20:58

Överlag känns det som att den här dagen gick helt åt skogen. Till att börja med har man gått och varit lite små nervös hela dagen sedan när man väl stiger över tröskeln där man skall fotograferas möts man av en "make-up artist"som man verkligen undrar var det påriktigt. Okej sminket gjorde hon bra , men helt vanligt. man fick ingen WOW ! upplevelse men.
sedan till håret.

Flyttade stol från sminket och satte mig ner. Håret plattades ner ( tro det eller ej men mitt hår gick tydligen att få ännu mer platt än vad det redan är ) Såg ärligt talat ut som en slickad katt!
Jag tänkte nog bara att men herreguuud ?! Man brukar lägga volym i håret men här plattades det och sprayades så att det var riktigt fast efter huvudet. ----> KATASTROF!

Nåja bara att se nöjd och glad ut och förflytta sig till kameran.
Efter klädbytet skulle håret lockas med en plattång av hon som fixade hår och smink.
Människa har du alldrig lockat håret med en plattång förut? Tyckte ju nästan synd om henne , i den stunden önskade jag nog bara att Cessi varit där.
Reultatet blev ett kråkbo till hår. Skulle ha gjort det 1000 gånger bättre själv.

Tänk vad sådana faktorer som smink och hår gör mycket till ens självförtroende. Det sjunker genast om det är dåligt. Så fotograferingen känndes inte alls bra heller men får nu se när bilderna kommer. Har lite kvar att fixa med här i Helsingfors innan modellkarriären är över. Det känns verkligen så nu , usch.


Kommentarer
Postat av: kitty

nå hoppas bilderna blev bra iallafall! (;

2010-05-11 @ 09:58:54
URL: http://kittyk.blogg.se/
Postat av: kitty

när kommer de annars? :)

2010-05-11 @ 09:59:48
URL: http://kittyk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0