Den här dagen har jag väntat på i exakt 8 veckor och 2 dagar !


Hold me down

I'm a balloon

And I'll fly away

If you don't

Hold me down

I'm a balloon

And I wanna stay





Tisdag

börjar egentligen inte jobba förrän om en timme men tänkte så småningom börja dra iväg mot stranden för att kolla läget.
Man blir ju så himla glad när solen skiner för fullt. Hoppas vädret håller i sig hela veckan.




Nu sticker jag iväg och lär ungarna simma! ;)

adiós

Lekledare

Imorgon börjar jag jobba. Skall för den tredje sommaren vara Lekledare för Folkhlsans simskola i Södra och Norra Vallgrund.
Det kommer bli super kul , för det är så himla kul att lyssna på barnens alla funderingar och glädjen i deras ögon när de till slut lyckas göra allt som krävs för att få simmärket de kämpat för i de här 2 veckorna.
Det är så roligt att få vara med och hjälpa barnen att lära dem simma och hjälpa dem att bli "vän" med vattnet. Simningen har haft en så stor betydelse i mitt liv så nu är det så fantastiskt att få dela med mig av det som jag brinner för till dessa barn.  Så nu skall vi snart kicka igång 2 veckors trevligt arbete.

God Natt

Min midsommar 2010 i bilder

Tillsammans med mina vänner firade jag en midsommar som sent kommer att glömmas bort. Tack för en underbar helg.




























Dancelife

Nu blir det Kenny Wormald för hela slanten för här skall kollas Dancelife!


Är lite sådär smått kär i denna låten



Michelle Branch - You Get Me


26 juni

Orkar inte alls skriva något långt inlägg nu. Men har iaf haft en super bra midsommar men är trött som bara den så inatt blir det en törnrosa sömn!
Är på villan och har haft mina favorittjejer Lycke och Lina på besök ikväll också. :)

Men berättar mer imrn nu natten.

Night Night

Sköna sommardagar

Det är SÅHÄR vi vill att alla sommardagar skall se ut ! Vädret har varit helt fantastiskt och det har varit så himla skönt att vara på stranden precis hela dagen med fina människor.
Har bränt mig på axlarna och i ansiktet men det är sådant som händer.

Nu skall man då börja ladda upp inför morgondagen som kommer bli kanon. De har lovat fint väder hela helgen så kan det bli bättre? ;)


Återförening

Jag har haft det super bra med mina fina vänner från Vikinga. Igår när tjejerna kom hit fick jag en Volleyboll som genast skulle användas. Vi packade oss iväg till stranden och spelade några rundor.
När vi kom hem igen så kollade vi Beck
I Stormens Öga och sedan snackade vi inpå småtimmarna.
I morse hämtade Victor oss och förde Evis och mig hem till henne. Därifrån igen traskade vi iväg till Paradise stranden där vi hittade trevligt folk. Så det blev alltså en dag på stranden med
beachvolley och stekning i solen.
Nu kommer jag precis in efter att ha suttit vid Bullerås och diskuterat med Viktoria. Vi kom på en massa sjuka grejer som vi varit med om när vi var små. Har förlängt livet med minst 10 år ikväll ! :D Dessutom har vi gjort hela byn hörselskadade eftersom vi vrålat som galningar åt en massa ormar som legat på vägen ! USCH !












God morgon

För att inte sova bort hela sommarlovet har jag nu infört väckning klockan 10.00 varje morgon. Riktigt fiffigt tycker jag ! (;
Nåjaa nu tänkte jag brumma iväg till stranden för att inta lite sol tills mina vänner från vikinga kommer. Det är nämligen så att idag kommer Camilla , Sofie och Evis till mig för att catcha up. Man ses ju så himla sällan nu när alla är utspridda i olika skolor , tyvärr.


Break of Dawn

Har idag agerat målare och målat från morgon till kväll på kusins hus tillsammans med Faster , Fammo och Sofia. Var på lunchpaus till Cafe Compass och sedan på glass till fammo.
När jag kom hem var jag rätt slut så jag for och kopplade av till pappas båthus , lyssnade på musik och tänkte i takt med vågorna. Väl hemma igen bänkade jag mig framför tv:n för att kolla Spaniens match men nu dissade jag den sålänge som ställningen står 1-0 till Spain!


Den här spelades på repeat x-antal gånger

Tillbaks till ruta 1

Oj nej oj nej oj neej! Vad har jag ställt till med ? Skall och leka husmålare imrn och här kryper jag på alla fyra för att komma framåt. Det kan fasen inte vara tillåtet att vara såhär sjuk i musklerna?!

Nåja vi får hoppas på att det sker något under inatt. Inte skall vi tänka negativt bara för lite muskelvärk inte , heh ! :D


Halvamara avklarad!

Kände att jag behövde ut på en jogging runda idag så styrde iväg mot båthamnen som är 10 km bort. Planen var den att mamam skulle hämta upp mig där men när jag hade sprungit dit så kände jag bara att nej attans detta är alltför kort , måste förtsätta!
Så jag meddelade mamma att jag springer tills jag faller ihop. Anledningen till att jag orkade springa lite till var nog den att jag redan från början hade tänkt att oj vad jag skulle vara duktig om jag klarade en halvmara , och har jag bestämt mig så finns det ingen stoppknapp. 15 km från start tänkte nog benen vika sig dubbelt , i ögonen såg jag bara soffan som väntade men tro det eller ej ända hem kom jag ! Så 21 km spring i benen är inte illa.
Nu värker muskler som jag inte trodde fanns så det blir nog att gå i bastun och mjuka upp sig nu.



Bröllopet

Fastän jag lovade mig själv att lägga mig tidigt igår så låg jag vaken --> lääänge för att kolla på det kungliga bröllopet. Kunde liksom inte slita mig från alla fina klänningar och tiaror.  Somnade dock innan det var dags att skära tårtan och missade också Daniels fina tal till Victoria , men det har jag nu kollat från Aftonbladets hemsida.


Madde hade så himla vacker klänning.
(bilder från aftonbladet & Expressen )

19 juni

Nej vet ni vad. Jag är så himla trött nu så det är inte sant. Blev ca 1 timmes sömn inatt så nu pallar jag inte längre. Kommer nog snart dyka ner i sängen och såva GOTT!
Har kört lite bil med Ante ante idag också och det gick så sjuttons bra så tänker nästan tvinga honom göra provet så att han får övningsköra med mig när det är dags för det haha :D Jag hade både mamma och pappa på som passagerare också bara så att jag skulle få visa hur duktig jag blivit ! :D
Anton är alltid så lugn och förklarar så bra hur man skall göra därför är det så lätt att köra med honom. Så nu är typ gräsmattan sönderkörd vilket betyder att mamma är mindre glad hehe !

Night night

Can't Stop Love - Darin


It's gonna rain , rain , rain

Just nu känner jag mig som en 80 tals - / Country brud men whatever.
Skall snart ut och fira fredag i detta spöregn. Varför måste det alltid regna på helgen ?




Skjortan fyndade jag på Carlings för 14.95 igår. ( fortfarande ingen kamera så ingen tydligare bild på fyndet ännu )

Fick ett samtal

Telefonen ringde och jag kämpade mig upp från frukostbordet och svarade:

Westerlund Marielle

Någon: 
Hei pläpläplä (snackar massa på finska , jag hänger inte med på ett enda ord för han snackade så himla snabbt men lät ändå gubben snacka på en bra stund)
Jag: Öööhm pratar du svenska ?
Gubben: Jah nej prata inte tillräcklig svenska jo hej då , tuuut tuuut tuuut  ...

Jag blir så bitter , måste väl inte smälla på luren så snabbt heller ?!

18.6.2010

Ååh jag är så kär i den här låten. Hittade den nyss med Cessi och jag låg bara och sprattlade på golvet när första tonen ljöd ur högtalarna , sedan skulle jag ha kunnat börja gråta när jag blev så glad över att jag hittade ett sånt guldkorn ! :D




'

Idag har jag hunnit med mycket. Började dagen med att åka ut till villan med pappa för att spika på bryggan sedan ringde fammo och sa att hon köpt jordgubbar och grädde så då skyndade jag mig snabbt iväg dit och åt upp en hel ask för mig själv.
Sedan packade jag ihop lite stuff och hoppade på mopon och körde iväg till Camilla. Därifrån sen så for vi en sväng till stan för att köpa ett par jeans åt henne , men hon hittade nog inget det var istället jag som köpte två tröjor , kan visa senare kanske. Glömde kameran hos
Camilla så. I stan träffade vi också Evis och Pjufi som troligtvis är påväg till skären nästa vecka ! (y) :D
Nu är Cessi hos mig och vi skall kolla en ny dans film så småningom.
Turn the beat around.

Ciao



'

HELVETTTTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! :@

Spanien - Schweiz

Det närmar sig Game time. Nu jäklar är vi taggade till 1000 inför Spanien - Schweiz!


16 juni

Har legat vid båthuset på en brygga nu sedan klockan 11. Men det blev så kallt så blev tvungen att leta mig hemåt. Men oj så skönt det varit. Jag brukar alltid tänka sådär att ååh vad härligt det skulle vara att ha ett sommarställe på nån mysig liten holme , lite så som i Skärgårdsdoktorn , vet ni ?! ;) 
Men idag slog det mig att varför fan drömmer jag om det när jag själv bor på just ett sånt ställe ! :D
På sommaren är det nog så otroligt härligt här. Nu har semesterfolket börjat komma också så det blir lite mer rörelse men ändå så himla lugnt. När man åker upp till butiken så går det heta diskussioner mellan bys borna och svenskarna som kommit hit för sommaren. Ja så länge som det är bra väder så är det så himla mysigt här ! :D


'


Uppe med tuppen

Vaknade redan klockan 07.00 i morse , helt av mig själv ! :o Befinner mig nog i chock ännu ! :D
Nåja tur är väl det , för det kommer bli en strålande dag. Kommer troligtvis befinna mig på stranden hela dagen , äntligen!

Pappa kom och frågade mig om jag ville testa köra bil idag ockå. Vi har en rätt stor fotbollsplan här på gården så där har Anton "övningskört" i början innan bilskolan och nu är det min tur att vänja mig med
koppling , broms, gas , växel och allt vad det nu finns , på denna gräsplätt. Frågade nog pappa om han hade dödslängtan när han ville testköra med mig , haha. :D
Nåja när jag nu fått ordning på var allt fanns så var det dags att köra iväg , vilket gick åt H*L*E*E ! Går ju inte att hålla in koppling , gasa , släppa koppling och allt på samma gång !!! Men när jag fattade att trycka ner hälen i mattan medans jag gjorde allt det här så gick allt myyycke bättre , så nu kan jag både backa och köra framåt, stora framsteg , haha :D Så det känns nog som att jag kommer få körkortet till slut ! ;)


Missing you

Tänk hur otroligt snabbt allting kan ändras. Ena dagen kan du knappt hålla dig tills du får berätta om hur din dag varit och att du får höra det samma från den andra. Andra dagen är allt som bortblåst. Allt som varit finns inte längre kvar. Du vet inte ens vem personen är..

När du inte riktigt fått chansen att berätta hur otroligt mycket man uppskattat allt den här personen gjort för dig innan det är för sent. Det är försent på grund av att man inte fattat vad man hade innan man blivit av med det.

Lovar att alltid finnas där , fastän det blivit som det är för ingen förstår så bra som du ,
det kan jag lova här och nu.

Vi skulle ju alltid vara vänner ?!


How to lose a guy in 10 days

Usch alltså jag har blivit helt kär i just den scenen i How to lose a guy in 10 days när Andie & Ben far ut och kör motorcykeln. Alltså först sitter man med värsta största leendet sedan sitter man och gråter för det är så himla fint och sedan sitter man och funderar att tänk om det hände just en själv. Åååh vad jag älskar det !


Elfenbenskusten-Portugal

Just nu är det fotboll som gäller hemma hos familjen Westerlund. Pappa ligger i vardagsrummet och jag ligger i min säng och kollar , mamma hon springer runt och säger att hon inte fattar hur man orkar se på en så fånig sport. ;)

Hade tänkt åka och kolla på SATC 2 idag men nej ändrade planer. Stuck in SV ikväll , fuck I hate this place!

Har för övrigt spenderat hela dagen tillsammans med
Faster och Fammo. Vi har målat fammos hus och varit på mat till Arken. Hatar att det skall blåsa så himla mycket men någon slags sol har jag nog fått på mig för det hettar som bara den i facet.



Joggingrunda

Varför blir jag så himla lat på sommaren ? Har absolut inte gjort något i träningsväg på heeela sommarlovet , hehe. Hur som helst så skall jag nog bryta den trenden just precis NU. På med löparskorna och ut i regnet! Förresten regnar det ens? Kanske jag klarar mig undan. Får hoppas att regnet inte hinner ikapp mig isåfall , springer ju så himla hårt ! (;


'


Villan med pappa

Har varit med pappa till villan och börjat bygga en brygga. Det har blivit en tradition att alltid när det skall byggas en ny brygga , veranda eller liknande så gör pappa och jag det tillsammans , så har det varit så länge som jag kan minnas. Och tro mig det har blivit en hel del byggande genom åren eftersom pappa är tokig i stora bryggor och verandor. Var också snabbt och kollade genom näten och en ful firre hade fastnat så inte mycket det inte.


Fammo time

Gick in till fammo för att snacka lite men när jag kom in så hade hon redan gäster men de blev så glada att se mig så de tyckte att jag måste sätta mig ner och prata och dricka kaffe tillsammans med dem! Så där satt de och berättade om minnen från förr och satt och var så glada och nöjda när de hade så fina barnbarn som hjälpte till med gräsklippning o.s.v.

När fammos vänner hade gått iväg hemåt så började vi prata om hur allt var förr i tiden. Fammo berättade om hur en kille varit super kär i henne och om en gång när han hade kommit hem till henne och satt på "frianbänken" utanför huset och faffa också kom dit , då hade fammos mamma flugit upp från stolen och ropat åt fammo ; " Neeej nu börjar de ju slåss ! ! ! "
Fammo; "Neej varför skulle de? "
Fammos mamma; " JOoo jooo de blir nog slagsmål nu, int kan du ha två killar här samtidigt"
Fammo; "Men int ha ja bjudit hit nån av dem ! "
Sedan hade fammos mamma rusat upp på vinden och gömt sig. Haha :D

Nåja sedan fortsatte storyn med att killen som var så kär i fammo hade flyttat bort och gift sig men han hade sagt att Gammal kärlek rostar aldrig. Så det ville hon nu säga till mig.

Hon berättade också om hur det var att växa upp i Dragnäsbäck när hon var liten. Om hur de lekte på "gatorna" och om hur killarna skottade bort snön från åkrarna så att de kunde dansa till en gramofon skiva!

Oj vad det lät mysigt , varför är det inte så ännu?

Haha shit jag skratta

Var påväg ut så hittar jag Sibel liggandes såhär i sin lilla säng ! :D


Rock this party


Takida



Fick tag i detta plektrumet när gitarristen i Takida slängde ut det.

Popkalaset 2010

Oj vilken dag det var igår. Helt super. NU har sommaren börjat på riktigt. Trots det super dåliga vädret vi hade så blev det en minst sagt minnesvärd och fantastisk dag.
Hoppade på bussen mot Jakobstad klockan 14.00 och var framme kring halv 4 tiden. Då gick vi i spöregnet till Subway och käkade och fixade skjuts ner till "festival området ".

 


Oliver , Cessi & Rosanna

När vi stod och väntade på Erro & Natta kom en snäll ordningsvakt och gav mig ett paraply , hihi jag måste då ha sett blöt ut ! Min engångsregnrock hade gått sönder så allt rann genom så det var nog räddaren i nöden. ! ;)



( Cecilias bild )
Jag tänker nog ta med mig Anton och åka och kolla på dessa två killar igen. Han kunde inte komma eftersom han satt fast i milin den här helgen. Så jag saknade nog dig broshan när de satt igång att spela.

Sedan var det då dags ! Darin skulle inta scenen :D Herreguuud var ju som ett litet barn på julafton medans vi stod och väntade. Och det var absolut värt att ha väntat där i spöregn och att man såg ut som en dränkt katt.Fyfan vad bra han är !







Vi hade dumpat paraplyna redan under L & M.S så vi var rätt genom blöta men fint hade vi det ändå ! ;)



Veronica Maggio





Takida
Äntligen fick jag höra Curly Sue live , vilken känsla!







Patrik Isaksson stod för kvällens bästa uppträdande. Han fick verkligen med publiken.







Popkalaset

Idag kör jag på säkert kort och lägger upp håret. Inte kul om man står och lockar håret hur länge som helst och det sedan förstörs i regnet. Nåja nu har jag laddat upp med massa Darin på spotify så nu kör vi.


Bodyguard

Just nu visar de The Bodyguard från Sub och jag kollar.
Super bra film!




be what you wanna be



Kan inte fatta att man kommer se Darin imrn. Var helt tokig i honom i lågstadiet och när hans andra konsert i Finland blev inställd fällde man ju nästan en tår ! Men nuuuu ÄNTLIGEN är han här igen ! Som jag har väntat på det här ögonblicket , hihi ! :D

Sol , vind , vatten

For iväg till stranden rätt tidigt på torsdagen och där spelade vi lite volley , simmade och stekte.







Mot kvällen for vi till Cessis villa i Sundom där vi badade bastu , simmade , grillade , spelade mölkky och hade det riktit trevligt.






















Tänkte berätta om hur mina 2 senaste dagar sett ut !

Allt började med att jag for iväg till min kära Cecilia i Smedsby där jag fick laddat telefonen. Vi bestämde oss för att ta en chill kväll och kolla film ( What happens in Vegas ). Drog iväg till Piffi för att köpa lite gott till filmen. Det här blev resultatet.



Konserverade frukter till mig och Chips till Cessi ! ;)

OBS ! Om en liten stund kommer strand inlägg + fortsättningen på den andra dagen.


Gillar värmen !


Sooommar , sommar och sol !

Nu kommer uppdateringen bli suuuper dålig men men , så är det nu när det är sommar och SOL ! :D
Har legat och chillat med folk idag på stranden och har även spelat lite beachvolley och nu skall vi tjejer snart dra ut till Sundom skärgård och ha det mysigt , bastu , grill och chill ! Så bilder och allt sådant kommer i ett senare skede.
Ha de gött. :)

great day

Det var nog inte meningen att jag skulle vakna idag. Precis allt jag har gjort har gått fel feeel feeeel ! Började med att jag skulle lägga igång en tvättmaskin. Tvättmaskinspulvret och det jag trodde var sköljmedel stod bredvid varandra så jag hällde glatt ner allt i maskinen. Det fräste nog lite underligt men ääh det kunde ju ha varit supersköljmedel haha ! :D Efter 20 minuter gick jag förbi tvättrummet och kände en bekant doft men den passade nog inte ihop med tvättmaskinen. Jag läste på "sköljmedelsflaskan" och där fan står det ju GOLVTVÄTTMEDEL ! FUUUUCK !

Sedan dog telefonen och eftersom laddaren var hos Cessi så fick jag leva utan den också ! Nåjaa hoppade på mopon och körde mot Smesby men vek in för att tanka i Replot. När jag skulle trycka igång tankapparaten startade ju fanskapet inte så där stod jag och hackade på knappen och till slut satte den igång. När jag skulle börja spruta in bensin i tanken så sprättar jag ju ner hela mig , lyckat japp japp ! 

Väl framme hos Cessi fick jag ands ut , Trodde jag... När jag skulle fälla ner foten på mopon vinkar skiten i buskarna så då fick jag börja kämpa och dra upp den. Nej nu går jag och sover , vågar iaf inte köra i trafiken mer idag! :D 



Känner mig lika blåst som den här tjejen idag ! ;)


'


'

Har varit med pappa och kollat in lite bilar idag. Och fy ändå vad underligt det var när det var MIN tur att testa förarsätet! Huh , börjar ju nästan känna sig lite gammal ! ;)



Drömbilen har ända sedan jag va liten varit en Audi " utan tak " som jag sa då! Så en vacker dag skall jag nog glida runt i en sån ! Men tills dess blir det väl nog att nöja sig med en lite sämre , måste ju räkna med att jag kommer köra in i x-antal buskar och skit först också !


EBS

Man vet ju aldrig hur sina planer ändras men så som jag planerat nu eller egentligen planerat i ett års tid redan så tänker jag sticka iväg på en Bartender utbildning till Kos nästa sommar. Har alltid sagt att jag vill pröva på att vara bartender någon gång så då är det ju dumt att bara lägga det åt sidan. Så mamma och pappa får skratta hur mycket de vill åt mina drömmar men det här skall jag göra för mig! Jag tycker att jag är värd det ! :)


Vill bara bort !

Ibland känns det faktist som att man sitter inlåst innanför murar när man bor så långt borta från alla sina vänner. Jag kan inte räkna alla gånger som detta ställt till det för mig på ett eller annat sätt.
Man kan ju för det första börja med att poängtera skolbytet i fyran och alla de dagar jag spenderade i bilen för att slippa till skolan. För att sedan komma in på alla miljontals timmar jag spenderade i bilen påväg till och från träningarna.
Åtminstone har jag kommit till det att jag fan aldrig kommer bo i en liten by långt utanför stan när jag för en gångs skull flyttat hemifrån. Visst har det här stället sina fina sidor också. Klart det är mysigt på sommaren när det är så lugnt och fridfullt här men mestadels så verkligen HATAR jag att bo här. Det kommer nog bli mycket lättare sedan när jag fått körkortet och kan fara och på som jag vill men just nu är jag stuck här sålänge som jag inte har skjuts. Och när jag väl fyllt 18 så tar jag nog mitt pick och pack och sticker från det här rummet. Fast hur mycket jag gillar att bo här hemma tillsammans med mamsen och papsen och nu som då Anton och att ha fammo 100 meter från sig , det är ju hur perfect som helst men det gör inte det här stället så bra så att jag skulle vara villig att stanna länge till.
Så såna som klagar på att de bor på ett dåligt ställe och har sina vänner runt hörnet skall minsann inte säga mycket. Känn först på hur det är att ha alla sina vänner 40 km från er ! Det är tungt.

Har bara kännt mig så nere ikväll så kände för att lätta på hjärtat !


'


Till stranden


God morgon!

Vaknade av ett fruktansvärt ljud i morse! Japp det regnade ! :(
Om inte vädergudarna tar och skärper sig snart blir jag seriöst förbannad! Var är solen ? Vi skulle ju till stranden idag ju. huh . Nååh kanske solen dyker upp snart , får hoppas det iaf! :)

Tänkte försöka få rummet färdigstädat idag också. Det går sakta men säkert framåt. Nu blir det frukost på sängen hihi (;



'

Körde just hem från Smesby där vi suttit vid fotbollsplan en stund. Men det blev så jäklit kallt och jag skulle som sagt köra hem ännu i den kylan ! Kände mig som en istapp , jag tror jag aldrig haft så kallt i hela mitt liv ! Hoppade iaf genast in i duschen när jag kom hem och där stod jag läääänge. Vilken härlig känsla när känseln återvänder till fingrarna och tårna ! (Y) :D



Allt går i Speed !

Trippade iväg till fammo när jag hade fått upp ögonen och där satte vi genast igång med gräsklippning , mattvättning och sist men inte minst så for vi iväg på mat till Bernys. Efter maten kände vi att vi behövde lite spänning så vi köpte varsin ÄSSÄ lott och vi båda vann varsin slant. :)
Nu vrider jag upp volymen på högtalarna och sätter igång med mera städning!

09.52

Nej i det här huset får man INTE sova. Jag har bestämt att jag inte tänker sova bort hela lovet så fastän jag inte skall upp till något speciellt så lade jag telefonlarmet att ringa klockan 10 , men här sitter jag nu och klockan är minsann inte 10 ännu. Min sötnos till hund kom in och väckte mig 09.30 , hon tyckte tydligen det fick vara färdigsovt för mig då. Så måste väl gå och busa med henne lite nu då fastän ögona inte riktigt hålls upp ännu. ! :)




'

Women wish to be loved not because they are pretty, or good, or well bred, or graceful, or intelligent, but because they are themselves.



Städa städa städa

Nu skall jag överraska mig själv och ta golvmoppen i handen och skura rummet så det bara skiner om det!

Slappa dagar + Cessis kläder !


Beck - Skarpt läge



När jag kom hem kröp jag ner under täcket och knäppte igång en Beck rulle. Det är nog fan bästa filmer som någonsin gjorts ! Har sett alla filmer hur många gånger som helst men tröttnar aldrig.
Kommer ännu ihåg första gången jag skulle kolla en Beck film. Det var Öga för Öga och gud vad rädd jag var , blundade ju halva filmen , haha. Men efter den filmen var jag fast. Jag älskar dom där filmerna.
När Skarpt precis hade släppts satt
Viktoria och jag bänkade framför tv:n och vrålade som galningar när filmen satte igång och när sedan Flickan i Jordkällaren kom så kollade vi dem om och om och om och om igen ! Oj om det ända fanns miljontals av dessa filmer. !

Sommaren är här

Gårdagen började med fest i högstadiets gymnastiksal med körsång och dimittering av studenter. 




Fin fina studenten Maria uppvaktades vid Sommarbo.



Sedan fortsatte firandet med grillning och "zumba lektion à la Erica" ;)











Och kvällen avslutades vid Hovrättsparken.



Kvällen blev otroligt lyckad och nu ser jag fram emot en lång , varm och helt super rolig sommar. ! :)

Idag:
-Invigdes glassäsongen på torget.



Söndag

Blev en jätte lyckad kväll igår , bilder kommer senare. Sov över hos Cessi och är här ännu så nu tänkte vi dra in till stan på en kaffe.



Haha förra sommaren ! :D

4.6.2010

Kryper nu ner i sängen och laddar upp inför årets händelse. Kommer bli så roligt imrn. :)

Night night ! :)

Fläskläpp hej hej och välkommen ! (y)

Skulle bara böja mig ner efter träningsbrallorna så *Pam* slår jag övreläppen i en stolkant ! Hur fan lyckas man ??? Förhoppningsvis blir inte fläskläppen stärre än så här !
Shiiiiit !


Sitter och trycker massa is mot nu , hoppas det hjälper !
jag är ett STORT KLÅP !

Run , Run for your life

Tänkte göra ett vackert avslut på denna fina fredag.

- Dra ut på en joggingrunda
- Färga håret
- Stryka klänningen
- Sova skönhetssömn!


Lillkillen är så grym ! :D


Skaka Stig Skaaka !

Imorgon den 5.6.2010 är det exakt ett år sedan Jag , Camilla & Maria pakkade väskorna och stack iväg till underbara Kos. Det går inte en dag utan att jag längtar tillbaka dit. Skulle bara vilja ligga vid den enorma poolen och gå till baren och beställa Meses specialare & äta mig fet på chocolate crepes. Skulle vilja tillbaka till hotellet där personalen kör runt i golf caddyn och säger: "tut tut".
En vacker dag skall jag nog ligga på den där stranden med de fula parasollen och lyssna på weezer- Island in the sun det är jag 100 % säker på!



























Imrn tar också Maria studenten så traditionen med något speciellt den 5.6 fortsätter. Vad händer nästa år detta datum ?

One

Pappa var så snäll och hämtade mig från skolan eftersom jag slutade redan klockan 12 , så nu ligger jag i sängen och andas in luften "sommarlov" ( Räknar inte med morgondagen eftersom det är en fest )
På samlingen var det våran klass ( 1C ) som skulle ha program och då kom Jontta på den lysande idén med en
"sväpningstävling" eftersom det närmar sig skolavslutning! ;)Så jag cyklade iväg till Piffi och köpte ett paket engångsglas! På samma gång som vi fick reda på vem som var bäst på att sväpa vatten , heh ,  fick vi också reda på vilken klass som var bäst ! Och guess whaaat ! ! 1C kammade stolt hem den segern ! :D




4 juni 2010

Den här dagen började ju bra , vaknade upp med ett stort leende på läpparna och kände mig väldigt glad att sticka iväg till skolan SISTA dagen ! Stod och väntade på att bussen skulle komma hur länge som helst och efter 15 minuters försening så kom den äntligen. Nu har jag avklarat sista bildkonsttimmen som gick på 10 minuter och som nästa skall jag fördriva tiden tills samlingen & terminens absolut SISTA lektion ! Jag säger bara det
SOMMARLOV ! :D

Nu är vi klara med uppdraget

Cessi gråter inte men mina fingrar är sönderbrända ! ;)





"Värmeskyddet sprack "  :D

OMG

Yippii yee Cessi kommer hit om ett tag , får se hur det slutar. Cessi kommer springa hem gråtandes och jag kommer ha brännsår på händerna. Håll tummarna för oss ! (y) ;)


Thursday I'm in love

Kollade en jätte gullig film igår. Den hette Sleepover. Anledningen till att jag klickade igång just den var nog den att Sean Faris var med. Han har nog minsann ett leende man smälter för ! :D







3.6.2010

Då kan man nästan säga att den sista "riktiga" skoldagen är avklarad eftersom
morgondagen ser ut ungefär så här:





2 dagar kvar . .

. . Nu kämpar vi det sista!

Bilder från dagen






Vatten pistolskrig i skolan (y)






Dagen som började i panik

Dagen började i katastrof. Hade bestämt med fammo igår att hon skulle skjutsa mig till skolan och att vi skulle starta hemifrån halv nie. Nåja i morse då hade jag klockan att ringa kvart före 6 som vanligt men har absolut inget minne av att jag skulle ha stängt av väckningen så ett tu tre så slickar Sibel mig i facet och i panik slår jag upp ögona och kollar på klockan 08.27 ! ! !
Shiiiiiiit om 3 minuter skall jag vara hos fammo. ! Det skulle inte ha varit någon panik men hon skulle och klippa sig när hon fört mig , så snabbt rusade jag upp drog på mig bikinin och jumpsuiten , raffade åt mig böckerna och maskaran och sprang som en dåre iväg över till fammo ( hon bor 100 meter från oss ) . Så det slutade iaf lyckligt och jag var bara 10 minuter sen.

I skolan vände oturen och blev till tur istället. Vi fick kolla betygen idag och jag är mer än nöjd. Finska höjdes till 7 , historian höjdes till en 8 och matten blev till en 9. :)

Efter skolan for jag in till stan och kollade lite snabbt och sedan och färga ögonbrynen så nu är dom färgade och fina.
Genast när jag kom hem lade jag mig ner i solen och efter ett tag blev jag så rastlös så det blev expedition biltvätt! Nu är jag nöjd med dagen som gått och kan nu sova gott ! ;)






'

2 skoldagar kvar + avslutningen så har vi SOMMARLOV !:D

Far iväg in till stan en snabbis och fixar ögonbrynen.

Ciao.

Sololja

Mami kom hem med en ny flask sololja till mig. Yes yes yes , jag tänker steka som fan i sommar ! :D Skiter i att det inte är så bra för kroppen för brun skall jag bli ! (;

1.6.2010

Har haft en fantastisk kväll på Strampen tillsammans med elevkårsstyrelsen. Åt en super god biff + nån chokladkaks efterrätt med glass! :)
Nu skall vi ladda upp inför Beach tema i skolan imrn , galet skoj ! ;)




















'



Börjar vara klar nu , skall bara ladda kameran klart och fixa mina katastrof naglar. :)

( Vi fick ut Engelska uppsatsen idag och wow är riktit nöjd faktist. Fick riktigt bra poäng så hoppas det kommer liknande rubriker när det verkligen gäller om typ 1 ½ år ! Skrev ju ett tal där jag skulle sälja en produkt , smink i det här fallet , och det var nog verkligen min grej ! ;) )

Strampen

Skall hoppa in i duschen och börja fixa mig i ordning inför kvällens elevkårsstyrelse middag, haha vad fint det låter ! ;) Jag har bara ett litet --> stoort problem har absolut ingen aning om vad jag skall dra på mig för kläder!! Blir det kanske att köra nude?! nej kanske inte!! ;D



Iyaz Solo cover

Nu skall jag ta tag i problemet!

RSS 2.0