Julkalender

Imorgon skall jag vara tränare för första gången åt en simgrupp. Får se hur det går , men bra tror jag nog. För första gången så kommer jag vara tvungen att prata finska träningen till slut så det blir minsann en utmaning men en rolig sådan. Det känns bra eftersom jag vet att om jag inte kan få sagt det jag vill ha sagt så har jag några små tolkar så det kall vi nog fixa.



Oj vet ni vilken jul feelis jag har just nu. Längtar som sjutton tills man får öppna första luckan i kalendern. Jag hade en mardröm inatt att mamma bara köpt en enda kalender åt mig , ni vet en sån där enkel med bara små chokladbitar. Nej usch , jag skall ha en stor en eller åtminstone några stycken ! :D

Har du förresten någon favorit julkalender? Alltså en som går i tv:n. Alltid när jag var liten var det höjdpunten kring jul , jag satt alltid bänkad tillsammans med Anton och Pappa och kollade både morgon visningen och kvällsvisninen för att försäkra mig om att jag inte missade något.
Vår familjs stora favorit genom åren har varit Kaspar i Nudådalen oj vad jag önskar att den skulle gå igen. Jag älskade verkligen den serien och när den kom på tv så var det verkligen jul.
En annan stor favorit är självklart Pelle Svanslös och såklart Plåstrets pirattv som kom från Buuklubben . Kommer aldrig glömma vår reaktion när vi insåg att vi kände han som spelade konstapel. Det var ju vår älskade Alpo! :D För att inte tala om Julens hjältar ni minns , julgranspyntet som hamnade i soporna. Så många bra kalendrar det kom förr nufötiden kommer det ju bara värdelösa , såna som inte alls har någon mening tyvärr.

Vilken har varit DIN favorit genom åren?




Kommentarer
Postat av: christa

åh ja älskar Plåstret! Så bra :D O sen för fleraflera år sen, då man va liten, så kom de från SVT1 typ nå såndä "Kloakrottorna" program, de va så bra! :)

sv. Jo, ja ska fota, massvis! Man bli imellanåt bara så osäker, börja tvivla på allt, men sen när man hör positiva saker, då börjar man må bra igen :) hehe :D

2010-11-23 @ 18:34:35
URL: http://lifeofchribz.blogpsot.com
Postat av: mia

haha! fan va di svärd :D ojj jäävlar! he kom ja int satan ihåg ;D

2010-11-24 @ 06:40:14
URL: http://mmias.blogspot.com
Postat av: Anonym

hahaha testa klicka på christas blogg länk och kom fram till någo helt annat : DD

2010-11-25 @ 18:56:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0