade film till lokalen. Tyvärr blev det inga bilder idag heller.

Nu har jag suttit och haft en väldigt intressant diskussion med pappa! Vi kom inte riktit fram till något vettigt men nåjaa !

Köpte en style foundation idag vid frissan så hoppas mitt hår blir friskare nu!
Det står iaf att det skall stärka håret , ge glans och bevara hårfärgen så nu är det upp till bevis!


050110

Snart borde tjejerna vara här och vi skall fixa Tortillas och sådant smått och gott.
Om di slipper fram på vägen vill säga. Det bara vräker ner snö här så vi är bokstavligen snart insnöade! Pappa har plogat jag vet inte hur många gånger idag!?

Skall göra mamma fin till en julfest också!  (y)


God Morgon



Dagens låt blev denna av flera olika orsaker!


Äntligen skall jag fara och friska upp mitt hår. Det har varit katastrof så länge nu , riktigt torrt och hopplöst men snart far jag iväg och fixar det.! YES

Blir kanske en snabb runda på stan också?! Har lite saker jag borde köpa.


Clothes





Jag gillar verkligen vårens mode!


040110




Usch snart har hela jullovet gått och man måste börja kämpa i skolan igen. Tänker tillbaka på när sommarlovet tog slut. Allt var så nytt då och man trodde ju aldrig att dagarna skulle gå så man slapp till julen. Det visade sig gå ganska snabbt. Tänk alla nya människor man träffat och allt nytt man fått vara med om.
Nu är en ny termin och ett nytt år framför oss och det skall vi göra till något bra. Jag tror faktist inte att det kommer ta så lång tid före vi sitter där på vårfesten och sommarlovet börjar igen! :)


Haha denhär videon är så otroligt gullig!

                        

Fotbolls söndag

Har suttit och kollat West Ham - Arsenal med Cessi och herregud ändå vad roligt vi hade! Har funderat på att vi två skulle vara perfekta sportkommentatorer och att vi skulle ta fotbollen till en helt ny nivå! :D

Vi har också kommit fram till att vissa borde lära sig spela fotboll och inte bara ligga och fjanta sig på planen! 





Valon Behrami


The Gang

Nu har vi fått det bestämt! "The Gang" återförenas den 5.1.2010 fantastiskt! :D
Så galet kul kommer vi ha , vi skall ta igen allt och bara snacka en massa skit! Det brukar oftast bli så när vi träffas!




Bilden är från förra året nångång kanske!?



Fick bilderna av Camilla!


:)

Huvudvärk som bara den nu! Fyyusch för det.
Denhär dagen har minst sagt varit underlig...    Så jag undrar om många timmars nattsömn är den bästa lösningen?!  Har iaf varit med Cessi idag igen i princip hela dagen. Vi var och kollade Luftslottet som sprängdes med Raffa också. Den får väl betyget godkänd. Lite utdragen på sina ställen men riktigt bra nog.
Och har man sett de två föregående så skall man nog se avslutningen!




Kvällens låt blev denna!





Denhär låten kommer nu för alltid påminna mig om en speciell person ! (:

God natt på er <3



2010

VÄLKOMMEN 2010

Gick och sova klockan 8 igår och vaknade 15 timmar senare så nu är jag fullt utvilad äntligen !
Igår var jag och städade upp vid Södra vallgrunds lokal där ett gäng hade firat nyår och fyfan vad skit de var där. Golvet kladdade som bara den och vi skrubbade nog ett x antal timmmar innan det var rent.
Var och tryckte i mig en hamburgare till COMPASS också. 
Idag drar jag in till smesby och så får vi se vad vi gör där då. Hade nog planer på att fara till stan en stund också men var lite för lat för det.
Kanske det blir att hyra en filme eller nåt.



RSS 2.0